Sari la conținut

0751633414

Postări Recomandate

Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

Nu prea... in afara de patul pe care vroia sa si-l facă in stilul asta. :)

Sunt pe undeva niște poze mai noi cu shinshila si are un tatuaj pe sold care nu apare aici.

Eu as zice ca s-a băgat marfa si e de verificat termenu de expirare! ;)

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Da, ai dreptate.

Am fost eu si le-am vazut pe amandoua.

Locatie:  aleea Hortensiei (aproape de sensul giratoriu de pe aurel vlaicu), un apartament modest spre jalnic

Iuliana sau Ana mi-a spus ca o cheama si arata binisor, mica de statura, frumoasa la fata, roscata si niste ochi mari verzi. Mi-a placut si cum a vorbit, foarte sociabila...pare super ok.

Vorbesc despre domnisoara:

post-56587-0-72370200-1490782336_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator allview1
Postat

Pai... le-ai văzut, ați vorbit si ..... atât!? :)

Vizitator allview1
Postat

Restul de poze:

post-172236-0-89314600-1490855526_thumb.jpg

post-172236-0-01007800-1490855528_thumb.jpg

post-172236-0-79899500-1490855528_thumb.jpg

post-172236-0-28729400-1490855529_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:constanta
Postat

Am fost si eu niste rapandule erau 3 una slaba rau si una grasuta cu sini maisori si a3a arata mai binisor dar nu o lasa astea sa intre eru fiecare pe tel ei nespalate

• Like 2
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Grabit fiind Am facut greseala sa nu dau cautare pe goagal la nr de tel.si am ajuns la fata asta

Locatia in micrio 19

Locatie curata baie dotata.stau 2 fete in locatie.una cu burta una slaba.am incercat o pe cea slaba cu pozele de mai sus.nu pt ca ar fi vreo frumusete doar ca nu e urata la fata si fiind sambata nu mai gasesc prea repede altceva

La corp niste tatze moi lasate plina de vergeturi pe tot corpul

inca de la inceput avea grija sa mentioneze in discutie cu cealata ca sa l sune pe unu probabil obletzul

la oral a inceput binisor dar si a pierdut repede interesul zicand ca are programare la manichiura.vazand ca se plictiseste zic sa trecem la normal si in timp ce isi pune o mana de lubrifiant in palma ca sa si umezeasca pizda ii zic sa se puna capra la care ea zice pe un ton mai mult tipand ca nu poate din prima ca e operata si abia acum vad o urma de operatie pe burta.probabil cezariana

cum din fata nu aveam o priveliste minunata ii spun sa o ia la supt iar ca deja imi pierise chieful.

la care ea tot pe acelasi ton cica sa ma hotarasc ori normal ori oral

deja ma luasera dracii si imi venea sa o iau la palme.

dupa inca 2 minute de supt imi zice ca ea nu o suge juma de ora cu toate ca nu trecusera nici 10 min de cand am sunat o din fata blocului si mai facusem si dus

cand sa mi dau drumu ii zic sa grabeasca ritmul la care ea o scoate din gura si zice

asta i gura nu i pizda si ca o doare si mi o ia la laba

Fac un dus si cand revin sa ma imbrac imi zice ca daca nu vreau sa ma imbrac in baie??????

Pe bune ii zic ??? La care ea : pe bune!asta daca nu te deranjeaza sa dai ochii cu alta persoana

ii zic ca nu ma deranjeaza poate il deranjeaza pe ala dar eu in baie nu intru

in timp ce ma incalt ii deschide celuilalt client si in timp ce ies pe usa aud cum fac cunostinta...

Locatie 9

Aspect corp 5 fatza 6

curatenie 9 sau 10 (iesise din baie cand am venit nu stiu daca a facut dus) dar nu mirosea suspect ba chiar frumos

Atitudine 4

pret 70 un nr

restul judecati voi....

• Like 8
  • Telefon: 0766559657
  • Telefon: 0766559657
Postat

Pana la urma mai activeaza in Constanta ?

Vizitator proxenet
Postat

Anna 19 ani roscata slim 160 inaltime, 45 kg, finuta,sani fermi,fund bombat...iti pot oferi un oral de vis,normal,masaj sau orice fantezie dorita de tine.
te astept intr-o locatie de lux,curata si discreta..vino la mine si nu vei regreta...impreuna cu colgea mea putem oferi show lesbi sau orice fantezie vrei in 3...te pup

post-212825-0-94075300-1493057322_thumb.jpg

post-212825-0-12628700-1493057382_thumb.jpg

post-212825-0-62461100-1493057382_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...