Sari la conținut

0730306675 Italianca

Postări Recomandate

• Oras:Fut Tot Ce Prind
  • Oras:Fut Tot Ce Prind
Postat

doua MILF :))) astept poate sparge cineva ghiatza

Postat

Am fost eu la cea din poza a doua ,stanga, nu am de gand sa scriu o recenzie pentru ca mi-e sila, cert e ca NU SE MERITA! am fost de doua ori, din greseala a doua oara, si a zis sa raman la un oral, la care apropo iti face pula jaluzele, atitudinea ei este inexistenta, prima data i-am auzit vocea de maxim 4 ori fara "buna" "pa" si "100 lei finalizarea 200 ora" dar fa ca mine ,citeste informativ, baga-ti pula in ele de recenzii si du-te la fata locului

• Like 2
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Am fost eu la cea din poza a doua ,stanga, nu am de gand sa scriu o recenzie pentru ca mi-e sila, cert e ca NU SE MERITA! am fost de doua ori, din greseala a doua oara, si a zis sa raman la un oral, la care apropo iti face pula jaluzele, atitudinea ei este inexistenta, prima data i-am auzit vocea de maxim 4 ori fara "buna" "pa" si "100 lei finalizarea 200 ora" dar fa ca mine ,citeste informativ, baga-ti pula in ele de recenzii si du-te la fata locului

Locuieste in Mihai Bravu in spate la Lidl, colega cu faimoasa Yasmine, deci curva de centura, tarif 100lei/fin sau 200ora sex total

Bogdan tu esti pestele? Stiu ca locuieste cu pestele, pardon sotul in casa si fetita ei de 10ani

• Oras:PeTron
  • Oras:PeTron
Postat

mai baieti e ca in bancul ala in care apare un domn care zbiara in piata :

Lume! Lume! si Lumea de colo, ce o fi ce se intampla iar cetateanul nostru spune:

-Vedeti aceasta femeie ! E o curva! E o proasta! E o nespalata! la care tot el zice Vrei sa fi sotia mea?

• Oras:privat
  • Oras:privat
Postat

Daca puneti si al treilea nr de telefon (0737629754) e senzatie deja

• Like 1

Postat

Locuieste in Mihai Bravu in spate la Lidl, colega cu faimoasa Yasmine, deci curva de centura, tarif 100lei/fin sau 200ora sex total

Bogdan tu esti pestele? Stiu ca locuieste cu pestele, pardon sotul in casa si fetita ei de 10ani

nu sunt peste , n-ar fi fost rau, mai faceam un banut cinstit :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.