qcezar Reputație: 83 Postat Martie 30, 2017 Oras:Fut Tot Ce Prind Oras:Fut Tot Ce Prind Postat Martie 30, 2017 Cunoaste cineva?
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Martie 30, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 30, 2017 asta parca mai avea un numar de tel
sorinionescu Reputație: 68 Postat Martie 30, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 30, 2017 Pare buna de intepat
alexxx081 Reputație: 60 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 5, 2017 am sunat - 100 finalizarea, 200 ora, zona Bd. Republicii-Mega Image. Din pacate nu am putut sa ajung
sorinionescu Reputație: 68 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 6, 2017 Chiar nu a fost nimeni?
fuzzy Reputație: 233 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Vegas Oras:Vegas Postat Aprilie 6, 2017 Chiar nu a fost nimeni?Du-te si tu, ajuta comunitatea, nu mai astepta pomana. Sa traiesti! 2
qcezar Reputație: 83 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Fut Tot Ce Prind Oras:Fut Tot Ce Prind Autor Postat Iulie 14, 2017 up
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat August 9, 2017 Postat August 9, 2017 daca pozele sunt reale, fata este de incercat
mary07 Reputație: 9 Postat August 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2017 Sunt reale ! Fata este pe repede inainte. Pe langa mega pe republicii. Aspect 4 pozele sigur sunt mai de mult.Locatie 4 umpik mizerieNu o suge bin. La fel ca centuristele.Normal 4 nu schiteaza nimicDe revenit NU eu asta cred momentanDecartat 100 ron in max 15 min.
amalia27amalia Reputație: 6 Postat August 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Postat August 9, 2017 Bună la toată lumea!!! Mary07 as fi tare curioasa sa stiu cand ai trecut pragul casei mele? Tinand cont ca in aceasta saptamana nu am lucrat (liber) Despre curatenie vrei sa vb ? Ok .. poate la tne se face o data la 2..3 zile .. dar la mne se face zilnic de minim 3 ori .. igiena totala si curatenie ... de la spalat baia dupa fiecare persoana care imi trece pragul .. fiecare om are prosopul sau personal (nou) ... Wtf pozitia normal ... cam greu ca cnva sa doreasca aceea pozitie ( o fac acasa destul de des ) asa ca pozitia pe la spate ma caracterizeaza ..si sti de ce ... pot oferii o priveliste frumoasa cu miscari pe măsură... Mary07 dacă ti-as pune doar 3 ontrebaru de baza despre mine si casa mea cu siguranta ai da-o in bară. Sincer ma compari cu o "centurista" ptr ce? Erai credibil macar in fata mea daca lucram zilele astea si erai unul din barbatii manierati care stie sa respecte o fata si daca aduceai argumente bne pregatite ... si nu doar din purul fapt ca nu mi-ai calcat niciodata pragul!!!Am doar 2 simple intrebari ptr tine sa vedem cat de bne cubosti casa mea si pe mne !!! 1 ce se afla in bucataria mea?!? 2 in ce eram imbracata?!?3 ce culoare are baia mea? 4 cum arata dormitorul meu ? Cand vrei sa fi respectat ofera respect !! Zi bună la toată lumea si pe restul va astept sa va convingenti singurii .. Pana una alta Mary07 sper sa nu fi "iubitelul" fostei mele colege care din ciuda ca se intorceau clienti la mne ai rupto in bataie doar ptr ca ea nu era in stare 😉 sa iti faca suma propusa de tne ... motiv ptr care v-am dat afara 😑 1
amalia27amalia Reputație: 6 Postat August 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Postat August 9, 2017 As ruga un admin daca doreste sa stearga numarul vechi de telefon si sa il treaca pe cel nou daca are buna placere ... 0762988850 Iar ptr cei curiosi aici va las pret/servici 100 fin : oral (in functie de igiena)... normal .. 69 200 1h : oral .. normal 69 .. facesiting.. masaj .. (ora e ora) Discretie totala .. igiena 100% ... 1
grasufcp Reputație: 82 Postat August 9, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat August 9, 2017 care este programul tau ?
amalia27amalia Reputație: 6 Postat August 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Postat August 9, 2017 care este programul tau ?Bună ..Nu am un orar specific dar pot fi contactata după ora 12:00 ... Seară bună 💋
grasufcp Reputație: 82 Postat August 10, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat August 10, 2017 vad ca nu raspunzi la.tel...unde il tii ?
maximus007 Reputație: 10 Postat August 10, 2017 Oras:Câmpina Oras:Câmpina Postat August 10, 2017 merge doamna,trebuie sa o testez
dedudodel Reputație: 12 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Bună ..Nu am un orar specific dar pot fi contactata după ora 12:00 ... Seară bună 💋Hmm. Mai de graba oral specific, dar o poti dupa ora 12.... ca...... inf....
amalia27amalia Reputație: 6 Postat August 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Postat August 11, 2017 vad ca nu raspunzi la.tel...unde il tii ?Bună...Scuze ieri am inceput putin mai tarziu O zi frumoasă
amalia27amalia Reputație: 6 Postat August 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Postat August 11, 2017 Hmm. Mai de graba oral specific, dar o poti dupa ora 12.... ca...... inf....Bună Sincer nu inteleg ceea ce dorești sa spui ...
subsemnatu24 Reputație: 54 Postat August 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2017 Buna! În seara asta se mai poate face programare? Multumesc! 1
amalia27amalia Reputație: 6 Postat August 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Postat August 11, 2017 Buna! În seara asta se mai poate face programare? Multumesc!Bună Desigur daca doresti si poți ajunge până la ora 21:00 e ok .. Ptr detali si info ma poti apela.Kiss
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat August 15, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 15, 2017 Sunat la domnisoara Amalia 100%, telefon 0762988850, comunicat preturi si adresa in zona Mega Image de pe Republicii, foarte usor de ajuns. Sunt fan masaj, asa ca am pus-o sa-mi faca, pret 150 lei masaj+o finalizare.Note:Locatie: 8 nu e amenajata modern, dar e curat, inclusiv la baie, prosop curatAspect: nu arata asa bine ca in poze, dar sunt ale ei, hai sa zicem nota de trecere 5GFE: 8 pare destul de inteligenta, nu te simti aiurea in preajma eiOP: 4 slab, nu le are cu asa ceva; a mai vrut si protejat bleahNP: 9 bun, da contre, se misca okMasaj: 7 destul de reusit, dar a durat cam putinDe revenit nu cred. 8 5
amalia27amalia Reputație: 6 Postat August 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Postat August 16, 2017 Sunat la domnisoara Amalia 100%, telefon 0762988850, comunicat preturi si adresa in zona Mega Image de pe Republicii, foarte usor de ajuns. Sunt fan masaj, asa ca am pus-o sa-mi faca, pret 150 lei masaj+o finalizare.Note:Locatie: 8 nu e amenajata modern, dar e curat, inclusiv la baie, prosop curatAspect: nu arata asa bine ca in poze, dar sunt ale ei, hai sa zicem nota de trecere 5GFE: 8 pare destul de inteligenta, nu te simti aiurea in preajma eiOP: 4 slab, nu le are cu asa ceva; a mai vrut si protejat bleahNP: 9 bun, da contre, se misca okMasaj: 7 destul de reusit, dar a durat cam putinDe revenit nu cred.Bună Mersi ptr recenzie .. data viitoare ai un extra masaj 😊 Restul ramane la aprecierea ta .. Gusturile nu se discut niciodata . Mersi ptr vizita .. o zi buna 1
passatb6xxx Reputație: 675 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 Ceva poze mai recente si mai realiste poti posta? Findca majoritatea colegilor sustin ca e o diferenta intre pozele de la inceputul thread-ului si ce au gasit ei.Multumesc!
amalia27amalia Reputație: 6 Postat August 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Telefon: [email protected] Oras:Ploiești Postat August 16, 2017 Ceva poze mai recente si mai realiste poti posta? Findca majoritatea colegilor sustin ca e o diferenta intre pozele de la inceputul thread-ului si ce au gasit ei.Multumesc!Bună ... Diferența după parerea mea și a multi altii nu ar fi asa mare .. adica ok adaugat puțină burtica datoranduse faptului ca am dorit sa renuntat la fumat 😠.. lucru ptr care lucrez la sala .. Dar un hint ptr voi ar ajuta cat de cat .. orice domnisoara pe tocuri arata putin diferit fara .. Sa atasez o noua poza nu stiu cum as putea sa fac .. Dar in poza unde stau pe vine din spate e recenta si acolo se vede cat de cat acel colacel sa spunem 😠.. daca te uiti atent si la poza de profil pe PUBLI24 un pic de zoom la fel se vede aceea burtica... Totusi Domnul "Dinamo" stie ca am si o nastere dar inca sunt stramta jos dar am putina burtica. Sa ne intelegem de la inceput nu vreau sa scuz nici un aspect dar barbatii in general oamenii au gusturii diferite ..altora le plac ..adaugand ca arat mai bne ca in poze ...altora le plac genul mai skiny .. 1
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat August 16, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 16, 2017 Bună Mersi ptr recenzie .. data viitoare ai un extra masaj 😊 Restul ramane la aprecierea ta .. Gusturile nu se discut niciodata . Mersi ptr vizita .. o zi bunaMulțumesc pentru oferta. Am notat pe caiet. 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum