sic sic Reputație: 909 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 22, 2019 Apropo sa nu uit inca un punct !!! Sunt PloieÅŸteanca si e singurul si unicul oras unde prestez !! Ptr ca cincetatenii mei merita sa se bucure de servicii de calitate si nu de banii/timp pierdut inutil pe toate fake-urile puse pe fast fuck !!! Asa ca pana sa imi mai adresezi u mie alte intrebarii pe care sincer nu t privesc ai grija de fetele tale sa presteze cum trebuie ... Ai ignor ca nu am ce vb cu astfel d oamenii ... beahhhh Bravoooo!!!!! Ești de-a noastră !!!ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ”ðŸ”ðŸ”
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 22, 2019 Bravoooo!!!!! Ești de-a noastră !!!Mersi !Daca nu avem grija unul de altul atunci cine ? Mormoloacele din alte ape? :))
sic sic Reputație: 909 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Ianuarie 22, 2019 Mersi !Daca nu avem grija unul de altul atunci cine ? Mormoloacele din alte ape? :))Nuuuu,trebuie sa avem grija și de economia Ploiestiului ca de aici ieșim la pensie, care mai apuca.🤣
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 22, 2019 Nuuuu,trebuie sa avem grija și de economia Ploiestiului ca de aici ieșim la pensie, care mai apuca.Mare dreptate ai .... dar ce bine ar fii daca s-ar legaliza si in Ro prostitutia si fetele ar trebui sa plateasca taxe si impozite la fel ca si in germania ... sa vezi atunci schimbare economica in Ro ;) 1
kingeagle12345 Reputație: 13 Postat Ianuarie 22, 2019 Postat Ianuarie 22, 2019 Vreau să te întreb la modul general. Dacă o femeie are sânge la o măsea,și face la bărbatul respectiv oral neprotejat, categoric este boala prin transmiterea sexuală? Dar dacă nu e sânge la măseaua ei,se mai transmite boala prin transmiterea sexuală la Oral neprotejat? 1
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 22, 2019 Vreau să te întreb la modul general. Dacă o femeie are sânge la o măsea,și face la bărbatul respectiv oral neprotejat, categoric este boala prin transmiterea sexuală? Dar dacă nu e sânge la măseaua ei,se mai transmite boala prin transmiterea sexuală la Oral neprotejat?Huh ? Despre ce boala vb ? Riscul de a lua o boală cu transmitere sexuală prin sex oral depinde de mai mulţi factori: tipul infecţieitipul de contacte sexuale practicatenumărul contactelor sexuale Cele mai frecvente afecţiuni care se pot transmite în timpul sexului oral sunt : HerpesulGonoreeaSifilisul Unele persoane cred ca bolile cu transmitere sexuala (BTS) se raspandesc rar sau chiar deloc prin intermediul sexului oral. Acest lucru este, insa, posibil, in special in cazul herpesului genital si gonoreei. Este posibil sa contractati multe boli cu transmitere sexuala pe aceasta cale, deoarece sexul oral implica un schimb de lichide ale corpului. Bolile cu transmitere sexuala se raspandesc prin contactul cu pielea sau cu fluidele din corp ale unei persoane infectate. P.s transmiterea unei boli prin sex oral nu are nimic de a face cu sangerarea unei masele sau dinti ... ii sfatuiesc pe toti fie ei barbati sau femei dupa ce fac sex oral sa se spele cu apa de gura ptr o dezinfectie d mom si rapid , a se evita bine inteles damele/barbatii ale carora le miros gura si in special cei care au herpes / orice buba in jurul gurii ! 1
ploiestih Reputație: 53 Postat Ianuarie 22, 2019 Postat Ianuarie 22, 2019 Vezi că ai început să devi obraznică. E ok, te aperi, lupți. Dar ai grijă cu jignirile că nu ești în măsură să o faci. Postez ce vreau unde vreau că forumul ăsta este făcut pentru clienții curvelor să vorbească despre curve, nu pentru curve. Ca să îți și răspund la ce ai scris mai sus, nu am susținut niciodată că aș fi sau că am fost clientul tău. A fost o întrebare. Chiar nu poți să faci diferențe dintre o afirmație și o întrebare? Dacă aveam tarfe la produs, poți să fi sigură că ai fi văzut pe aici ceva reclamă mișto nu recenzii false. Despre câți bani am eu sau nu am e irelevant, oricât de sărac ar fi cineva tot are 100 de lei să se slobozească pe o curvă.Apropo de forum, clienți ai? Că văd că stai pe forum mai mult ca mine și pe topicul ăsta al tău nu apare nicio recenzie deși te-ai întors de ceva vreme bună. P.S: Dacă începi să devi nesimțită, să știi că pot să fiu și mai nesimțit.
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 Vezi că ai început să devi obraznică. E ok, te aperi, lupți. Dar ai grijă cu jignirile că nu ești în măsură să o faci. Postez ce vreau unde vreau că forumul ăsta este făcut pentru clienții curvelor să vorbească despre curve, nu pentru curve. Ca să îți și răspund la ce ai scris mai sus, nu am susținut niciodată că aș fi sau că am fost clientul tău. A fost o întrebare. Chiar nu poți să faci diferențe dintre o afirmație și o întrebare? Dacă aveam tarfe la produs, poți să fi sigură că ai fi văzut pe aici ceva reclamă mișto nu recenzii false. Despre câți bani am eu sau nu am e irelevant, oricât de sărac ar fi cineva tot are 100 de lei să se slobozească pe o curvă.Apropo de forum, clienți ai? Că văd că stai pe forum mai mult ca mine și pe topicul ăsta al tău nu apare nicio recenzie deși te-ai întors de ceva vreme bună. P.S: Dacă începi să devi nesimțită, să știi că pot să fiu și mai nesimțit. Vai de capul si vocabularul tau , sincer esti sub nivelul mari ;) Scuza-ma p mne daca te-am inteles gresit , adevarul este ca nu ma pot ridica/cobora la nivelul tututor !Explica-mi scurt si la obiect cele 2 intrebari afirmative adresate de tine ! 1 De unde sti cu nu am fost cluentul tau ? 2 Am auzit ca deja vrei sa o intinzi din Ploiesti . De ce ? ( cumva ai pile la mama omida sau lucrezi cu Baba Vanga? Nu de alta dar poate ne spui si ce nr ies la 6/49 ) App bby : Toate femeile sunt curve inafara de mama si surorile mele !!! Casca ochii si nu citi doar ce iti convine , cat timp aloc sau nu forumului chiar nu e treaba ta , poate sunt mai kinky scriu in timp ce calaresc ... sunt multitask :)))) 2
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 Vezi că ai început să devi obraznică. E ok, te aperi, lupți. Dar ai grijă cu jignirile că nu ești în măsură să o faci. Postez ce vreau unde vreau că forumul ăsta este făcut pentru clienții curvelor să vorbească despre curve, nu pentru curve. :)))(( imi poti arata unde te-am jignit ?!? Forumul e facut atat ptr clienti cat si ptr curve ;) Mai bine o curva fericita decat un labar trist ! GET OVER IT ! The end ! GAME OVER ! ——————-IGNORE———
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Ianuarie 23, 2019 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 Doamne daca nu te a frecat baiatul asta , sper ca ai avut orgasm multiplu 😂😂😂 nu i mai raspunde te rog eu frumos ! 1
ploiestih Reputație: 53 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Amalia despre ce nivel vorbești? Cum poți să uiți că pentru 100 de lei oricine își bate pula de tine? Izabela, stai parcată că deschidem subiectul "Greu de Ucis" :)) 1
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Ianuarie 23, 2019 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 Uuu ce frica imi este 😱😈
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 Amalia despre ce nivel vorbești? Cum poți să uiți că pentru 100 de lei oricine își bate pula de tine? Izabela, stai parcată că deschidem subiectul "Greu de Ucis" :))Buhahaha Esti super comic ... dar sa nu uiti “scumpule” ca sunt si cei care platesc 100..200 ptr Uro ( stiu u sa stea in cada si eu deasupra dau drumul la lichid ) ptr tne o fac gratis Se vede ca esti super frustrat in legatura cu noi curvele , iar pana nu faci parte din acel grup numit clienti .. tind sa cred mai departe ca esti un simplu labar care isi doreste a fii jignit ptr a se excita ;)
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 Wtf ?!? :o
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 Doamne daca nu te a frecat baiatul asta , sper ca ai avut orgasm multiplu nu i mai raspunde te rog eu frumos !:)) :)) Neahh nu are sanse .... La asa IQ nu cred ca il ajuta jucaria ... pla desteapta paraseste corpul prost ;) el mom are doar aparat d urinar de aici i se trag frustrariile :)) :)) Spor la futaceala si la cat mai multi barbatii satisfacuti :* Let’s get Fuck and have some FUN !!! 1
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 :)) :)) Neahh nu are sanse .... La asa IQ nu cred ca il ajuta jucaria ... pla desteapta paraseste corpul prost ;) el mom are doar aparat d urinar de aici i se trag frustrariile :)) :)) Spor la futaceala si la cat mai multi barbatii satisfacuti :* Let’s get Fuck and have some FUN !!!Mai bine va faceți sindicat. O cooptați si pe tanara speranta Raluca. :) 6
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 Mai bine va faceți sindicat. O cooptați si pe tanara speranta Raluca. :):)) neahhh .. ma cunosti imi place singuratatea :d Dar tot nu mi-ai rasp .. ai gasit caietelul ??, :* 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 :)) neahhh .. ma cunosti imi place singuratatea :d Dar tot nu mi-ai rasp .. ai gasit caietelul ??, :*Sigur! 2
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 23, 2019 Sigur!Love is the air :))) 2
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 Sigur!Te astept atunci :* 3
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 Love is the air :))):)) 2
curvaecurvapanamoare Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Curvelor idioate, imi ia maxim 5 minute să imi fac un cont nou. Degeaba vă plângeți la pisiprostuț, iar pentru pisiprostut, nu o sa platesc niciodata ca sa nu mai fiu banat, fac alt cont in 5 minute. Amalia poți să pretinzi orice, să spui orice, ești ce ești și nimic nu va schimba asta. O curvă ieftină și proastă :)
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 Curvelor idioate, imi ia maxim 5 minute să imi fac un cont nou. Degeaba vă plângeți la pisiprostuț, iar pentru pisiprostut, nu o sa platesc niciodata ca sa nu mai fiu banat, fac alt cont in 5 minute. Amalia poți să pretinzi orice, să spui orice, ești ce ești și nimic nu va schimba asta. O curvă ieftină și proastă :)Deci sa inteleg ca tu din acest forum ti-ai facut un stil d viata sau care e faza d te ataci atata??, Bai omule faci umbra pamantului degeaba ! Cumva au fost abandonat la nastere de esti impotriva femeilor cu atata inversunare ?!? Nu mai fii tare in vorbe doar in spatele unui monitor si fii dreaqu barbat suna-ma fa o programare vi la mine si fii atunci tare in gura ... ca asa scrisuri jigniri e lumea satula de ele ! Exact nimic nu schimba ca sunt tipul d femeie ce iti dau clasa din orice punct d vedere ! Ai scris ai incercat chiar ai apreciat ca nu te-am jignit ... au fost banat ai turbat ca un copil caruia i sa stricat jucaria te-ai chinuit sa iti faci alt cont ca sa intri sa jignesti ... :)) Seara placuta !!!! 2
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 23, 2019 Deci sa inteleg ca tu din acest forum ti-ai facut un stil d viata sau care e faza d te ataci atata??, Bai omule faci umbra pamantului degeaba ! Cumva au fost abandonat la nastere de esti impotriva femeilor cu atata inversunare ?!? Nu mai fii tare in vorbe doar in spatele unui monitor si fii dreaqu barbat suna-ma fa o programare vi la mine si fii atunci tare in gura ... ca asa scrisuri jigniri e lumea satula de ele ! Exact nimic nu schimba ca sunt tipul d femeie ce iti dau clasa din orice punct d vedere ! Ai scris ai incercat chiar ai apreciat ca nu te-am jignit ... au fost banat ai turbat ca un copil caruia i sa stricat jucaria te-ai chinuit sa iti faci alt cont ca sa intri sa jignesti ... :)) Seara placuta !!!!Pe langa abandon mai adauga si impotenta :) 1
amalia100la100 Reputație: 236 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 23, 2019 Pe langa abandon mai adauga si impotenta :):)) Undeva mai sus am mentionat : “ Pla desteapta paraseste corpul prost “ “ El mom a ramasa doar cu aparat d urinat “ :)) Ce sa facem ... Nu avem ce sa facem :p :* 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum