colorado rld Reputație: 2954 Postat Martie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Martie 30, 2017 Bag si eu un anunt ca tot omul de vrea sa mai vanda ceva un tilifon, un pescar chinez, un mileu și mai nene mai de nu primesc numai mesaje cu "te ajutam sa iti deschizi pfa" "puneti anunțul "Mileu super" gratis pe..." .........bai omule eu vreau sa vand un telefon un mileu ! <_< Se mai poate vinde ceva pe platformele astea sau sunt un loc de unde esti agățat de diverși bișnițari care si-au facut și ei sait mo !? <_<
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 30, 2017 baga telefonul la vanzare pe aici ... cu siguranta nu apare un mileu ci una care face BJ 3 3
9300 Reputație: 1526 Postat Martie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2017 Nu prea am folosit OLX , etc mai mult de 5 ori, dintre care am vandut 3 produse si la 2 nu s-a aratat nimeni interesat.Dar in afara de un telefon de la niste pustoaice de prin nush ce sat cu chef de caterinca, nu am primit nici un spam... Bafta la vandut... mileuri !
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Postat Martie 30, 2017 Bag si eu un anunt ca tot omul de vrea sa mai vanda ceva un tilifon, un pescar chinez, un mileu și mai nene mai de nu primesc numai mesaje cu "te ajutam sa iti deschizi pfa" "puneti anunțul "Mileu super" gratis pe..." .........bai omule eu vreau sa vand un telefon un mileu ! <_< Se mai poate vinde ceva pe platformele astea sau sunt un loc de unde esti agățat de diverși bișnițari care si-au facut și ei sait mo !? <_<Mai nu mi s-a intamplat, pana acum.... Am vandut o plasma termica pentru incalzire, un aparat foto si 2 telefoane mobile, dar nu am primit nici un fel de spam. Bine asta anul trecut... Anul asta nu mai stiu....Incearca sa postezi anuntul si pe grupurile de vanzari de pe FB !
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Martie 30, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 30, 2017 Referitor la OLX...Am incercat sa vand si eu un BMW E60 din 2007 si primeam numai oferte de schimb cu...Iti dau 2-3 masini pe Bulgaria.Pai eu specific pe site,nu accept variante,si ei tot incearca sa-si dea cazanele.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum