Sari la conținut

Si-a vandut virginitatea...

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Mai conteaza si cum ii faci . Daca ii faci fiind presul cuiva sau la mai multi , pot sa fiu de acord ca ala sau aia nu e o persoana asa fericita.

Asta am spus si eu...

Mai frate,prima data cand faci dragoste sau sex,trebuie sa fie ceva memorabil,mai ales ca si femeie...Daca ea a ales sa se dezvirgineze pe bani,nici nu vreau sa stiu in ce domeniu va intra.

• Oras:Bucuresti
Postat

Da,ia scrie-i tu lui Cristiano Ronaldo sau lui Messi,sa-ți dea programul lor deja făcut pe un an,cel puțin.Scrie-i și Rihannei.Sau lui Jennifer Lopez. Oricui vrei tu.Apoi vino aici.Și dezbatem cât dorești. ;)

Nu are legatura programul cu fericirea... 

Cu totii facem sacrificii mai mici sau mai mari pentru a trai cum vrem...

Sportivii, cantaretii si nu numai, fac asta din dedicatie si pasiune. Daca maine se lasa Ronaldo, Messi si Rihanna de ce fac, pot sa traiasca linistiti doar in hoteluri de 5 stele sau sa isi cumpere vile peste tot prin lume in timp ce se plimba cat doresc.

Si plus ca nu inteleg generalizarea asta... nu toti care sunt milionari stau de la 6 la 22 la birou. Sunt multi care stiu doar sa munceasca, asa traiesc, dar sunt si multi care au muncit de le-au sarit capacele si de la un punct in continuare mai si traiesc.

Cat despre a fi alt om, da banii te schimba. Uneori in bine, alteori in rau... Dar schimbarea nu este rea. 

Mi se pare o tampenie sa gandesti cum au mai facut unii amici vechi de-ai mei, cu care nu m-am mai vazut din generala sau liceu si sa imi zica...

"Bai 9300, te-ai schimbat in plm!" 

Pai normal ca m-am schimbat in plm! Problema este ca unii nu se schimba!

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu are legatura programul cu fericirea... 

Cu totii facem sacrificii mai mici sau mai mari pentru a trai cum vrem...

Sportivii, cantaretii si nu numai, fac asta din dedicatie si pasiune. Daca maine se lasa Ronaldo, Messi si Rihanna de ce fac, pot sa traiasca linistiti doar in hoteluri de 5 stele sau sa isi cumpere vile peste tot prin lume in timp ce se plimba cat doresc.

Si plus ca nu inteleg generalizarea asta... nu toti care sunt milionari stau de la 6 la 22 la birou. Sunt multi care stiu doar sa munceasca, asa traiesc, dar sunt si multi care au muncit de le-au sarit capacele si de la un punct in continuare mai si traiesc.

Cat despre a fi alt om, da banii te schimba. Uneori in bine, alteori in rau... Dar schimbarea nu este rea. 

Mi se pare o tampenie sa gandesti cum au mai facut unii amici vechi de-ai mei, cu care nu m-am mai vazut din generala sau liceu si sa imi zica...

"Bai 9300, te-ai schimbat in plm!" 

Pai normal ca m-am schimbat in plm! Problema este ca unii nu se schimba!

Fiind bogat,ești băgat în multe cacaturi, ca sa zic asa.Obligații peste obligații.Tu,dacă vrea pula ta sa se ducă acum sa bage 3 mici și două beri,te duci.Dar ala,CR7 zice "stai sa vad agenda,sa sun nutriționistul,etc".Ce vreau sa subliniez aici,e libertatea.Cu cât ești mai bogat,cu atât se mărește aria obligațiilor,oamenilor care trebuie mulțumiți.Înțelegi cum sta treaba.

Cat de schimbări,aduc aici în vedere faptul ca omul însuși nu realizează. Spre exemplu,când te apuci de fumat,la început bagi doar 3-4 țigări pe zi.După 5-7 ani ajungi la doua pachete pe zi.E vorba de limita pe care o împingi zi de zi.Pentru tine e insesizabila,însă pentru cineva care te vede după 5 ani,e vizibil de pe lună :)

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Va povesti ca ă luat 2.3 milioane dă euro =))

Întrebarea e, oare mai era virgină în gură sau în anus ? :hmmm

Astea sunt povesti aruncate de presa de căcat,pentru rating si promovarea unor site-uri de specialitate.

Daca cineva vrea neapărat o virgina are cam un milion de oferte doar in Asia de Sud Est, in special India,la preturi de 200-300 $

Cat despre basinoasa asta mica cu 2,5 milioane euroi,vom afla foarte repede ca a fost o fumigena.Daca a luat banii astia atunci trebuie s-o vedem peste câteva luni cu o vila de lux,mașini de lux.....

Sfantul Parinte spune ca o sa ajungă o simpla prostituata prin UE.

• Like 3
Postat

Fiind bogat,ești băgat în multe cacaturi, ca sa zic asa.Obligații peste obligații.Tu,dacă vrea pula ta sa se ducă acum sa bage 3 mici și două beri,te duci.Dar ala,CR7 zice "stai sa vad agenda,sa sun nutriționistul,etc".Ce vreau sa subliniez aici,e libertatea.Cu cât ești mai bogat,cu atât se mărește aria obligațiilor,oamenilor care trebuie mulțumiți.Înțelegi cum sta treaba.

Cat de schimbări,aduc aici în vedere faptul ca omul însuși nu realizează. Spre exemplu,când te apuci de fumat,la început bagi doar 3-4 țigări pe zi.După 5-7 ani ajungi la doua pachete pe zi.E vorba de limita pe care o împingi zi de zi.Pentru tine e insesizabila,însă pentru cineva care te vede după 5 ani,e vizibil de pe lună :)

Suntem cu totii bagati in kkturi si obligatii. Sunt de acord ca cei bogati au obligatii si probleme mai mari, dar si moduri si posibilitati de relaxare pe masura. 

Si vorbind de libertate, daca un corporatist are chef sa mearga in Bali azi si peste doua saptamani in Cuba, da, este liber sa o faca dar... hmm, mai are destul concediu sa isi ia si la craciun? dar banii ii ajung ? 

Plus ca sportivii dupa parerea mea sunt o categorie separata. Trebuie sa se dedice trup si suflet sportului pentru a face performanta. 

Un posesor de afacere chit ca este de succes sau nu isi poate baga pula oricand atat cat ii permit banii. 

Cat despre schimbari intr-adevar, schimbarile personale sunt rareori vizibile, dar noi ca oameni trebuie sa ne schimbam si ne schimbam permanent. De preferat in bine dar ne schimbam. :D

• Like 4
Postat

Fiecare face ce vrea cu banii lui, insa ceva imi spune ca daca exista cineva dispus sa dea 2 milioane de dolari pentru a dezvirgina o femeie, are destul creier cat sa isi dea seama ca poate dezvirgina sute de femei cu banii astia, nu doar una care nici nu arata cine stie ce.

Foarte probabil sa fie doar o stire falsa pentru a promova acel site. Daca nu e, treaba lor. 

Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Sa imi bag pula in virgine...nu au valoare pt mine.

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Alta care.....Doar ca asta nu a dezvirginat-o...Asta a luat-o galeata.

za buket list =))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...