dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Cine a auzit de jocul asta ?Il joaca cineva?Iti dau astia tot felul de misiuni zilnice gen taie-te cu lama in forma de balena,baga-ti un deget in tocator,si alte chestii minnate.La sfarsit jocului e proba finala:trebuie sa te sinucizi si castigi jocul. Pana acum 130 sinucideri din cauza acestui joc 5 6 Link spre comentariu
jean tanase Reputație: 99 Postat Martie 31, 2017 Oras:Berceni Oras:Berceni Partajează Postat Martie 31, 2017 Noi pe vremea noastră scriam în oracole etc Acum ăștia se sinucid 5 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 31, 2017 Autor Partajează Postat Martie 31, 2017 Noi pe vremea noastră scriam în oracole etc Acum ăștia se sinucidda ma da e cool 9 7 Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Noi pe vremea noastră scriam în oracole etc Acum ăștia se sinucidȘi jucam lapte gros 9 1 Link spre comentariu
jean tanase Reputație: 99 Postat Martie 31, 2017 Oras:Berceni Oras:Berceni Partajează Postat Martie 31, 2017 da ma da e cool Si ce fac după ce termină jocul ? 2 Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Si ce fac după ce termină jocul ? Parastasul 9 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 31, 2017 Autor Partajează Postat Martie 31, 2017 Si ce fac după ce termină jocul ? raman cool 8 7 Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 raman cool La propriu 8 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 In Basarabia deja s-au sinucis peste 50 de copii. La noi chiar ieri un copil care juca cacatul asta s-a aruncat de pe bloc undeva prin Dambovita parca. Joc de cacat = copii fara minte = lumea din ziua de astazi. La fel si cu Pokemonii. Numai ca acolo nu te omori de bunavoie dar fie da masina peste tine cautand pokemoni pe strada, fie te papa leul/pantera/ursul/lupul cand intri la el in barlog/cusca sa iei pokemonu'... O tampenie.... 8 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 31, 2017 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Martie 31, 2017 Pipilica somează Na dat cu agheazma 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 31, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Martie 31, 2017 Mr. p. a terminat jocu' de trei ori. 4 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Martie 31, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Martie 31, 2017 Doamne...Daca ma auzi,te rog sa afle si soacramea de acest joc.................. :laugh2 18 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 31, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Martie 31, 2017 Doamne...Daca ma auzi,te rog sa afle si soacramea de acest joc.................. :laugh2 si a mea 7 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Și jucam lapte gros Cu fetele.Ce săreau pe noi....însă noi,mai osoși,le rupeam spinările 4 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Martie 31, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Martie 31, 2017 asta inseamna sa le dai copiilor de la varste fragede acces la smartphone tableta laptop = copilarie de rahat izolare si expunere la riscuri online precum jocul asta imbecil ponografie si alte belele. Cati din generatiile 70 80 si chiar inceputul anilor 90 se pot plange ca nu au avut o copilarie fericita ca nu au avut prieteni si amintiri faine din copilarie... Desigur vina pentru ce se intampla cu copiii din ziua de azi e exclusiv a parintilor care cred ca isi cumpara linistea si timpul liber dandu le copiilor scule high tech expunandu i la izolare nesiguranta si nefericire... Trist dar adevarat 2 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Martie 31, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Martie 31, 2017 . Link spre comentariu
doamnax Reputație: 802 Postat Martie 31, 2017 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Martie 31, 2017 Doamne...Daca ma auzi,te rog sa afle si soacramea de acest joc.................. :laugh2 interesant 4 3 Link spre comentariu
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Martie 31, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Martie 31, 2017 Doamne...Daca ma auzi,te rog sa afle si soacramea de acest joc.................. :laugh2 Soacra e ca o comoara.Adica trebuie ingropata. 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2017 Noi pe vremea noastră scriam în oracole etc Acum ăștia se sinucid Tu trebuie sa te joci jocul asta , esti deja bătrân ți-sa dus timpul 14 1 Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 31, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Martie 31, 2017 Topicul asta mi-a adus aminte de scrisoarea asta ... ... de pe un blog Nascuti in anii 70-80, vedem acum cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat-o ei, si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani. Nu avem amintiri despre primii pasi pe luna, nici despre razboaie sangeroase, dar ne pricepem la istorie si la politica mai mult decat cred batranii, care bombane in spatele nostru ca "noi nu stim nimic"! Noi stim mult mai multe decat cred unii si asta pentru ca pe vremea noastra se facea scoala. Suntem ultima generatie care a jucat Ascunselea, Castel, Ratele si Vanatorii, Tara tara vrem ostasi, Prinsea, Sticluta cu otrava, Lapte gros, Pac Pac, Hotii si vardistii, ultimii are au strigat "Un doi trei la perete stai", ultimii care trageau cu cornete dupa babe, ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care ne-am jucat pe jocurile video (remember Mario?) si primii care am vazut desene animate color. Suntem ultimii care ne-am uitat la Mihaela, Pic si Poc sau Oblio .Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Diesel era deja lider de gasca. Noi am fost ultimii care am mancat guma de la Sarbi sau ciocolata Eurocrem si CipCip sau ultimii care ne-am spalat cu sapunuri si sampoane cumparate de la polonezi pe plajele de la mare. Baietii si-au scris numarul fotbalistului preferat cu pasta de dinti pe tricouri marca "1 Iunie" sau ''Cristal'', iar fetele si-au cusut pe blugi stelute si inimioare. Noi nu am dat Capacitate, nu am dat grile la admitere, ci treapta I si treapta a II-a si am fost ultimii Soimi ai Patriei, cu costumele alea groaznic de nepotrivite cromatic. Am invatat poezii in romaneste la gradinita, nu in engleza, si am cantat MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari. Spuneam misto si fain in loc de cool. Am sorbit din ochi Beverly Hills, Melrose Place, Twin Peaks, Dallas ..... si cine zice ca nu s-a uitat, ori minte ,ori nu avea inca televizor. Ne uitam la desenele animate de la italieni, sarbi sau bulgari si ne era ciuda ca nu avem si noi subtitrare sa intelegem de ce naiba s`a certat Mila cu Shiro. Noi ascultam muzica rock la Metronomul de la Europa Libera si incercam sa o inregistram pe casete ORWO (cine avea AGFA era deja lider de grup) sau pe magnetofoanele Maiak sau Rostov. Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, si abia asteptam sa vina si la noi inghetata Magnum, sau pustile alea absolut superbe de apa. Intre timp, ne consolam cu Tango cu vanilie si ciocolata si clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate in cap ne provocau pneumonii. Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala.. Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo, si Michael Jackson, si Backstreet Boys, si Take That,East 17 si inca nu auzisem de manele, singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stia pasii, dar toti dansam. Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atat de Abba, si de Queen, cat si de noile nume gen 50 Cent si Britney Spears. Pe ei daca ii intrebi, "muzica a inceput cu Backstreet Boys, care nici nu mai sunt cool acum, orikum!" Am citit Licurici, Rahan, Pif si Hercule (care aveau cadou niste jucarii bestiale) si am baut Cico ,Brifcor si sucuri de la tec(dozator) fara sa ne fie teama ca au prea multe e`uri, iar la scoala beam toata clasa dintr-o sticla de suc fara teama de virusi. 10 4 Link spre comentariu
alexandru b Reputație: 1901 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:------------- Oras:------------- Partajează Postat Aprilie 1, 2017 4 Link spre comentariu
9300 Reputație: 1526 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2017 Acum 700 de ani se murea de ciuma, acum se moare de prostie! De ceva tot trebuie sa se moara ... 11 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Partajează Postat Aprilie 1, 2017 Acum 700 de ani se murea de ciuma, acum se moare de prostie! De ceva tot trebuie sa se moara ... problema Este că mor copii nevinovați!!!!!! 4 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2017 Ai zis-o p-asta de parca aveai broboada in cap. E selectie naturala. Da-i in slobozul tarfelor de imbecili. 7 6 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Aprilie 1, 2017 Soacra e ca o comoara.Adica trebuie ingropata.Si soacramea e o comoara,dar pentru altii.Eu o ingrop,altii o dezgroapa.Si tot pe capu meu ajunge. 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum