Sari la conținut

Balena albastra -jocul sinucigas online

Postări Recomandate

Cine a auzit de jocul asta ?

Il joaca cineva?

Iti dau astia tot felul de misiuni zilnice gen taie-te cu lama in forma de balena,baga-ti un deget in tocator,si alte chestii minnate.

La sfarsit jocului e proba finala:trebuie sa te sinucizi si castigi jocul.

Pana acum 130 sinucideri din cauza acestui joc

post-218009-0-87738900-1490971093_thumb.jpg

post-218009-0-88899500-1490971139_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

In Basarabia deja s-au sinucis peste 50 de copii. La noi chiar ieri un copil care juca cacatul asta s-a aruncat de pe bloc undeva prin Dambovita parca.

Joc de cacat = copii fara minte = lumea din ziua de astazi.

La fel si cu Pokemonii. Numai ca acolo nu te omori de bunavoie dar fie da masina peste tine cautand pokemoni pe strada, fie te papa leul/pantera/ursul/lupul cand intri la el in barlog/cusca sa iei pokemonu'...

O tampenie....

• Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

asta inseamna sa le dai copiilor de la varste fragede acces la smartphone tableta laptop = copilarie de rahat izolare si expunere la riscuri online precum jocul asta imbecil ponografie si alte belele. Cati din generatiile 70 80 si chiar inceputul anilor 90 se pot plange ca nu au avut o copilarie fericita ca nu au avut prieteni si amintiri faine din copilarie... Desigur vina pentru ce se intampla cu copiii din ziua de azi e exclusiv a parintilor care cred ca isi cumpara linistea si timpul liber dandu le copiilor scule high tech expunandu i la izolare nesiguranta si nefericire... Trist dar adevarat 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Back home
  • Oras:Back home

Topicul asta mi-a adus aminte de scrisoarea asta ... 

... de pe un blog

Nascuti in anii 70-80, vedem acum cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat-o ei, si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani. 
Nu avem amintiri despre primii pasi pe luna, nici despre razboaie sangeroase, dar ne pricepem la istorie si la politica mai mult decat cred batranii, care bombane in spatele nostru ca "noi nu stim nimic"! Noi stim mult mai multe decat cred unii si asta pentru ca pe vremea noastra se facea scoala. 
Suntem ultima generatie care a jucat Ascunselea, Castel, Ratele si Vanatorii, Tara tara vrem ostasi, Prinsea, Sticluta cu otrava, Lapte gros, Pac Pac, Hotii si vardistii, ultimii are au strigat "Un doi trei la perete stai", ultimii care trageau cu cornete dupa babe, ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care ne-am jucat pe jocurile video (remember Mario?) si primii care am vazut desene animate color. Suntem ultimii care ne-am uitat la Mihaela, Pic si Poc sau Oblio .
Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Diesel era deja lider de gasca. Noi am fost ultimii care am mancat guma de la Sarbi sau ciocolata Eurocrem si CipCip sau ultimii care ne-am spalat cu sapunuri si sampoane cumparate de la polonezi pe plajele de la mare. 
Baietii si-au scris numarul fotbalistului preferat cu pasta de dinti pe tricouri marca "1 Iunie" sau ''Cristal'', iar fetele si-au cusut pe blugi stelute si inimioare. 
Noi nu am dat Capacitate, nu am dat grile la admitere, ci treapta I si treapta a II-a si am fost ultimii Soimi ai Patriei, cu costumele alea groaznic de nepotrivite cromatic. 
Am invatat poezii in romaneste la gradinita, nu in engleza, si am cantat MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari. 
Spuneam misto si fain in loc de cool. 
Am sorbit din ochi Beverly Hills, Melrose Place, Twin Peaks, Dallas ..... si cine zice ca nu s-a uitat, ori minte ,ori nu avea inca televizor. 
Ne uitam la desenele animate de la italieni, sarbi sau bulgari si ne era ciuda ca nu avem si noi subtitrare sa intelegem de ce naiba s`a certat Mila cu Shiro. 
Noi ascultam muzica rock la Metronomul de la Europa Libera si incercam sa o inregistram pe casete ORWO (cine avea AGFA era deja lider de grup) sau pe magnetofoanele Maiak sau Rostov. 
Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, si abia asteptam sa vina si la noi inghetata Magnum, sau pustile alea absolut superbe de apa. Intre timp, ne consolam cu Tango cu vanilie si ciocolata si clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate in cap ne provocau pneumonii. Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala.. 
Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo, si Michael Jackson, si Backstreet Boys, si Take That,East 17 si inca nu auzisem de manele, singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stia pasii, dar toti dansam. Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atat de Abba, si de Queen, cat si de noile nume gen 50 Cent si Britney Spears. Pe ei daca ii intrebi, "muzica a inceput cu Backstreet Boys, care nici nu mai sunt cool acum, orikum!" 
Am citit Licurici, Rahan, Pif si Hercule (care aveau cadou niste jucarii bestiale) si am baut Cico ,Brifcor si sucuri de la tec(dozator) fara sa ne fie teama ca au prea multe e`uri, iar la scoala beam toata clasa dintr-o sticla de suc fara teama de virusi. 

• Like 10
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator deliaro
Reputație: 0

Acum 700 de ani se murea de ciuma, acum se moare de prostie! 

De ceva tot trebuie sa se moara ...

problema Este că mor copii nevinovați!!!!!!
  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...