sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 1, 2017 La Bălăceanca nu primesc moși labagii Cine a trecut pe acolo cunoaște regulile. 4
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Cine a trecut pe acolo cunoaște regulile. Jobul tau de paznic iti permite prea mult sa stai pe telefon , noroc cu ăștia de la Telekom ca ai net nelimitat pe cartela 13 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Ți-am zis eu că nu-l prinde La luat radarul =)) 13 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 1, 2017 La Bălăceanca nu primesc moși labagii Cine a trecut pe acolo cunoaște regulile.Ha ha ha ha amărât el a avut parte de o ora in prezenta mea , tu doar laba dupa pozele mele ai facut Cioară borata,invata si tu cuvinte noi că ai devenit obsedată de labă.Calmează-te că nu face nimeni laba uitandu-se pe pozele unei ciori borate cu fața de pocnitoare si cauciucuri înloc de țâțe. 4
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Cine a trecut pe acolo cunoaște regulile. Cioară borata,invata si tu cuvinte noi că ai devenit obsedată de labă.Calmează-te că nu face nimeni laba uitandu-se pe pozele unei ciori borate cu fața de pocnitoare si cauciucuri înloc de țâțe.Marș Moș frustrat si labagiu , esti atât de frustrat pe femei din cauza nevestei tale , ai prins-o cu altu , era logic ce sa mai vadă la un Moș libidinos card nici p**a nu-i se mai școala ,,, marsss ca ai îmbâcsit forumul 12 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 1, 2017 Si noi pe tine , ai fost Banat din cauza comportamentului tau , si același lucru pot sa fac si acum dar te mai las sa devi iar Platinum sa iei foc mai rău =))Cioară borata,te visezi administratorul site-ului?Pe cine PLM să banezi tu pocnitoare afumată? 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 1, 2017 Si noi pe tine , ai fost Banat din cauza comportamentului tau , si același lucru pot sa fac si acum dar te mai las sa devi iar Platinum sa iei foc mai rău =))Cioară borata,te visezi administratorul site-ului?Pe cine PLM să banezi tu pocnitoare afumată? 4
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Cioară borata,te visezi administratorul site-ului?Pe cine PLM să banezi tu pocnitoare afumată?Paznicule eu nu am Banat pe nimeni PS: iti sta bine cu chelie 12 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Cioară borata,te visezi administratorul site-ului?Pe cine PLM să banezi tu pocnitoare afumată? Ia vezi boșorogule , a fost Banat ? A fost , așa ca marsss 11 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 1, 2017 Până la urmă cine a fost acest ”Jean tănase” :350x 3
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Până la urmă cine a fost acest ”Jean tănase” :350xFost cont " del ray " ce a fost Banat 11 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 1, 2017 Fost cont " del ray " ce a fost Banat Merci.Del Ray mi s-a părut un tip super ok.În schimb acest ”Jean tănase” mi-a făcut o impresie...mai ales după o replică nepotrivită din partea lui, deși nu l-am jignit cu nimic.Apropo, de ce a fost banat prima dată...a jignit pe cine nu trebuia :350x
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Merci.Del Ray mi s-a părut un tip super ok.În schimb acest ”Jean tănase” mi-a făcut o impresie...mai ales după o replică nepotrivită din partea lui, deși nu l-am jignit cu nimic.Apropo, de ce a fost banat prima dată...a jignit pe cine nu trebuia :350x Tot pe mine ma jignit intra pe topicul meu si da câteva pagini mai in spate 11 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 1, 2017 Tot pe mine ma jignit intra pe topicul meu si da câteva pagini mai in spate Scuze.Nu am remarcat.Știam că iei Ban doar dacă te iei de Rândunica și de nu mai știu cine
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 1, 2017 Ia vezi boșorogule , a fost Banat ? A fost , așa ca marsssÎn mintea ta îmbibată de spermă crezi că a fost banat ca ai vrut tu.Eu zic să-ți faci norma pentru azi,ca iar ți-o iei în freză de la guvid.Trebuie să meargă și ala la femei adevărate,in cazino,restaurant si să-ți lase si tie 15 lei de RATB si două eugenia.
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 1, 2017 Ia vezi boșorogule , a fost Banat ? A fost , așa ca marsssÎn mintea ta îmbibată de spermă crezi că a fost banat ca ai vrut tu.Eu zic să-ți faci norma pentru azi,ca iar ți-o iei în freză de la guvid.Trebuie să meargă și ala la femei adevărate,in cazino,restaurant si să-ți lase si tie 15 lei de RATB si două eugenia. 4
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Scuze.Nu am remarcat.Știam că iei Ban doar dacă te iei de Rândunica și de nu mai știu cine Eu cred ca sa ia ban la orice cont ce vorbește urat fetelor Adică el a tăbărât pe mine ca nu mai am prețul de 150 de lei , ca ar fi vrut si el sa vina si la atâtea refuzuri , a început sa înjure .. 11 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Scuze.Nu am remarcat.Știam că iei Ban doar dacă te iei de Rândunica și de nu mai știu cine Eu cred ca sa ia ban la orice cont ce vorbește urat fetelor Adică el a tăbărât pe mine ca nu mai am prețul de 150 de lei , ca ar fi vrut si el sa vina si la atâtea refuzuri , a început sa înjure ..
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 În mintea ta îmbibată de spermă crezi că a fost banat ca ai vrut tu.Eu zic să-ți faci norma pentru azi,ca iar ți-o iei în freză de la guvid.Trebuie să meargă și ala la femei adevărate,in cazino,restaurant si să-ți lase si tie 15 lei de RATB si două eugenia. Eu nu am susținut ca a fost Banat din cauza mea puneți ochelari de Bătrânețe iti fug ochii si nu mai vezi sa citești
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 1, 2017 Scuze.Nu am remarcat.Știam că iei Ban doar dacă te iei de Rândunica și de nu mai știu cine Mariane,nu te mai baga in seamă cu geoarsa asta ca este ultima scursură de pe site. 3
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Mariane,nu te mai baga in seamă cu geoarsa asta ca este ultima scursură de pe site. Tu crezi ca dacă ai cont verde nu Poti fi Banat ? =)) ) 11 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Aprilie 1, 2017 Mariane,nu te mai baga in seamă cu geoarsa asta ca este ultima scursură de pe site.E ”de lux”, Părinte.Ce mama naibii...
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Mariane,nu te mai baga in seamă cu geoarsa asta ca este ultima scursură de pe site.Ai fost Banat de 1000 ori si tot ți ai facut cont , ca alfel nu mai puteai sa lingi pozele fetelor ca p** nu se mai scoala , măcar tu rămâi cu linsu 11 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Mariane,nu te mai baga in seamă cu geoarsa asta ca este ultima scursură de pe site.Ai fost Banat de 1000 ori si tot ți ai facut cont , ca alfel nu mai puteai sa lingi pozele fetelor ca p** nu se mai scoala , măcar tu rămâi cu linsu 11 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 @alex imi pare rău de topicul tau 11 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum