Sari la conținut

Trans Timisoara?!

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Cel putin pozele par facute in Romania. Scrie Septembrie pe calendar...:)

• Oras:Deva
Postat

dc nu cauti pe bucuresti nu va inteleg pe astia acolo sunt o droaie in orase mai miciasa este false sau putine de tot sau deloc ,nici macar nu sinteti in orasul respectiv dar intrebati ,scuze da nu inteleg

Postat

Pentru ca poate voi ajunge in Timisoara? Pentru ca in Bucuresti stiu deja ce exista?

....nu trebuie sa intelegi...sincer... fiecare are motivele sale.

Postat

Esti frustrat amice. Bagator de seama tu esti pe topicul asta. O zi buna, esti inutil :)

• Oras:Timisoara
Postat

Asta am crezut si eu privind pozele. Sa traiesti, o zi buna!

Postat

ne-ai prezentat si travestiuri neh ,nu mai lamurit...succes :laugh2

Inseamna ca nu stii ce inseamna trans

Postat

eu stiu foarte bine ce inseamna da tu stii?ne-ai prezentat intr-adevar una trans aia fiind Andreea si pe buna dreptate si restu travesty...deci?esti praf :laugh2

Postat

eu stiu foarte bine ce inseamna da tu stii?ne-ai prezentat intr-adevar una trans aia fiind Andreea si pe buna dreptate si restu travesty...deci?esti praf :laugh2

Hai sa zicem ca eu sunt prost si tu esti destept, imi explici si mie ce inseamna cu adevarat sa fi transexual ??? 

Postat

Hai sa zicem ca eu sunt prost si tu esti destept, imi explici si mie ce inseamna cu adevarat sa fi transexual ???

danbest...atat timp cat te imbraci in femeie periodic si adesea pt a face un banut nu te face trans...trans esti atunci cand, operata sau nu, iti asumi sexul feminin atat prin comportament cat si prin vestimentatie 24/24, in public sau in privat. Deci in concluzie Andreea ii trans si cat despre restul link-urilor ma gandesc ca or fi majoritatea travesti, nu am verificat.

Te pup

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...