Sari la conținut

Trans Timisoara?!

Postări Recomandate

• Oras:Deva
Postat

tu singur ai scris ca e un travesty oribil tigan etc :laugh2 pai ce ai crezut ca o sa gasesti la asa anunt regina?sau tot trans era?lamureste-ma :laugh2

Postat

in schimb bianca esti o superba de tine am uitat sa-ti spun ,ma iau cu prostii astia care bat campii,dar stii si tu never say never :bow  :date

• Oras:Timisoara
Postat

in sfarsit un raspuns inteligent sa nu ma mai obosesc si eu pupici

Scuze, sa clarific, danbest sunt mai mult decat sigura ca m-a vizitat pe perioada cat am mai activat pe zona de vest a tarii sau cel putin asa mi-a lasat de inteles pe aici.

El este genul de client care nu pare sa se uite sau sa il intereseze diferentele dintre trans si travesti in schimb il intereseaza sa fie real anuntul...acum ca si travestiurile scriu pe anunturi ca sunt trans e alta istorie, alta mancare de peste care pe mine prea putin ma priveste.

Postat

el a scris ca a fost ,pai el a fost orb nu a vazut ce anunt era?ce poza...doamne!

Ca nu a stat sa specifice clar care ii travesti si care trans si lea pus pe toate la gramada e altceva...insa a selectat anunturi reale

Postat

el a scris ca a fost ,pai el a fost orb nu a vazut ce anunt era?ce poza...doamne!

Ca nu a stat sa specifice clar care ii travesti si care trans si lea pus pe toate la gramada e altceva...insa a selectat anunturi reale.

Postat

Ca nu a stat sa specifice clar care ii travesti si care trans si lea pus pe toate la gramada e altceva...insa a selectat anunturi reale.

Postat

Postat

dap :slap2 

Nu ii cazul sa te agiti atat. Pe bune!

P.S. Scuze pt postarea multipla, e din cauza ca mi-a picat netul si nu mi-am dat seama ca s-a postat de prima data :)

Postat

scuzele sunt acceptate,nu nu ma agit chiar deloc :werinlove

Merci ca mi-ai acceptat scuzele insa nu erau adresate tie in mod personal :)

Sunt o persoana fair play si ma stradui sa imbunatatesc aspectul asta chiar daca voi agita testosteronul din cativa pe aici.

Va place, nu va place, alta mama nu mai face ;)

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.