Sari la conținut

DEVA NU MAI VINE NIMENI????

Postări Recomandate

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

asa este dar uite ca in partea noastra rar vine cineva ca lumea,multe tiganci care fura se poarta urat cu clientii etc si de aia nu mai vine nimeni

• Oras:md
Postat

Buna dragii mei hunedoreni voi revenii in Deva pentru cateva zile imediat dupa sarbatorile de Paste, de asemenea daca doriti sa aflati mai multe despre mine , servicii etc va invit sa intrati pe topicul meu va pup cu drag Ioana Pissyy transsexuala officiala tel 0726575831(fara SMS si fara apeluri cu nr privat) :*

• Oras:Europa
Postat

o super draguta de abia astept ca aici e jale in partea asta de tara :inlovee

Se vede ca n ai mai futut decit stinga sau dreapta ! Dupa ce ca te ai nascut cu retard, te a tampit laba de tot. Esti de balamuc !

Postat

Nimic nou nu se anunta in zare? :snap  :no2  :blushing2  :hug1  :girly  :feet

Cine sa vina mai tarane la voi daca vede specimene ca tine prin Deva...pula mea, sper sa fii singurul nebun in libertate pacolo...

Postat

Stiu ca vii ca ai mai fost si mai nimerit papusa ,ma bucur ca ti-a placut recenzia,o sa fac alta!!!te astept,restu lasa-i sa latre :laugh2

Papuselu' meu, vreau si eu o poza cu tine sa vad daca ,,imi aduc aminte de acele "clipe minunate cu tine " ..asa cum zici tu !

• Like 1
Postat

Papuselu' meu, vreau si eu o poza cu tine sa vad daca ,,imi aduc aminte de acele "clipe minunate cu tine " ..asa cum zici tu !

Este nemuritor. Nu are poza.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...