Sari la conținut

0761791250 - O stie cineva?

Postări Recomandate

Reputație: 332
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Iaca, am fost eu.

Pozele din AT sunt reale - what you see is what you get. Pustoaica de la tara, cam 1,65 m, cu sani de marime medie, tari, foarte frumosi, care sfideaza gravitatia, solduri pline, frumos arcuite si un fund maricel, un exemplu perfect de fond genetic romanesc plesnind de sanatate. Simpatica la fata, pistruiata si foarte vorbareata.

60 lei finalizarea. Nu am intrebat de ora. Oricum m-ar fi ingrozit sa suport atata vreme povestile despre primul prieten, al doilea prieten, programul incarcat, clienti, etc.

Venind de acasa nu am folosit baia, iar ea mirosea, la propriu, ca o floare. Am imbratisat-o, mangaiat-o, i-am rontait sanii, i-am dat si limbi la pasarica foarte frumoasa si carnoasa (labiile formau o creasta de cocos la care nu am putut rezista), igiena impecabila si la acest nivel.  Am presupus ca va tacea cand o va avea in gura, asa ca mi-a pus prezervativul si am trecut la oral. Fara fantezie, o singura viteza, monoton, suficient insa ca sa mi-o scoale. La normal am schimbat mai multe pozitii, la initiativa mea, ea limitandu-se la a-mi urma indicatiile. Cel mai spectaculos a fost pe la spate cu imaginea funduletului apetisant dand contre timide. Sincer mi-am indeplinit o veche fantezie din tinerete cand, la bunici, la tara, imi imaginam ce le-as mai face unor vecine care parca erau surorile acestei fete. Din pacate, slabindu-mi erectia (cred ca mintile mele zburdau cu vecinele prin fanete) nu am mai putut continua si am trecut din nou la oral. La ea o finalizare dureaza 15 minute, mi-a spus la inceput. Eu m-am intins vreo 25, si nu m-a fugarit. A supt cuminte, in singura viteza in care functioneaza la oral, dar suficient de placut si umed incat sa imi dau drumul in cateva minute.

Aspectul fetei - 8

GFE (a evitat sarut pe gura) - 8

Sex oral - 6

Sex normal  - 7

Pentru cei interesati si de astfel de aspecte:

- nu mi-a dat numarul de la interfon pana nu m-a scanat pe fereastra.

- pestisorul butona linistit la un telefon stand pe vine in fata scarii blocului.

Concluzie: pentru cei care au fantezii cu tarancute simpatice, merita o vizita.

• Like 5
Reputație: 149
  • Oras:bucuresti
Postat

A acceptat cim?ca eu am sunat ieri si a zis fara finalizare orala sau corporala,doar in prezervativ

Postat

Tocmai,am venit de la domnisoara,intr adevar pozele reale,locatia inainte cu 50m de budapesta pe calea serban voda.

Nu stiu cum pe colegul de mai sus nu l a fugarit,ca mie mi a calculat cele 15min de la interfon incepind,dupa ce o asteptasem vreo 30 min,ca pina am ajuns se ocupase.

Pacat de aspect,atitudine fast fuck extrem,spunind ca mai asteapta cineva.

Pt cei interesati,oralul protejat,fara finalizare orala,fara corporala doar in prezervativ si actiunea propriu zisa max 10min, evident nu am terminat,60lei/fin,eu nu mai revin

• Like 2
Reputație: 24193
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Plm, la 15 min finalizarea mi se pare super high fast fuck! Sa se duca liceenii, noi vrem sa futem.

Postat

Cele 15 min au inceput de la interfon,la dus am stat maxim 2 min ca oricum facusem acasa,pentru actiune 10 minute si protejat oralul.

Asta e ,trebuie sa mai nimerim si asa ceva din cind in cind,doar sa nu fie prea des

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.