Sari la conținut

Doamnax

Postări Recomandate

Postat

Care-i atat de prost sa sparga gheata primul si sa dea banii pe asa aratare,entitate batrana,urata,grasa si probabil si proasta...miroase de la o posta a impostoare care vrea sa profite de fraieri in calduri...

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Care-i atat de prost sa sparga gheata primul si sa dea banii pe asa aratare,entitate batrana,urata,grasa si probabil si proasta...miroase de la o posta a impostoare care vrea sa profite de fraieri in calduri...

Asta cam așa este.

Nu m-aș duce la ea nici dacă m-ar plăti...în aur :laugh2

PS - Nu este, totuși, frumos să te exprimi așa față de o doamnă, foarte probabil, mai în vârstă decât tine.

• Oras:braila
Postat

entitate batrana,poate sunt.dar urata,grasa si proasta,asta cam ai dat-o-n bara.cunosti tu cumva vreo curva care sa nu fie "impostoare"?toate cautam clienti.si un client presupune un venit financiar
Vizitator
Reputație: 0
Postat

da.zii cum le vrei.cu vibratoare?

Mai bronzate UMpic

Postat

Deci,inca o data.atacurile la persoana nu mi se par concludente si nu le iau ca personale.

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Și cu certificat de calitate stampulat da UE!

Stampilat,pardon :D

Vizitator
Postat

vibratoru sau tzatele?

Ți se pare ca am eu nevoie de vibrator?

Am pickamar! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...