silviu2811 Reputație: 9 Postat Mai 7, 2017 Postat Mai 7, 2017 Care-i atat de prost sa sparga gheata primul si sa dea banii pe asa aratare,entitate batrana,urata,grasa si probabil si proasta...miroase de la o posta a impostoare care vrea sa profite de fraieri in calduri... 1
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 8, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 8, 2017 Esti dus tare de tot cu capu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Mai 8, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 8, 2017 Care-i atat de prost sa sparga gheata primul si sa dea banii pe asa aratare,entitate batrana,urata,grasa si probabil si proasta...miroase de la o posta a impostoare care vrea sa profite de fraieri in calduri...Asta cam așa este.Nu m-aș duce la ea nici dacă m-ar plăti...în aur PS - Nu este, totuși, frumos să te exprimi așa față de o doamnă, foarte probabil, mai în vârstă decât tine.
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 8, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 8, 2017 Ai acte?da.zii cum le vrei.cu vibratoare?
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 8, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 8, 2017 Care-i atat de prost sa sparga gheata primul si sa dea banii pe asa aratare,entitate batrana,urata,grasa si probabil si proasta...miroase de la o posta a impostoare care vrea sa profite de fraieri in calduri...entitate batrana,poate sunt.dar urata,grasa si proasta,asta cam ai dat-o-n bara.cunosti tu cumva vreo curva care sa nu fie "impostoare"?toate cautam clienti.si un client presupune un venit financiar
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 da.zii cum le vrei.cu vibratoare?Mai bronzate UMpic
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 8, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 8, 2017 Deci,inca o data.atacurile la persoana nu mi se par concludente si nu le iau ca personale. 3 3
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 8, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 8, 2017 Mai bronzate UMpicvibratoru sau tzatele?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Și cu certificat de calitate stampulat da UE!Stampilat,pardon
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 vibratoru sau tzatele?Ți se pare ca am eu nevoie de vibrator?Am pickamar!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum