Sari la conținut

La doamna x a fost cineva?

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

cum draku,poti sa scrii de miss europa ca e urata?

Scuză-mă.

Am vreo dovadă că vorbesc cu fostă Miss Europa a anilor 1980 ?

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Am fost multumit de vizita la dansa acum o luna jumate...am intrat cu cea tinerica,bruneta...am platit pentru o sedinta 150 ron,a asistat si doamna X...pacat de locatie...daca ar mai scade din tarif,le-as mai vizita.Nu vreau sa intru prea mult in detalii asa ca evit chestiile gen certurile de mai sus.Notele sunt :

Prestatie  8

Locatie  6

Comportament  9

• Oras:Aici și acolo
  • Oras:Aici și acolo
Postat

Era mai potrivit să deschizi topic separat domnișoarei la care ai fost. Chiar dacă ea își desfășoară "activitatea" în locația Doamnei X.

• Oras:braila
Postat

Am fost multumit de vizita la dansa acum o luna jumate...am intrat cu cea tinerica,bruneta...am platit pentru o sedinta 150 ron,a asistat si doamna X...pacat de locatie...daca ar mai scade din tarif,le-as mai vizita.Nu vreau sa intru prea mult in detalii asa ca evit chestiile gen certurile de mai sus.Notele sunt :

Prestatie 8

Locatie 6

Comportament 9

poti incerca sa mai suni.am impresia ca a schimbat tariful
Postat

Era mai potrivit să deschizi topic separat domnișoarei la care ai fost. Chiar dacă ea își desfășoară "activitatea" în locația Doamnei X.

Totusi,tipul a postat destul de corect pe acest topic,deoarece am participat amandoua
Postat

Disponibila din data de 17 ian.amatorii de diverse fantezii erotice,ma pot contacta.momentan nu merge linkul catre adresa,dar voi rezolva

Postat

Acesta este linkul unde ma puteti gasi.diferite fantezii erotice.mai mult...va astept la sedinte bdsm soft.detin jucarii

Postat

Orice detaliu prin tel.va rog nu puneti intrebari intime sau de natura serviciilor aici.

Postat

Te astept sa iti indeplinesc fantezia.am cateva jucarii si imaginatia ta poate deveni realitate.

Postat

fiecare femeie are frumusetea ei,sau are un talent ascuns,sau ceva care o face placuta.dealtfel si barbatii au charisma lor

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...