Sari la conținut

La doamna x a fost cineva?

Postări Recomandate

• Oras:braila
Postat

Păcat, păcat, păcat. Am mai spus-o și o mai repet, am cerințe neepilata. Asta e. Nu toate fofoloangele trebuie sa fie spane, de fata mare, rase, tunse și frezate

Postat

Pe la spate, penetrez cu strapon, vibrator sau dildo, fac Uro, unde vrei tu, te pot lega, biciui, etc, etc, nu vorbesc prea multe public. Te aștept la o ședință de dominare soft

Postat

Ce aveți nene? Eu abia ma deplasez de la o locație la alta și voi vreți sa ajung la Cluj? Nu. Îmi pare rău. Nu fac deplasări. Nici măcar la domiciliul clientului. Poate doar la anul, cu ajutorul bunului Dzeu, de-mi voi lua mașina. Pana una, alta, va aștept cu drag la o ședință, la studioul meu. Va pot satisface cele mai năstrușnice fantezii. Va pup pe toți cei care îmi adora picioarele

Postat

Vino sa ne simțim bine, împreună. Preț fix 100 RON. Nu negociez. Totul fără graba. Masaj de relaxare, inclus

Postat

De ce ar vrea cineva o finalizare orala? Chiar și corporala sau în balonase, e tot finalizare. Hai totuși sa ne respectam. Îți poți face de cap, toate fanteziile, când te cunoști foarte bine cu persoana respectiva

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

NUMAI dominare faci? ceva "normal" se poate?un oral bine facut si normal....Sincer sunt interesat de tine! Daca va fi OK...o sa mai ai de client FIDEL! Astept raspuns! Multumesc!

Postat

Fac tot ce se poate face. Tot felul de fantezii și fetișuri.programul este 12-18,suna și vorbim

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...