Sari la conținut

La doamna x a fost cineva?

Postări Recomandate

• Oras:braila
Postat

Ce tot te bagi in pizda mea in seama,retardatule.ce tot pula mea vrei de la tot forumul asta.se vede dupa emoticoane ca esti retardat.esti dus rau.ai un handicap major de psihiatrie.esti dus rau.vezi ca nu te baga nimeni in seama si toti te blameaza.sa mor de nu ti-as trage o pula-n bot.ai stricat toate topicele.ai injurat pe toti clientii.nici pizda sa mi-o lingi nu ti-o dau

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Gluma e buna,dar nu ma intereseaza

Ar trebui sa o faci de placere cu astia mai tineri ca tine.

Vizitator
Postat

Asa scrie in banc?

asa am zis eu

Postat

suna si discutam

pai se poate sau nu ...ma intereseaza oral cu finalizare ...cred ca preturile sant la fel pentru toti confratii ...multumesc 

Postat

pai se poate sau nu ...ma intereseaza oral cu finalizare ...cred ca preturile sant la fel pentru toti confratii ...multumesc

suna si discutam.cu toate ca nu am in meniu o singura varianta,este totusi discutabil
  • Like 4
  • Minus 3
Postat

Meniul meu pentru azi,este urmatorul:mici fantezii,diverse fetisuri,masaje de relaxare,dominari usoare pentru incepatori si alte placeri discutabile.sedinta este la ora

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Meniul meu pentru azi,este urmatorul:mici fantezii,diverse fetisuri,masaje de relaxare,dominari usoare pentru incepatori si alte placeri discutabile.sedinta este la ora

poze cand pui?

Postat

Serviciile mele sunt pentru amatorii de diverse fetisuri si fantezii sexuale.sedinta o personalizam telefonic sau la fata locului.fac masaj de intretinere,relaxare sau terapeutic.rog amatorii de fast fuk sa se abtina

• Like 4
  • Minus 3

Postat

ce de cuculete pe mobila acolo...nu sunteti baieti cuminti ....va impusca doamna

😂😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...