codered Reputație: 3190 Postat Octombrie 10, 2012 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 10, 2012 "NEW NEW manechin de profesie te astept la mine sa ne simtim bine, iti acord o ora de vis din viata cu multe surprize cum foarte rar intalnesti. Poze mele, nu raspund la nr privat. Adevarata aventura sunt eu"300lei0737539290 Fata e exact pe gustul meu. Studiind pozele,sunt la limita dintre reale si fals. Nu sunt nici de revista,dar parca nici facute cu aparatul de o colega.Aplicele, firele de pe jos,mocheta un pic patata ar inclina totusi catre niste poze cat de cat reale. Nu am s-o pot vizita pana saptamana viitoare,dar as fi foarte recunoscator daca ajunge cineva pe la ea sa confirme macar pozele PS Va rog nu-mi stricati visul spunandu-mi ca pozele sunt false ) Glumesc.
HECTOR Reputație: 56 Postat Octombrie 10, 2012 Postat Octombrie 10, 2012 codered ai vorbit cu ea? Stii care este programul ei? Eu am sunat-o si nu mi-a raspuns.
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2012 Postat Octombrie 10, 2012 codered,nici nu stiu cum sa-ti spun.sa te iau mai pe ocolite.a fost odata, intr-un sat unguresc, o fata pe nume...niki ,care s-a dovedit pana la urma ca fiindNEW NEW a ta.Imi pare rau sa te dezamagesc,dar poate e mai bine asa, o relatie rupta inca din fasa, sa nu cumva sa prinzi drag de ea la noapte ))))cat de usor este sa descoperi singur tzepele : 9 minute maxim, poate chiar mai putin !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum