Sari la conținut

Daria 0727340479

Postări Recomandate

Postat

Buna Daria. se poate azi o programare?

As dori sa trec pe la tine.

Pentru a putea verifica disponibilitatea fetei poti apela la acest numar de telefon 0727340479, o fata simpatica iti va raspunde si te va indruma in mod corespunzator.

• Like 5
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Pentru a putea verifica disponibilitatea fetei poti apela la acest numar de telefon 0727340479, o fata simpatica iti va raspunde si te va indruma in mod corespunzator.

Nu doar apel,mai trebuie si cașcaval !
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Dorești să fii împărtășită de Sfântul Părinte?

Nu cred ca inghite. Poate doar botezata. :pope

Postat

Buna băieți, vroiam sa va anunt ca mi-au trecut problemele lunii, așa ca va aștept cu mare drag sa ma vizitați! :*

Postat

Disponibilă pana la ora 16:00, azi o sa am un program mai scurt ca după plec din București 3 zile și ma întorc duminica seara, deci o sa revin luni cu programul. Va aștept cu mare drag, ca întotdeauna! :*

• Oras:Bucuresti
Postat

Locaţia este între Potcoava şi Diham.

Daca tot nu s-a retras in mai, imi zici si mie unde e Potcoava asta? Ca pana acolo fac ceva si trebuie sa programez de la serviciu, asa ca nu am chef sa sun aiurea si sa par neserios. Merci!

• Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
  • Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
Postat

Daca tot nu s-a retras in mai, imi zici si mie unde e Potcoava asta? Ca pana acolo fac ceva si trebuie sa programez de la serviciu, asa ca nu am chef sa sun aiurea si sa par neserios. Merci!

sau liceul ANGHEL SALIHNY(este foarte aproape de locatia fetei)si de acolo te ghideaza DARIA.
  • Like 14
  • Minus 2
Postat

Dar tu nu ai telefon cu gps? Ai Nokia de-ala vechi? Îți dă strada și numărul și te duce GPS-ul exact în fața blocului.
Postat

Buna băieți, vroiam sa va anunt ca am revenit in București. Disponibilă pana la ora 20:00, va aștept cu mare drag! :*

Postat

Incerc sa zic pe scurt.
Eu dupa mai multe experiente chubby, mi-am zis ca as vrea slim.
Am fost la Daria, am dat de skinny cu sani nr. 1. Nu tocmai ce speram, dar fata mai compenseaza cu atitudinea.
Locatia exact conform indicatiei de pe maps a colegului. Garsoniera la parter, ok, dar intrun bloc de pensionari. Nu i-am putut evita complet desi am asteptat cateva minute sperand sa se termine vanzoleala de la intrare. Altfel oameni saritori, intreaba unde mergi ca sa te ajute :-).
Interactiunea cu fata placuta. Saruta. A muncit vreo 10 min. la ONP, fara deep, cam multa mana, dar aspira bine. De premiat ca suge bine si dupa ce termini, nu pleaca imediat. Pacat ca nu inghite.
La mine vorbim doar de ONP, 100/finalizare, am stat 30 min. DTD.
Despre NP poate data viitoare, acum era la ciclu.

• Like 1
Postat

Incerc sa zic pe scurt.

Eu dupa mai multe experiente chubby, mi-am zis ca as vrea slim.

Am fost la Daria, am dat de skinny cu sani nr. 1. Nu tocmai ce speram, dar fata mai compenseaza cu atitudinea.

Locatia exact conform indicatiei de pe maps a colegului. Garsoniera la parter, ok, dar intrun bloc de pensionari. Nu i-am putut evita complet desi am asteptat cateva minute sperand sa se termine vanzoleala de la intrare. Altfel oameni saritori, intreaba unde mergi ca sa te ajute :-).

Interactiunea cu fata placuta. Saruta. A muncit vreo 10 min. la ONP, fara deep, cam multa mana, dar aspira bine. De premiat ca suge bine si dupa ce termini, nu pleaca imediat. Pacat ca nu inghite.

La mine vorbim doar de ONP, 100/finalizare, am stat 30 min. DTD.

Despre NP poate data viitoare, acum era la ciclu.

Mulțumesc frumos pentru vizita! Te mai aștept cu mare drag! :*
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Foarte simplu...e un bloc galbejit decpatru etaje...ea e la parter...vii cu troleele 70 sau 79 si te lasa chiar la parc.. Traversezi si mergi vreo cinci minute pe jos, a doua straduta pe dreapta, primul bloc..

Postat

Foarte simplu...e un bloc galbejit decpatru etaje...ea e la parter...vii cu troleele 70 sau 79 si te lasa chiar la parc.. Traversezi si mergi vreo cinci minute pe jos, a doua straduta pe dreapta, primul bloc..

Erai bun taximetrist ! 😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...