Sari la conținut

Daria 0727340479

Postări Recomandate

• Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
  • Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
Postat

Erai bun taximetrist ! 😂

mda...depinde de unde vii...daca vii de la COSTIN GEORGIAN...STATIA DE TROLEIBUZ E VIS A VIS DE PARCUL I.O.R...daca vii de la fostul cinematograf GLORIA...STATIA DE AUTOBUZ TRECE DE PARCUL I.O.R...ca idee,asta arata ca PANORAMIC CUNOASTE BINE ZONA(poate sta in zona)si in sfarsit dupa 4luni,de cand o cauta pe DARIA...ajunge in sfarsit la ea...si face o recenzie.SA DE A DUMNEZEU...SA NU SI SCHIMBE DARIA ADRESA...CĂ IAR ASTEPTAM DUPA PANORAMIC,5-6LUNI...SA O GASEASCA😂😂😂
  • Like 12
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Am vizitat-o pe posesoarea acestui topic in week-end-ul trecut.

Modalitate de contact: am stabilit intalnirea telefonic, dupa care am primit prompt SMS cu adresa. Odata ajuns in zona, am luat legatura din nou pentru ultimele detalii.

Locatie: Am ajuns usor in zona, gratie indicatiilor din posturile anterioare. Pentru ultimele detalii am luat legatura cu Daria telefonic, care m-a ghidat rabdatoare pana in parcarea din fata blocului. Locuri de parcare suficiente – cel mai probabil fiind ora de pranz, vara si week-end.

Garsoniera este situata la parterul unui bloc comunist de pensionari – dupa cum arata probabil este bloc de garsoniere. Am scapat de pensionari, cel mai probabil datorita orei, dar tot m-am lovit de unul la iesire, care plimba un caine si m-a scruta cu o privire inchizitiva J. Sanse destul de mari sa dai peste cel putin un pensionar la intrare.  Garsoniera este mica si arata decent, de apreciat curatenia impecabila inauntru. Baia mica, de remarcat faptul ca dusul este conectat direct la chiuveta J Prosopul destul de mic, insa curat si scos in fata mea din dulap.

Aspect:  Corp skinny, perfect pentru amatorii acestui gen. Cum au spus si alti confrati, fata nu o ajuta foarte mult, insa compenesaza pe deplin prin atitudine – overall, mie mi-a placut ca aspect, fiind amator de persoane acest fel.

IgienaNimic de reprosat din ce am apucat sa vad, insa nu am avut posibilitatea sa inspectez pe deplin acest aspect (gen cunni).

Actiunea: Nu sunt foarte multe de povestit aici, deoarece nu am putut beneficia decat de serviciile orale (din motive de „acea perioada a lunii”). Actiunea a debutat cu saruturi pe tot corpul, urmate de ONP si finalizare CIM. Oral executat bine, atentie la zonele adiacente, fara mana si cu cu ceva tentative de deep spre finalul actiunii. De apreciat ca suge bine si continua si dupa ce termini, fara sa fuga imediat la baie.

GFE: este unul dintre punctele ei forte – foarte comunicativa si prietenoasa, se implica si incearca sa te faca sa te simti bine. Nu am insistat in ceea ce priveste sarutul, asa ca nu pot detalii in acest sens.

Acum notele:

Aspect: 8

Igiena:  - nu pot da nota, data viitoare

Oral: 9

Normal: n/a

GFE: 9

Nota de plata:

Am lasat banii la final – aproape am uitat de acest aspect J. Si acesta este un plus, nu a cerut banii de la inceput si nu a mentionat nimic de ei pe durata vizitei.

Cadoul a fost 100 RON/finalizare, am stat DTD 25-30 min.

Ca recomandare, pentru cei amatori de persoane skinny, Daria merita vizitata, iar raportul pret / calitate pare bun. Eu unul voi reveni in mod sigur, pentru a incerca si NP.

Postat

Salutare,

Am vizitat-o pe posesoarea acestui topic in week-end-ul trecut.

Modalitate de contact:am stabilit intalnirea telefonic, dupa care am primit prompt SMS cu adresa. Odata ajuns in zona, am luat legatura din nou pentru ultimele detalii.

Locatie:Am ajuns usor in zona, gratie indicatiilor din posturile anterioare. Pentru ultimele detalii am luat legatura cu Daria telefonic, care m-a ghidat rabdatoare pana in parcarea din fata blocului. Locuri de parcare suficiente – cel mai probabil fiind ora de pranz, vara si week-end.

Garsoniera este situata la parterul unui bloc comunist de pensionari – dupa cum arata probabil este bloc de garsoniere. Am scapat de pensionari, cel mai probabil datorita orei, dar tot m-am lovit de unul la iesire, care plimba un caine si m-a scruta cu o privire inchizitiva J. Sanse destul de mari sa dai peste cel putin un pensionar la intrare. Garsoniera este mica si arata decent, de apreciat curatenia impecabila inauntru. Baia mica, de remarcat faptul ca dusul este conectat direct la chiuveta J Prosopul destul de mic, insa curat si scos in fata mea din dulap.

Aspect: Corp skinny, perfect pentru amatorii acestui gen. Cum au spus si alti confrati, fata nu o ajuta foarte mult, insa compenesaza pe deplin prin atitudine – overall, mie mi-a placut ca aspect, fiind amator de persoane acest fel.

Igiena: Nimic de reprosat din ce am apucat sa vad, insa nu am avut posibilitatea sa inspectez pe deplin acest aspect (gen cunni).

Actiunea: Nu sunt foarte multe de povestit aici, deoarece nu am putut beneficia decat de serviciile orale (din motive de „acea perioada a lunii”). Actiunea a debutat cu saruturi pe tot corpul, urmate de ONP si finalizare CIM. Oral executat bine, atentie la zonele adiacente, fara mana si cu cu ceva tentative de deep spre finalul actiunii. De apreciat ca suge bine si continua si dupa ce termini, fara sa fuga imediat la baie.

GFE: este unul dintre punctele ei forte – foarte comunicativa si prietenoasa, se implica si incearca sa te faca sa te simti bine. Nu am insistat in ceea ce priveste sarutul, asa ca nu pot detalii in acest sens.

Acum notele:

Aspect: 8

Igiena: - nu pot da nota, data viitoare

Oral: 9

Normal: n/a

GFE: 9

Nota de plata:

Am lasat banii la final – aproape am uitat de acest aspect J. Si acesta este un plus, nu a cerut banii de la inceput si nu a mentionat nimic de ei pe durata vizitei.

Cadoul a fost 100 RON/finalizare, am stat DTD 25-30 min.

Ca recomandare, pentru cei amatori de persoane skinny, Daria merita vizitata, iar raportul pret / calitate pare bun. Eu unul voi reveni in mod sigur, pentru a incerca si NP.

Mulțumesc pentru vizita, te mai aștept cu mare drag! :*
Postat

Nu crezi ca ar fi timpul pentru niste poze noi? Doar pentru improspatarea memoriei.

Buna, o sa revin cu poze noi săptămâna viitoare! Mulțumesc! :*
Postat

Buna băieți, vroiam sa va anunt ca pana vineri nu voi fi disponibilă, nu voi fi in București! Revin cu programul vineri, o zi cât mai frumoasa sa aveți! Mulțumesc de înțelegere! :*

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

mda...depinde de unde vii...daca vii de la COSTIN GEORGIAN...STATIA DE TROLEIBUZ E VIS A VIS DE PARCUL I.O.R...daca vii de la fostul cinematograf GLORIA...STATIA DE AUTOBUZ TRECE DE PARCUL I.O.R...ca idee,asta arata ca PANORAMIC CUNOASTE BINE ZONA(poate sta in zona)si in sfarsit dupa 4luni,de cand o cauta pe DARIA...ajunge in sfarsit la ea...si face o recenzie.SA DE A DUMNEZEU...SA NU SI SCHIMBE DARIA ADRESA...CĂ IAR ASTEPTAM DUPA PANORAMIC,5-6LUNI...SA O GASEASCA

Ce te fute pe tine daca stau sau nu in zona? :-) :-)

Postat

Ce te fute pe tine daca stau sau nu in zona? :-) :-)

Iar comentezi singur?ai prins curaj?mai dute la fetite...sau toate FETITELE au ceva cu tine😆😆😆?o recenzie ceva,nu faci si tu?sant satul de..CURAJOSI CA TINE(din spatele tastaturii).ma s bucura sa stai in zona(Diham)...poate dau de tine...SI SA VEZI CE RECENZIE FRUMOASA ITI FAC.😂😂😂.sa ma anunti inainte...ce tarif ai si ce prestezi,ok?😂IN ALTA ORDINE DE IDEI...EU ZIC SA O LASI MAI MOALE CU INTERVENTIILE TALE DE 2LEI...DE PE FORUM...STRANGE NISTE BANI,DUTE SI TU LA O FETITA,LASA O RECENZIE...SI POATE ASA ESTI DE FOLOS COLEGILOR DE PE FORUM.de comentat aiurea(cum faci tu)...sa saturat lumea.SPER CA AI INTELES.
Postat

Bine,bre,ia mai lasa-ma pe mine si mai vb si cu picon :-)

Mai...PANORAMICULE,nu vezi ca vorbesti mereu,dar nu te asculta nimeni.?ce faci...ma ameninti cu Picon?Sa ti explic ceva:pe mine ma enerveaza felul tau de a te baga in vorba...nici o femeie nu e buna pentru tine,comentezi mereu...degeaba...doar de dragul a1-2 puncte de reputatie.CE TREABA ARE PICON CU MINE???EL NU ARE TREABA CU MINE...EU NU AM CU EL..E SIMPLU.DISCUTIA ERA INTRE MINE SI TINE,NU?SAU NU ESTI IN STARE SA TI SUSTII SINGUR IDEILE???FII BAIAT DESTEPT,SI SCHIMBATI COMPORTAMENTUL.pe viitor...daca esti BARBAT(daca ai sange in COAIE)incearca sa ti impui singur punctul de vedere...nu cu ajutorul altor persoane.ðŸ‘daca mai ai ceva de discutat cu mine...imi lasi nr tau de mobil...si rezolvam PROBLEMAðŸ‘OK,BRE???😂😂😂
  • Like 14
  • Minus 2
Postat

Nu am ce sa rezolv cu tine; eu vad ca tu ai o problema cu mine:)

sant satul de off topic...nu mai comenta si numai comentez nici eu.ðŸ‘
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

P-asta mica nu o mai f*tem si noi ?

Postat

E timp si ptr poze,dureaza !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.