Sari la conținut

Daria 0727340479

Postări Recomandate

Postat

Buna băieți, in week am fost plecată din București, și azi am revenit la locație. Vroiam sa va anunt ca mi-au trecut și problemele luni și va aștept cu mare plăcere ca întotdeauna! Disponibilă pana la ora 21:00! :*

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara tovarasi,

Avand in vedere ca i-am mai facut un review domnisoarei :https://nimfomane.com/forum/topic/85333-daria-0727340479/?p=2798545  nu o sa mai insist asupra tuturor detaliilor.

Am gasit aceleasi servicii de calitate, chiar am impresia ca si le-a imbunatatit. ON a fost mult mai bun ca data trecuta iar "pasarica" este foarte stramta. Se vede ca a capataz experienta. Cadoul a fost de 200 de Ron/h dar cred ca am stat la ea in jur de 1 ora si 15 minute....norocul meu ca a fost mai libera.

Notele:

Oral: 10+

Normal: 9.5 (accepta orice pozitie, cel putin cu mine :clapp )

GFE: 10 (poti sa vorbesti o gramada de lucruri cu ea, parca este colega de liceu)

Aspect: 8.5 (sanii sunt micuti, la fata pare de 25 de ani, iar la corp de 16)

Igiena fata: 10+ (Nu stiu daca a facut dus inainte, dar nu am depistat mirosuri dubiose. Pielea si parul ei miroseau foarte bine. A facut dus intre numere si la finalul timpului meu petrecut acolo)

Concluzie: La pretul si serviciile oferite, cu siguranta este in top, cel putin la categoria Skinny .

Te pup!

Postat

Buna seara tovarasi,

Avand in vedere ca i-am mai facut un review domnisoarei :https://nimfomane.com/forum/topic/85333-daria-0727340479/?p=2798545 nu o sa mai insist asupra tuturor detaliilor.

Am gasit aceleasi servicii de calitate, chiar am impresia ca si le-a imbunatatit. ON a fost mult mai bun ca data trecuta iar "pasarica" este foarte stramta. Se vede ca a capataz experienta. Cadoul a fost de 200 de Ron/h dar cred ca am stat la ea in jur de 1 ora si 15 minute....norocul meu ca a fost mai libera.

Notele:

Oral: 10+

Normal: 9.5 (accepta orice pozitie, cel putin cu mine :clapp )

GFE: 10 (poti sa vorbesti o gramada de lucruri cu ea, parca este colega de liceu)

Aspect: 8.5 (sanii sunt micuti, la fata pare de 25 de ani, iar la corp de 16)

Igiena fata: 10+ (Nu stiu daca a facut dus inainte, dar nu am depistat mirosuri dubiose. Pielea si parul ei miroseau foarte bine. A facut dus intre numere si la finalul timpului meu petrecut acolo)

Concluzie: La pretul si serviciile oferite, cu siguranta este in top, cel putin la categoria Skinny .

Te pup!

Mulțumesc frumos pentru vizita și te mai aștept cu mare plăcere ca întotdeauna! :*

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

nu am inteles de ce mi-ai blocat nr....

N-ai atins-o bine ! ðŸ˜
  • Like 2

• Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
  • Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
Postat

Disponibilă pana la ora 21:00, va aștept cu mare plăcere! :*

Pozele sant f misto.Daria,am o intrebare pentru tine:iti place sa domini,sau sa fii dominata???(eu vreau sa te domin).o zi buna....si astept un raspuns.mersi.
  • Like 7
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...