Sari la conținut

Daria 0727340479

Postări Recomandate

• Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
  • Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR.
Postat

Bună, vreo sansa pt azi?

Duminica,nu lucrează.
  • Like 7
Postat

Buna băieți, vroiam sa va anunt ca săptămâna aceasta ma găsiți doar pentru oral ca mi-au venit problemele lunii. Disponibilă pana la ora 20:00, va aștept cu mare plăcere! :*

• Like 1
Postat

Buna băieți, vroiam sa va anunt ca mi-au trecut problemele lunii, sunt disponibilă și pentru normal pana la ora 20:00, va aștept cu mare plăcere! :*

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
cateva idei despre Daria

locatia:    undeva pe langa parcul constantin brancusi. garsoniera la parter, baie foarte mica, dar poti sa faci un dus.

figura:      o fata normala, draguta. nu e vreo fumusete, dar nici n-ai evita-o.

corp:        cam 1.60 + si skinny, cam 40kg +. tonifiata si cu o piele foarte placuta. sani mici spre deloc, fund sexy.

ingiena:   excelent. facuse dus inainte, miroase bine si, cum am spus, o piele misto.

actiune:   ON, NP, am incercat vreo doua pozitii, fata e de acord cu ce-i ceri.

GFE:        n-as zice, mai de graba friend experience cu o atmosfera buna. evita FK, dar e o fata placuta, deschisa la conversatie, razi cu ea, o fata desteapta. 

atitudine:  da. se straduieste sa te faca sa te simti bine, am apreciat asta.

nota de plata: 200 lei/h - un raport corect.

• Like 1
Postat

cateva idei despre Daria

locatia: undeva pe langa parcul constantin brancusi. garsoniera la parter, baie foarte mica, dar poti sa faci un dus.

figura: o fata normala, draguta. nu e vreo fumusete, dar nici n-ai evita-o.

corp: cam 1.60 + si skinny, cam 40kg +. tonifiata si cu o piele foarte placuta. sani mici spre deloc, fund sexy.

ingiena: excelent. facuse dus inainte, miroase bine si, cum am spus, o piele misto.

actiune: ON, NP, am incercat vreo doua pozitii, fata e de acord cu ce-i ceri.

GFE: n-as zice, mai de graba friend experience cu o atmosfera buna. evita FK, dar e o fata placuta, deschisa la conversatie, razi cu ea, o fata desteapta.

atitudine: da. se straduieste sa te faca sa te simti bine, am apreciat asta.

nota de plata: 200 lei/h - un raport corect.

Mulțumesc frumos pentru vizita, te mai aștept cu mare plăcere! :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...