Sari la conținut

Un milf bun?

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Alta intrebare

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Intre văi
Postat

Alta dorința?

ooo rostogol..ai inviat??....lasa mai baietii sa discute....vor MILF ...nu ceva inrudit...

• Oras:Constanta
Postat

Nu prea cred ca MILF poate caracteriza Domnul (problema fiind pe "M") :)

Io cre ka moi digraba probliema ie pe "P" !!! :))))))

• Like 1
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Un milf bun? O poza? O recomandare?

Ce naiba intelegeti voi prin milf? Eu personal pe paula as incadra-o cu brio la aceasta categorie. Crissu se incadreaza si ea foarte bine! Deci ai doua fete cu recenzii bune si recomandari pe care poti sa le vizitezi😀

• Like 5
  • Minus 3
Postat

ooo rostogol..ai inviat??....lasa mai baietii sa discute....vor MILF ...nu ceva inrudit...

eiii Da ce credeai draga ca am.murit? Nu mor eu când vrei tu fi fără grijă! Trăiesc bine,sunt la fel de dirdula si frumoasa ca înainte,si mă doare.n cu de cine n.are loc de mine! Ce spui de asta.
  • Like 1
  • Telefon: v_king_67
  • Telefon: v_king_67
Postat

eiii Da ce credeai draga ca am.murit? Nu mor eu când vrei tu fi fără grijă! Trăiesc bine,sunt la fel de dirdula si frumoasa ca înainte,si mă doare.n cu de cine n.are loc de mine! Ce spui de asta.

Ups ...atetie mare ...nu este bine sa te doara-n cwr .... :laugh2  :laugh2 hemoroizi ,diaree,largire de gaoaza ...nasol  :atm

Postat

pai ce mama draqu sa spun.....mai nimica bun....bine ca esti tot durdulie....frumoasa nu ai fost si nu esto..clar.......si daca acuma te doare-n cur ...deci conteaza...

Postat

pai ce mama draqu sa spun.....mai nimica bun....bine ca esti tot durdulie....frumoasa nu ai fost si nu esto..clar.......si daca acuma te doare-n cur ...deci conteaza...

la ce gusturi ai tu.....nici nu mă miră că nu sunt frumoasa dptdv

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...