Sari la conținut

0730 908 301 Natasha Dristor2

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Salutare baieti.

Acum vreo 2 zile in urma,pe la 23.30 cu un chef de pizda dau peste anuntul cu nr de mai sus,bucioasa fata cum imi place mie,atras de poze plec catre ea stabilind telefonic pretul si servici o+n 50 sau 100 fin.

Ajung la locatie ccunoscutul bloc de garsoniere de la dristor 2...o sun ii spun ca am ajuns la bloc o intreb care este scara ea imi explica si imi zice sa vin fuga...eu raspund ...dar cine ma alearaga draga ca sa o iau la fuga...ea ...pai plm cine vine primul ala intra.

Ajung eu sus la ea ma primeste in casa . Ea este fata din poze,este de etnie tatuata la Colibasi University ,ca ale mele dealfel.Are fata comuna,tate cam nr 3 cur mare impanat.

Zic ok raman ca imi plac cururile grase,incep sa ma dezbrac cand o aud injuranduse de mortii si familii cu 2 vecine de mai jos...alea amenintau ca chiama politia...eu ii zic pizdei lasa-le dracului ca te certi dupa cu ele ...ea pai si ce sa imi faca daca cheama politia ...eu ..pai iti da amenda plm ...ea..pt ce?..eu...pt bun simt in pula mea. Nebuna femeia si colac peste pupaza suna unul ea ii spune ca sa ocupat,el ca nu o crede ca la pus sa alerge degeaba..plm sunt tampiti care chiar alearga dupa pizda... Binenteles ca imi zice mie sa zic ceva ca sa auda ala ...ii zic sa ocupat ai rabdara ca nu dureaza mult.

Plm incepem treaba ea stergandu-mi pula cu un servetel umed in contestul in care ma spalasem la baie...asta e incepe fata un oral bunicel mai cu toata pula in gura mai cu rotocoale cu limba in jurul ei mai cu un lins de coaie bunicel sa zic ii cer prez si trecem la normal din picioare la marginea patului si eu pe la spate ...misto pozitia nu am mai futut asa de vreo 3 ani de cand am futut o gagica in scara blocului pe la 2 dimineata.

Asa am si terminat dupa cateva min de pompat mi-a scos prezul si mi-a oferit 2 setvetele umede sa ma sterg. Am platit la final si pot spune ca nu m-am simtit grabit cu toate ca fata este fast fuck...sincer m'am gandit la varu care astepta jos.

La iesirea mea din scara blocului era un cioroi gras care vb la tel si sigur vb cu ea ca am prins un fragment de discutie...iar te-ai certat fa cu alea 2..dale-n pula mea nu te mai lua cu ele.... Deci el era pescarul.

Locatie 7 era curat inauntru

Fata 6 + pt curul gras

Oral 7

Normal 7 pt mine

Tragerea 50

Eu am futut-o nu mai revin...pot spune nici ca mia placut dar nici ca nu mia placut

Bafta la pizde!

• Like 9
  • Minus 1
Postat

Frate chiar nu imi este de pesti mai mult de politie ca eram si in timpul serviciului

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare !

Am fost si eu la "domsoara" in cauza acum vreo 2 saptamani . M-a atras intradevar fundul ala mare :D . Sunat..programat...ajuns destul de usor la blocul de garsoniere de la Dristor 2,am primit interfonul iar in scara ma opreste paznicul sa imi ceara datele...interogatoriu la ce apartament merg etc :)) sun sa intreb la ce apartament...comunic paznicului si el : aaaa gata,stiu unde te duci ! Putin jenant ,dar trecem peste :)) .

Ajuns la usa, ciocanit...se deschide si hoop iese o tipa skiny roscata si pleaca. Domnisoara este cea din poze : blonda,grasuta,de etnie(ditamai cerceii pe ea:)) ) nu mare frumusete...dar eu m-am dus pentru cur si tate. M-a invitat inauntru,stabilit o ora...mers la dus,predat banii . Dezbracat ,intins pe canapea sters pula cu servetele :)) si trecut la un oral,intradevar bunicel...incearca sa o ia pe toata...este destul de ok . Apoi tot ma intreba...hai ma futi ? ne futem si noi ? Zic hai fie... pus capra la marginea canapelei ,sunat telefonul,raspuns...injurat pe roscata de la celalalt capat al firului...murit gogu :) apoi ea o injura pe roscata...ca cine a pus-o sa iasa afara. 

Incercat sa intru din nou in actiune...dar pula :) . zice hai sa imi dai muie  ...si muie i-am dat ! S-a trezit iar gogu...trecut ea deasupra...ejaculat, mers la dus ,imbracat ,plecat .

Per total nu pot sa zic ca am fost multumit...cam mahalagioaica si cam prea de etnie pentru gusturile mele .

Garsoniera : 7 pentru ca nu avea para la dus,prosop cam uzat si nu foarte curat .

Locatia : 8 accesibila,dar portarul cam bagaret

Fata : 6 pentru cur si tzatze ... mare minus pentru tatuaje si caracter si pentru faptul ca nu a mers la dus

Oralul : 8 o cam ia pe toata...fara prea multe artificii,dar macar o ia

Normal : 7 cam galeata,dar na...poate am eu pula mica :D

Halatul 100 ron timp de o ora...dar am stat cam 40 min

De revenit...eu unul in nici un caz ,am fost ,am incercat odata...nu mai imi trebuie mocangeli :) .

• Like 1
Postat
  La 26.04.2017 la 14:39, alexander1990 a spus:

Salutare !

Am fost si eu la "domsoara" in cauza acum vreo 2 saptamani . M-a atras intradevar fundul ala mare :D . Sunat..programat...ajuns destul de usor la blocul de garsoniere de la Dristor 2,am primit interfonul iar in scara ma opreste paznicul sa imi ceara datele...interogatoriu la ce apartament merg etc :)) sun sa intreb la ce apartament...comunic paznicului si el : aaaa gata,stiu unde te duci ! Putin jenant ,dar trecem peste :)) .

Ajuns la usa, ciocanit...se deschide si hoop iese o tipa skiny roscata si pleaca. Domnisoara este cea din poze : blonda,grasuta,de etnie(ditamai cerceii pe ea:)) ) nu mare frumusete...dar eu m-am dus pentru cur si tate. M-a invitat inauntru,stabilit o ora...mers la dus,predat banii . Dezbracat ,intins pe canapea sters pula cu servetele :)) si trecut la un oral,intradevar bunicel...incearca sa o ia pe toata...este destul de ok . Apoi tot ma intreba...hai ma futi ? ne futem si noi ? Zic hai fie... pus capra la marginea canapelei ,sunat telefonul,raspuns...injurat pe roscata de la celalalt capat al firului...murit gogu :) apoi ea o injura pe roscata...ca cine a pus-o sa iasa afara.

Incercat sa intru din nou in actiune...dar pula :) . zice hai sa imi dai muie ...si muie i-am dat ! S-a trezit iar gogu...trecut ea deasupra...ejaculat, mers la dus ,imbracat ,plecat .

Per total nu pot sa zic ca am fost multumit...cam mahalagioaica si cam prea de etnie pentru gusturile mele .

Garsoniera : 7 pentru ca nu avea para la dus,prosop cam uzat si nu foarte curat .

Locatia : 8 accesibila,dar portarul cam bagaret

Fata : 6 pentru cur si tzatze ... mare minus pentru tatuaje si caracter si pentru faptul ca nu a mers la dus

Oralul : 8 o cam ia pe toata...fara prea multe artificii,dar macar o ia

Normal : 7 cam galeata,dar na...poate am eu pula mica :D

Halatul 100 ron timp de o ora...dar am stat cam 40 min

De revenit...eu unul in nici un caz ,am fost ,am incercat odata...nu mai imi trebuie mocangeli :) .

Varule la asa ceva intotdeauna la finalizare nu la ora ca nu se merita bani aruncati pe geam.
  • Like 2
  • Minus 2
Postat
  La 26.04.2017 la 15:19, mathis27 a spus:

Varule la asa ceva intotdeauna la finalizare nu la ora ca nu se merita bani aruncati pe geam.

De obicei prefer sa aleg o ora ,pentru ca la finalizare te tin 10-15-20 minute ...timp in care mi se pare ca este prea fast fuck :) .

Postat
  La 26.04.2017 la 15:29, alexander1990 a spus:

De obicei prefer sa aleg o ora ,pentru ca la finalizare te tin 10-15-20 minute ...timp in care mi se pare ca este prea fast fuck :) .

Pe o parte ai dreptate dar eu poate termin mai repede si ma incadrez in 20-30 min
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Am fost si eu la ele acum o luna, optasem pentru colega ei mică de statura, slaba si roșcata, cand am ajuns in fata uși duduiau manele la maxim, in fine, am trecut peste ca nu ma deranjau, am batut la usa mia deschis roșcata, ma luat de mana si ma tras repede in garsoniera, mia zis ca e singura in locatie dar ca sa vezi tipa din poze era ascunsa dupa usa de la bucatarie, si i-am urat o zi buna si am plecat, am ales sa plec ca tipa nu avea Dinți in gura, iar 2 3 Dinți pe care ii avea, erau plini de carii :)), bine înțeles la fel de mahalagioaica, a inceput sa urle si sa facă ca toate alea cand i-am spus ca nu vreau sa raman.

Părerea mea ? Eu zic sa nu bateți drumul aiurea pana acolo ca nu se merita, chiar daca vre 50 cu 100 ora, mai bine fac o laba liniștit acasă.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...