Vizitator qwerty1604 Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2012 Postat Octombrie 11, 2012 ORAL cu finalizare, 23 ani, 1,76 m, 56 kg, sex oral cu finalizare orala faciala sau corporala indeplinesc fantezii erotice, cunilingus, anilingus, pozitia 69, orice pozitie si dominari soft, zona metrou Dristor 2, suna-ma 10 Oct 11:000730.484.261 Bucurestiemail: [email protected]Este foarte varza tipa si arata mult mai rau decat in poze. Presteaza rau de tot.Noi suntem cei care decidem daca e "varza" dupa ce citim recenzia ta. La revedere.
crobert Reputație: 31 Postat Decembrie 17, 2012 Postat Decembrie 17, 2012 Subscriu. Varza. Am incercat-o miercuri saptamana trecuta. Am sunat la mai multe din zona in jurul pranzului si a fost singura care a raspuns. Locatia conform hartii din AT. Bloc standard, lift neingrijit, garsoniera baie bucatarie pe stanga camera jn fata. Doua fotolii si un pat minuscul sonor.E cea din poze si toata stima pt pozar. A reusit sa-i ascjnda defectele. E lata in solduri picioare neasteptat de groase si sani mici si lasati. Dar zambeste frumos.20 de secunde de oral apoi puz preze.inca 20 ea deasupra si a obosit. Norocul meu ca eram statut si am terminat repede. Incercat si al doilea nr. dar fara vreo atractie deosebita si am lasat-o balta.Banii: aici teapa mea ca am ales o ora si i-am dat 150 fsra sa mi cer rest 10NoteLoc 7Aspect 6Comportament 8 ca isi da silintaOral 7Normal habar n-am ce sa zicIgiena ea 9 locatia 6De revenit eu nu. Si acum arunc telefonul ca nu mai pot sa scriu la tastatura asta pitica. Succccesuri. 2
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Decembrie 18, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 18, 2012 SEX oral cu finalizare orala sau corporala, 24 ani, 1.76 m, 56 kg, indeplinesc fantezii erotice, cunilingus, anilingus, pozitia 69, diferite pozitie si jocuri dominari soft, zona metrou Dristor 2, suna-ma acum nu ezita, 17 Dec 15:580730.484.261
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum