Sari la conținut

TS Cluj?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu ramane decat so incerc pe asta ,din textul ei se zbate cu pumnu-n piept ca e reala si da weburi etc,degeaba le da daca live nu e ok,mai vad.Raman curios pana ajung la ea sau poate apare alta intre timp,nu stiu exact ce voi face.Revin cu recenzii/e.Plus ca am auzit ca fura clientul,e vulgara in aititudine etc.Dar cum ziceam voi vedea ce si cum.Daca o prind in fapt va ramane fara ceva :laugh2 ...secret :pope .Doamne ajuta!!! :girly  :feet

post-234422-0-07032500-1494132984_thumb.jpg

Postat

Scimbare de plan,maine in Cluj,avion la orele 6 dimineata ajung repede dupa ora 12.00 la amiaza voi incepe cautarea,voi face recenzii!

• Oras:Prin lume
Postat

Faptenvorbe se pare ca tot edy este,a luat si ban.A 3-a personalitate care a luat-o deja era calator,cu avioane si prin alte orase cu recenzii false.

• Oras:marasti
Postat

ce franturi la Cj vai fimi-ar rau :laugh2

Nimic nou   acum a aparut un anunt   dar nu stiu daca e real.

Postat

e tigan cu peruca a activat si in Tm i-am vazut anuntu acolo cica are par pe maine nu se epileaza :laugh2

Inseamna ca ramanem la Cluj cu cele 2 fete din Manastur - despre care scriu colegii ca sunt fast fuck

Postat

pacat de el oras constat ca numai aratari pe aici nimic ca lumea ,ce nu e nu e si gata

• Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca
Postat

trist ca in orasu asta nu mai vine nimic ok si nou(poate nici n-are cine)eu de aici n-am ce sa aleg

Postat

Ce sa alegi edy ca tu esti din Deva.Sau iarasi calatoresti prin vis cu avionu in delegatii?Oricate conturi ti-ai face,prostia ramane cu tine care te da de gol.

• Telefon: a_l_e_x69
  • Oras:Cluj
Postat

o tiganca ramolita grasa care mai si fura cunoastem sta mai mult prin zona de vest arad

Postat

na ati fost la Simona daca tot ati intrebat de ea?nici o recenzie nimic?pe mine nu ma pasioneaza persoana ,dar voi?

Postat
E bn 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Postat

asa e Alexandra,si asta hoata din toate punctele de vedere,deh gypsy :laugh2 n-au cultura n-au nimic doar sa fure

Postat

stai ca acum se gaseste hmoody87 sa comenteze aiurea,iar va fii negativist stai sa vezi numa :laugh2 

Postat

dupa cum suna anuntul nici nu te stresa ca nu are de a face nimic cu pozele

Cu respect

A.

Postat

...dar domnisoara de aici https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/-new-trannyshemale-andreea-cateva-zile-in-cluj/7b006c717d6d6256.html e in vizita la noi

Topicul domnișoarei aici http://nimfomane.com/forum/topic/5249-andreea-ts-0732953706-hala-traian/page-1 cateva recenzii mai mult sau mai putin concludente.

daca o vizitez revin cu recenzia.

Cu respect

A.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...