13cunilingus Reputație: 2325 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 http://poster.keepcalmandposters.com/1794805.png 2
tomassino Reputație: 2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Ai loc sau outdoor?
tomassino Reputație: 2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Unde, cand ?Sunt interesat
umcradu Reputație: 99 Postat Aprilie 6, 2017 Autor Postat Aprilie 6, 2017 În se ar asta.de unde esti?
tomassino Reputație: 2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Bucuresti, sector 1, tu?
umcradu Reputație: 99 Postat Aprilie 6, 2017 Autor Postat Aprilie 6, 2017 Ne întâlnim la 19 la gara de nord si vedem unde ne băgăm.eu vin cu masina
bianca89 Reputație: -398 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 6, 2017 Ok, topicul Gloryhole clar nu ii unul care sa aiba vreo oarecare legatura cu sectiunea "Transexuale si TV"...sa zicem ca il trecem cu vederea...si cei ce nu isi permit ar suge, asta e, dar deja sectiunea asta se transforma intr-o chestie dedicata homosexualitatii si nicidecum in ceea ce ar trebui. Nu am nimic cu nimeni insa sunt platforme de socializare si intalniri si pt genul acesta. Pisicuts? Mai facem si noi ceva ordine pe aici? 1 3
bianca89 Reputație: -398 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 6, 2017 Scuze, zilele astea am probleme cu internetul pe aici si ii posibil sa fac postari multiple. Ziua buna
tomassino Reputație: 2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Trebuie sa mi postez legitimatia de tv sa pot continua discutia pe threat ul acesta?
bianca89 Reputație: -398 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 6, 2017 A citi si a intelege ce am scris sunt doua lucruri diferite. Aprofundeaza ideea si nu fi arogant.
umcradu Reputație: 99 Postat Aprilie 6, 2017 Autor Postat Aprilie 6, 2017 Cum te recunosc daca vi si unde anume la gara?
tomassino Reputație: 2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 In primul rand, platforma in care ne aflam este fix pentru intalniri, recenzii si sex, ceea ce faci si tu, promovata chiar de tine si a doua la mana, homosexualitatea este **spam editat**itatea din care faci si tu parte. Considera ca a fost o completare si nu o discutie. 1
tomassino Reputație: 2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Lasa mi un mod de comunicare, aici deranjam deja.
tomassino Reputație: 2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Cum te recunosc daca vi si unde anume la gara?Lasa un mod de contact in privat
bianca89 Reputație: -398 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 6, 2017 In primul rand, platforma in care ne aflam este fix pentru intalniri, recenzii si sex, ceea ce faci si tu, promovata chiar de tine si a doua la mana, homosexualitatea este **spam editat**itatea din care faci si tu parte. Considera ca a fost o completare si nu o discutie.Sa iti explic mai simplu... titlul sectiunii este "Transexuale si TV" Nu vad pe topicul asta nici vreo transa sa se promoveze, nici vreo travestita...doar un barbat care isi pune pula la bataie...evident ca multi pe aici se dau barbati doar cu fantezii cu transe si tv, dar cand vedeti o maciuca salivati mai rau ca mine in fata parfumeriilor cand nu stiu pe care sa il mai cumpar... Pledoarie incheiata, subiectul clar te depaseste. Spor la supt la toti doritorii!
tomassino Reputație: 2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Bai bulan mic in dresuri, tu sa ti explici singur ce cauti pe lumea asta ca sigur nu stii? De unde pula mea stii tu ca nu sunt transexual in toata regula si te apuci tu sa faci ordine ? Daca era sectiune doar ptr femei si se baga un barbat fie el si homosexual atunci era altceva dar un travestit ca tine nu are altceva in plus decat niste dresuri si ciorapi in sutien asa ca vezi ti de bucatica ta de pula ca n a intrat nimeni peste tine n casa sa iei initiativa asta gratuita.I ati un client si tine i lui pledoarie in continuare. 1
bianca89 Reputație: -398 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 6, 2017 Sa tot fiu eu travestit/a...hai spor la treaba aia
edymatematic Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Aprilie 6, 2017 bine punctat bia ,astia au luat-o razna dezastru chiar nimeni nu se sesizeaza pe aici?faceti curatenie domnilor!
edymatematic Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Aprilie 6, 2017 esti un nesimtit sa o jignesti pe Bianca,ea nu a facut decat sa-ti explice tie ca nu ai ce cauta pe topicul asta,dar n-ai cu cine frate,lume de 3 bani aici o tara plina de labagii de asta nu stie sa se ia anda bine ca sa luat de mine ca am fost politicos
Postări Recomandate