alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Aprilie 6, 2017 Un mare om, un Vadin Tudor minus demență! 2
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 6, 2017 Un nationalist ca Gheorghe Funar nu o sa mai fie in in politica Romaneasca. Citez..."Fostul edil al Clujul vede evrei oriunde și oricând. Evreii s-ar afla și în spatele Revoluției din 1989 și tot evreii ar fi vinovați și de slăbiciunile regimului comunist.Am fost membru PCR şi mă mândresc cu asta. Am fost 4 milioane de români membri PCR. Şi nu românii şi-au dorit să cadă comunismul. Revoluţia din 1989 a fost pusă la cale de Guvernul Mondial Evreiesc împreună cu sateliţi de-ai lor, a declarat Gheorghe Funar, într-un interviu pentru Adevărul.Pe vremea lui Ceauşescu am realizat atâtea pentru că am avut un conducător român, nu evreu. Numai nevastă-sa, Elena, a fost evreică. N-aţi ştiut lucrul ăsta? Păi de la ea ni s-au tras toate relele, adaugă Funar. 5
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:pa Oras:pa Autor Postat Aprilie 6, 2017 Un nationalist ca Gheorghe Funar nu o sa mai fie in in politica Romaneasca. Citez..."Fostul edil al Clujul vede evrei oriunde și oricând. Evreii s-ar afla și în spatele Revoluției din 1989 și tot evreii ar fi vinovați și de slăbiciunile regimului comunist.Am fost membru PCR şi mă mândresc cu asta. Am fost 4 milioane de români membri PCR. Şi nu românii şi-au dorit să cadă comunismul. Revoluţia din 1989 a fost pusă la cale de Guvernul Mondial Evreiesc împreună cu sateliţi de-ai lor, a declarat Gheorghe Funar, într-un interviu pentru Adevărul.Pe vremea lui Ceauşescu am realizat atâtea pentru că am avut un conducător român, nu evreu. Numai nevastă-sa, Elena, a fost evreică. N-aţi ştiut lucrul ăsta? Păi de la ea ni s-au tras toate relele, adaugă Funar.Nu apreciez faptul că susține ideile comunismului, în rest, respect 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Toți lingăii comuniștilor... ar fi trebuit sa li se interzica pe viață asemenea funcții.Cum i s-a permis lui CV Tudor sau VC Tudor și alții sa aibă funcții. 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:pa Oras:pa Autor Postat Aprilie 6, 2017 Da, din păcate naționaliști noștri visează doar la comunism, la neo-fascism.. pula 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Da, din păcate naționaliști noștri visează doar la comunism, la neo-fascism.. pulaHai sa fim serioși,ce naționaliști...doar niște...unii, care ar vrea și ei... Ce ar vrea.
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:pa Oras:pa Autor Postat Aprilie 6, 2017 Hai sa fim serioși,ce naționaliști...doar niște...unii, care ar vrea și ei... Ce ar vrea.Curva aia de Ponta se dă naționalist ) 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Curva aia de Ponta se dă naționalist ) cine-I ponta?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 cam asta at face sor-mea cu eihttp://i.imgur.com/LSSpR4a.gif
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 6, 2017 Lol, tocmai a adaugat si asta dementa
lica29 Reputație: 125 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Postat Aprilie 6, 2017 "Primul grup de sustinatori s-a format pe nimfomane.com" cam asa o sa prezinte gabriela firea stirea
george bacovia Reputație: -446 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Aprilie 6, 2017 topic imbecil 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum