Sari la conținut

Gheorghe Funar președintele României 2019-2029!

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Un nationalist ca Gheorghe Funar nu o sa mai fie in in politica Romaneasca.

Citez..."Fostul edil al Clujul vede evrei oriunde și oricând. Evreii s-ar afla și în spatele Revoluției din 1989 și tot evreii ar fi vinovați și de slăbiciunile regimului comunist.

Am fost membru PCR şi mă mândresc cu asta. Am fost 4 milioane de români membri PCR. Şi nu românii şi-au dorit să cadă comunismul. Revoluţia din 1989 a fost pusă la cale de Guvernul Mondial Evreiesc împreună cu sateliţi de-ai lor, a declarat Gheorghe Funar, într-un interviu pentru Adevărul.

Pe vremea lui Ceauşescu am realizat atâtea pentru că am avut un conducător român, nu evreu. Numai nevastă-sa, Elena, a fost evreică. N-aţi ştiut lucrul ăsta? Păi de la ea ni s-au tras toate relele, adaugă Funar.

post-140704-0-07769900-1491489713_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:pa
Postat

Un nationalist ca Gheorghe Funar nu o sa mai fie in in politica Romaneasca.

Citez..."Fostul edil al Clujul vede evrei oriunde și oricând. Evreii s-ar afla și în spatele Revoluției din 1989 și tot evreii ar fi vinovați și de slăbiciunile regimului comunist.

Am fost membru PCR şi mă mândresc cu asta. Am fost 4 milioane de români membri PCR. Şi nu românii şi-au dorit să cadă comunismul. Revoluţia din 1989 a fost pusă la cale de Guvernul Mondial Evreiesc împreună cu sateliţi de-ai lor, a declarat Gheorghe Funar, într-un interviu pentru Adevărul.

Pe vremea lui Ceauşescu am realizat atâtea pentru că am avut un conducător român, nu evreu. Numai nevastă-sa, Elena, a fost evreică. N-aţi ştiut lucrul ăsta? Păi de la ea ni s-au tras toate relele, adaugă Funar.

Nu apreciez faptul că susține ideile comunismului, în rest, respect

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Toți lingăii comuniștilor... ar fi trebuit sa li se interzica pe viață asemenea funcții.

Cum i s-a permis lui CV Tudor sau VC Tudor și alții sa aibă funcții.

• Like 1
Vizitator
Postat

Da, din păcate naționaliști noștri visează doar la comunism, la neo-fascism.. pula

Hai sa fim serioși,ce naționaliști...doar niște...unii, care ar vrea și ei... Ce ar vrea.

Postat

Hai sa fim serioși,ce naționaliști...doar niște...unii, care ar vrea și ei... Ce ar vrea.

Curva aia de Ponta se dă naționalist :))

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Curva aia de Ponta se dă naționalist :))

cine-I ponta?

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Lol, tocmai a adaugat si asta dementa

• Oras:in spatele tau
  • Oras:in spatele tau
Postat

"Primul grup de sustinatori s-a format pe nimfomane.com"

cam asa o sa prezinte gabriela firea stirea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...