Sari la conținut

Trans Timisoara?!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Categoric nu este reala atata timp cat se defineste transexuala pe cand de fapt si de drept persoana din poza este un(o) travestit urasc lucrurile astea

Postat

Categoric nu este reala atata timp cat se defineste transexuala pe cand de fapt si de drept persoana din poza este un(o) travestit urasc lucrurile astea

Scuza-ma. dar consider ca tu ar trebui sa stii ca a fi transexual nu inseamna neaparat o pereche de silicoane. Nu cunosc persoana respectiva poate ii intr-adevar doar un simplu barbat care se travesteste.

Postat

Scuza-ma. dar consider ca tu ar trebui sa stii ca a fi transexual nu inseamna neaparat o pereche de silicoane. Nu cunosc persoana respectiva poate ii intr-adevar doar un simplu barbat care se travesteste.

Pai tocmai nu inseamna o perché de silicoane sani cresc si in mod natural uramand un tratament hormonal iar in primi anni nu te denumesti transexuala pt k inseamna sa i-ti bati joc de aceasta comunitatea care pentru a deveni o transexuala investeste multi bani mult timp si nu in ultimul rand multa suferinta provocata de cei din jur cand esti la inceput de drum si inca trasaturile masculine se vad iar toata lumea te rade sau te arata cu degetul
Postat

K atare definestete transexuala atunci cand esti cu adevarat 1 cu sau farà silicoane e m-ai putin important acel aspect

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

K atare definestete transexuala atunci cand esti cu adevarat 1 cu sau farà silicoane e m-ai putin important acel aspect

Degeaba incerci sa explici lucrurile astea...eu le-am facut in repetate randuri si chiar mi s-a reprosat sa ca ii penibil sa evidentiez chinurile psihologice provocate de o societate ingusta la minte careia ii este mai bine sa arate cu degetul si sa rada, batjocoreasca, decat sa isi vada fiecare de propiile defecte...dar mai ales ca ii penibil sa aduci in vedere si costurile care le implica o asemenea transformare.

Nu zic ca toti de pe aici is la fel, dar decand is pe acest forum am intalnit si suficiente "minti patrate".

O zi faina tuturor :* :)

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Degeaba incerci sa explici lucrurile astea...eu le-am facut in repetate randuri si chiar mi s-a reprosat sa ca ii penibil sa evidentiez chinurile psihologice provocate de o societate ingusta la minte careia ii este mai bine sa arate cu degetul si sa rada, batjocoreasca, decat sa isi vada fiecare de propiile defecte...dar mai ales ca ii penibil sa aduci in vedere si costurile care le implica o asemenea transformare.

Nu zic ca toti de pe aici is la fel, dar decand is pe acest forum am intalnit si suficiente "minti patrate".

O zi faina tuturor :* :)

Te cred

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare