Sari la conținut

Piata Universitate - Bianca 27 ani, MASAJ EROTIC, ROLE PLAY, DOMINARE SOFT & HARD

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bianca, 27 ani, ofer domnilor maturi sex oral si normal, masaj erotic, role play, dominare soft sau hard  150 L/ fin, 250 L/ora.

Piata Universitate  - telefon 0732.447.326

Ce faci frumi ?

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Poze foarte vechi, fata este de mult timp in domeniu. Nu a avut niciodata servicii prea bune, iar in prezent arata "consumata".

• Like 1
  • Oras:Bârlogul Lupului
  • Oras:Bârlogul Lupului
Postat

Am futut-o cand era in vizita la Alba-Iulia. Nu o recomand nimanui, intrucat are o atitudine de neam prost. Pacat de sanii aia frumosi.

• Oras:Spatiu
  • Oras:Spatiu
Postat

Colegii,

E veche rau in meserie, are km de sula la activ, a inceput meseria acum 6 ani in Tineretului, vizavi de Palatul Copiilor, lucreaza numai in cuiburi, ca servicii e slaba rau. 

Aceste poze sunt de acum trei ani dintr-o locatie din zona tineretului, numai aici pe site are vreo sase topicuri, nu am rabdarea sa le gasesc acum.

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Am futut-o cand era in vizita la Alba-Iulia. Nu o recomand nimanui, intrucat are o atitudine de neam prost. Pacat de sanii aia frumosi.

nu a fost in vizita,a avut locatia deasupra la CEC la eatajul sase ,cam trei patru luni 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...