Sari la conținut

Mia 0747858027

puculo

Postări Recomandate

• Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"

Stiu asta dar de vineri e tot asa.. Din pacate nu am apucat sa'mi pun bani deoparte.. Ahh, nu dau bir cu fugiţii, doar ca mie momenan mi'e puţin greu. Chiar mai sus i. Zilele trecute aveam o discuţie cu cati bani fac.. Etc.. Nu e asa cun crede toata lumea.. Ca faci 1500 de lei pe zi sau mai stiu eu. Da naniiaia ii fac cele, are merg cu 200 fin, 400 ora.. In fine, poate o sa'si revina munca intr'un final..

http://nimfomane.com/forum/topic/96590-de-azi-la-voi-

Să ne anunți dacă iarba-i mai verde la Arad, Mia.

Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

Chris este alegerea mea ce preturi am etc! Plus pe clientii mei care ii am nu ii deranjeaza ✌

Pai tocmai asta e că pe toate lumea interesează mai ales pe mine un posibil client. Chiar tu spuneai că ai ridicat la 150 pentru că stai la pensiune și sunt alte cheltuieli - și cred că e de înțeles.

Eu mă gândesc că din moment ce nu mai stai la pensiune poate revii la 100, deși tot tu ai spus că s-au mai făcut îmbunătățiri.

Sunt curios de aceste îmbunătățiri când tu la telefon spui că e 150 finalizarea totul protejat. Mă întreb oare care sunt îmbunătățirile.

Și zilele trecute te supărai și spuneai că nu înțelegi de ce îți merge așa de prost, și ai ai plecat câteva zile...deci vezi pe noi ne interesează toate chestiile astea.

Îmi pare rău dacă ți se pare că sunt dur cu tine sau am ceva împotriva ta chiar nu am - chiar as vrea sa vin să îți fac o vizita pentru că îmi place genul tău.

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Am zis nai zis mai demult, nu'mi risc sanatatea pt 100*150 de lei. Pt ca nu stiu cu ce "libidinos " ( scz de expresie) vorbesc la telefon ii spun ca fac neprotejat oralul si cand ajunge la mine zic ca nu mai fac si'mi iau doua palmi.. ✌👆 daca vrei ma intelegi daca nu imi cer scuze!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...