Sari la conținut

Mia 0747858027

puculo

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

nu mai exista colorati, doar verzi si cenusii :) ar trebui reactualizat regulamentul :D

Verzi asa, si verzi asa!

Postat

Am vizitat-o pe Mia azi. Am sunat la numărul din anunț și mi-a răspuns o voce prietenoasă, am stabilit întâlnirea în 15 minute. Ajuns la locația indicata îmi deschide ușa o domnisoara mult mai drăguta, din punctul meu de vedere, decât cea din anunț (fiind aceeasi persoana, doar cu o coafura diferita care mie personal mi a placut) fapt pentru care doresc să punctez cu 10 la aspect fizic. Pe tot parcusul întâlnirii, din momentul apelului telefonic până la plecarea mea, a dat dovadă de bun simț și atitudine pro client, fiind foarte cumunicativă și oferind un GFE ridicat (din acest punct de vedere făcându-și loc în top 3 personal raportat la atitudine). Am trecut ulterior la acțiune, inițiată prin mângâieri urmate de un oral bun, plăcut și corect executat, timp în care eu mă jucam cu sânii ei, cate sunt perfect proporționați cu corpul ei. Am trecut apoi la normal, unde am schimbat câteva poziții. A urmat apoi o scurtă igienizare după care am plecat. Inainte de plecare am achitat evident serviciile oferite (150Ron). Din punct de vedere al igienei nu i se poate reproșa nimic (nota 10). Un alt lucru de precizat este deschiderea ei spre sugestiile aduse de client(lucru mai rar întâlnit). Având în vedere toate cele precizate mai sus pot să spun ca a fost o întâlnire foarte reușită, care pentru mine se va repete cu siguranță (trebuie să dau note la sarmale, Mia :) ) dar pe care o și recomand.

PS: are și o pisică foarte draguță :)

• Like 4
  • Oras:Oradea
Postat

Va doresc tuturor sarbatori fericite si aveti parte de tot ce e mai bun si frumos in lumea asta! Craciun fericit tuturor🎄🎄🎄🎄

• Like 3
Vizitator
Postat

Va doresc tuturor sarbatori fericite si aveti parte de tot ce e mai bun si frumos in lumea asta! Craciun fericit tuturor🎄🎄🎄🎄

Craciun fericit si cu multe daruri Mia.:)
  • Like 2
Postat

Adrian mie dor de tine, sper da ne revedem curand! Va multumesc tuturor pentru anul acesta minunat, pentru faptul ca am cunoscut muuulti oameni cu bun simț si incantatori! 🎄☃℠MulÅ£i ati dovedit faptul ca bunul simt încă mai e.. â„☃🎄 va pup si va astept pe la mine!

• Like 3
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
Postat

Sarbatori fericite. Sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti. La anul ce vine asteptam din partea ta servicii cel putin la fel de bune ca in anul acesta chiar mai bune ca se poate si mai bine. Pe curand draga Mia.

• Like 2
Postat

Buna, din cauza unui mic accident cu un client nu mai am acel numar de telefon vechi. Va trebui sa'l schimb. Daca demnitatea acelui domn care a fost la mine in casa (as prefera sa vada acest mesaj) a fost sa'mi 'ia' telefonul inseamna ca e de spiÅ£a josnică! 🔥 am sa va las aici numarul cel nou. Va multumesc!

• Like 3
Vizitator
Postat

Mia, acela care ti-a luat telefonul nu este de spita josnica, este o mizerie de om, un las, unul caruia ar trebui sa-i publici numarul de telefon aici ca si alte fete sa fie atente si sa-l ocoleasca.

• Like 6
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Acuma, sincer ala merita sa i fie publicat numarul de telefon aici, dar....cred ca exact telefonul furat avea numarul de telefon de  pe care a sunat, deci bulangiul a luat si prada si dovada, dublu jackpot!!

Mia, iti recomand, ca masura de precautie, odata ce stii ca clientul  urca la tine, sa lasi telefonul in bucatarie sau undeva in casa unde stii ca clientul nu prea are ce cauta

• Like 5
Vizitator
Postat

Mia, acela care ti-a luat telefonul nu este de spita josnica, este o mizerie de om, un las, unul caruia ar trebui sa-i publici numarul de telefon aici ca si alte fete sa fie atente si sa-l ocoleasca.

Da, neaparat sa ii scrie numarul de telefon, asta daca il mai stie, cum i-a furat telefon. F naspa, in special pentru clientii ei, daca le-a memorat numerele de telefon, daca si-au folosit numerele personale, e si mai rau.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...