Sari la conținut

0730263222 erika lux

Postări Recomandate

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Pozele acestea circula de multi ani. Ar trebui sa posteze niste poze noi,mai aproape de realitate!

Postat

E de lux...nu se atinge nimeni de ea! Plus ca pestalaii nu au învățat ca pozele fake nu mai aduc fraieri!

de ce nu se atinge nimeni de ea?

• Oras:Bucuresti
Postat

de ce nu se atinge nimeni de ea?

ala e un labagiu sarac, nu-l baga in seama, nu a fost la ea, doar isi da cu presupusul si comenteaza mereu pretul fetelor, nu a fost in viata lui defapt la femei mai scumpe de 100 ron si de aceea tot ce e mai scump pt el e woow si creierasul lui ala cat o nuca nu poate sa proceseze ca mai exista si fete beton la preturi mult mai mari bineinteles.

• Minus 2
  • Oras:Spatiu
  • Oras:Spatiu
Postat

E de lux!

Bai frate, nu mai merge, gata, mi s-a pus pata.

Peste tot pe unde umbli dai numai peste LUX, plm ma duc sa ma intolesc, gata, am zis gata, nu mai merge cu haine din IDM, ma duc la Mall. :)

Numai LUX mancati'as, cat vezi cu ochii, numai LUX.

Postat

ala e un labagiu sarac, nu-l baga in seama, nu a fost la ea, doar isi da cu presupusul si comenteaza mereu pretul fetelor, nu a fost in viata lui defapt la femei mai scumpe de 100 ron si de aceea tot ce e mai scump pt el e woow si creierasul lui ala cat o nuca nu poate sa proceseze ca mai exista si fete beton la preturi mult mai mari bineinteles.

Iar vrei sa demonstrezi ca esti tatuat pana in gat, ca vrei sa te dai peste, ca esti o mizerie, ca esti un tigan borit.

• Minus 2
Postat

Bai frate, nu mai merge, gata, mi s-a pus pata.

Peste tot pe unde umbli dai numai peste LUX, plm ma duc sa ma intolesc, gata, am zis gata, nu mai merge cu haine din IDM, ma duc la Mall. :)

Numai LUX mancati'as, cat vezi cu ochii, numai LUX.

E posibil sa iti faci timp si sa pleci cu multi nervi...dupa ce o vei vedea. Acum nu vorbesc cu pacat, e posibil sa fie minunea de la "Liberec" (dinamovistii stiu) dar sunt sanse mari sa fie o pocnitoare.

• Minus 2
Postat

Iar vrei sa demonstrezi ca esti tatuat pana in gat, ca vrei sa te dai peste, ca esti o mizerie, ca esti un tigan borit.

Nu ma pripasule, nu ma intereseaza cum arata in realitate, daca este photoshopata prea mult sau prea putin sau cum presteaza, ma pis pe ea dar mai ales pe tine, problema este alta, DE CE MORTII MATII SPUI CA SUNT POZE FALSE CAND TU NU AI VIZITAT-O? PE CE BAZA?? asta mor la terminatii ca tine

Postat

Nu ma pripasule, nu ma intereseaza cum arata in realitate, daca este photoshopata prea mult sau prea putin sau cum presteaza, ma pis pe ea dar mai ales pe tine, problema este alta, DE CE MORTII MATII SPUI CA SUNT POZE FALSE CAND TU NU AI VIZITAT-O? PE CE BAZA?? asta mor la terminatii ca tine

Sa vada lumea cat esti de retardat.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Sa vada lumea cat esti de retardat.

bai prostule, tu esti singurul retardat care negociezi mereu preturile si te plangi ca e prea scump si pe deasupra faci afirmatii nefondate, vorbesti ca un sarac infect fara nici o baza doar sa te aflii in treaba.

Postat

bai prostule, tu esti singurul retardat care negociezi mereu preturile si te plangi ca e prea scump si pe deasupra faci afirmatii nefondate, vorbesti ca un sarac infect fara nici o baza doar sa te aflii in treaba.

Este ultima data cand imi consum cuvintele cu un peste imputit. Mirosi de la Chisinau, da-te-n pizda matii.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Este ultima data cand imi consum cuvintele cu un peste imputit. Mirosi de la Chisinau, da-te-n pizda matii.

miros a peste ca te intreb pe ce baza spui ca sunt poze false avand in vedere ca nu ai vizitat-o da? esti incomensurabil de prost prietene

esti un pripas, sarac, frustrat, mai exista si fete mai scumpe decat cele de 50 de ron la care mergi tu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...