Sari la conținut

...

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

disponibila pana la 4:00 :*

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Disponibila pana mai tarziu .

Pentru programare sunați sau imi lasati sms cu 30 de minute inainte.

:*

• Like 1
Postat

Buna.Din nus ce motiv telefonul nu suna da ocupat mereu.....lai scăpat in cada cu suma .Ti-am trimis un mail .

• Oras:galati
Postat

buna seara! corina am si eu o intrebare..primesti sau accepti si baieti virgini? eu am 20 de ani si am avut parte doar de 2 ori de sex oral pana acum in rest nimic altceva..Nu stiu de ce dar mereu am fost atras de fetele mai mari ca mine mai ales daca au si o pasarica cu labii mari carnoase sau considerabile.. Am vazut anuntul tau si mi-au placut mult pozele tale mai ales cele in care iti arati pasarica, este foarte frumoasa si atragatoare pentru mine:)..As dori sa iti fac o vizita dar asta doar daca accepti/esti de acord. astept un raspuns. o seara frumoasa!   :shy:

• Telefon: n-am
  • Oras:Cluj
  • Telefon: n-am
  • Oras:Cluj
Postat

buna seara! corina am si eu o intrebare..primesti sau accepti si baieti virgini? eu am 20 de ani si am avut parte doar de 2 ori de sex oral pana acum in rest nimic altceva..Nu stiu de ce dar mereu am fost atras de fetele mai mari ca mine mai ales daca au si o pasarica cu labii mari carnoase sau considerabile.. Am vazut anuntul tau si mi-au placut mult pozele tale mai ales cele in care iti arati pasarica, este foarte frumoasa si atragatoare pentru mine:)..As dori sa iti fac o vizita dar asta doar daca accepti/esti de acord. astept un raspuns. o seara frumoasa!   :shy:

Cum pula mea ii dorești o seara frumoasa la 6.14 am virginule???

Postat

Cum pula mea ii dorești o seara frumoasa la 6.14 am virginule???

:))) aia e, asa mi-a venit sa scriu..ideea este ca pusesem doar o intebare nimic mai mult. :))

• Oras:Prin zona
  • Oras:Prin zona
Postat

Buna Corina, care este pretul de outcall pentru sex total si care este intervalul de lucru pentru outcall, daca sunt prea "mare" pretul revine la normal si oral sau cum se intampla? Intreb si eu, te rog sa ma scuzi daca ai explicat inainte, de obicei citesc doar postarile recente, datorita modificarilor de preturi. Multam' si pop dulce!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...