Sari la conținut

Nu exista Dumnezeu...

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Evreii sunt cei mai inteligenți oameni de pe această planetă. Și dacă ei zic că Isus e fiu de curvă, e clar cam cum stă treaba. Vrei să vorbim despre consiliul de la Niceea unde niște popi șmecheri au decis să îl folosească pe Isus ca să prostească lumea mai ușor?

Dacă am zis că as purta cu mândrie acel sentiment... poți sa iti închipui ca vanez orice informație. Nici nu contează ca deja le stiu pe toate...

Ia-auzi ce-mi zice altcineva in mesagerie privată de fb:

"ai văzut rezultatele revoluției din cronologiei, realizate de școala rusă de topologie matematică?... toate documentele scrise, inclusiv egiptene sau sumeriene sau altele pe piatră... - nu sunt mai vechi de secolul X... vechiul testament e scris după noul testament, imperiul roman si grecia au avut loc ăn secolele XIII-XV... Egiptul a fost construit după secolul XI-XII... Povestile despre Buddha, Zeus, Osiris, Orfeu, Hercule, Socrate, Krishna, Dionisos, etc, se refera la si sunt mai noi decat Isus..."

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Și ți-a plăcut? Să nu minți că te simt.

Pai normal ca e plăcut... Dacă nu stie sa o facă, e enervant. Mi-a facut o data o fată asa si a facut-o doar pentru sa creeze efect mental pentru însoțitorul ei... am iertat-o, pentru ca era fata si ele vin doar o data din curiozitate.
  • Oras:NY
Postat

Dacă am zis că as purta cu mândrie acel sentiment... poți sa iti închipui ca vanez orice informație. Nici nu contează ca deja le stiu pe toate...

Ia-auzi ce-mi zice altcineva in mesagerie privată de fb:

"ai văzut rezultatele revoluției din cronologiei, realizate de școala rusă de topologie matematică?... toate documentele scrise, inclusiv egiptene sau sumeriene sau altele pe piatră... - nu sunt mai vechi de secolul X... vechiul testament e scris după noul testament, imperiul roman si grecia au avut loc ăn secolele XIII-XV... Egiptul a fost construit după secolul XI-XII... Povestile despre Buddha, Zeus, Osiris, Orfeu, Hercule, Socrate, Krishna, Dionisos, etc, se refera la si sunt mai noi decat Isus..."

Cine a scris prostia asta? Mircea Badea?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Pai normal ca e plăcut... Dacă nu stie sa o facă, e enervant. Mi-a facut o data o fată asa si a facut-o doar pentru sa creeze efect mental pentru însoțitorul ei... am iertat-o, pentru ca era fata si ele vin doar o data din curiozitate.

Dacă te lovesc eu peste păsă (că am meserie în mine) nu doar că îți place dar îți dai și drumul cu squirt chiar.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cine a scris prostia asta? Mircea Badea?

Nu, cineva care l-a intalnit pe Mircea Badea... s-au batut si Mircea Badea s-a ofticat.
Postat

Nu, cineva care l-a intalnit pe Mircea Badea... s-au batut si Mircea Badea s-a ofticat.

Eu il ascult pe Oreste. Amestecă informațiile și ideile ca nimeni altul. Se dă mistic dar nu e.

• Like 1
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă te lovesc eu peste păsă (că am meserie în mine) nu doar că îți place dar îți dai și drumul cu squirt chiar.

He, he, he... si ce imi spui mie astea. La cate plăceri am... ce crezi, ca mai stau sa vad ce conține o promisiune în plus sau minus?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu il ascult pe Oreste. Amestecă informațiile și ideile ca nimeni altul. Se dă mistic dar nu e.

Si-a pierdut din creativitate?...
Postat

Ati varuit pomii?

De lene io doar l-am îmbrăcat

https://s24.postimg.org/bbdjh5efp/Funny-_Tree-_In-_Undershirt.jpg

• Like 3
  • Minus 4
Postat

De ce scrii cu Bold? Nu mai vezi bine literele?

Și ce să cauți  la mine, să mă bântui?

Mereu când postezi îmi aduc aminte de bancul ăla cu moartea. O babă fugind de moarte se ascunde într-o grădiniță și se bagă între copiii care se jucau. Vine Moartea și întreabă - Ce faci mamaie acolo? Baba - Ete mă gioc. Moartea  - Lasă gioaca și hai pa pa !

scriu bolduit pt ca ma gandesc la sanatatea ochisorilor tai.

incerc sa nu te bantui dar vad ca nu ai loc de fundul meu si tot dai sa-l intepi :D asa ca, suporta consecintele :P

Tare bancul =)))

Postat

He, he, he... si ce imi spui mie astea. La cate plăceri am... ce crezi, ca mai stau sa vad ce conține o promisiune în plus sau minus?

Câte plăceri ai?

Postat

De ce scrii cu Bold? Nu mai vezi bine literele?

Și ce să cauți  la mine, să mă bântui?

Mereu când postezi îmi aduc aminte de bancul ăla cu moartea. O babă fugind de moarte se ascunde într-o grădiniță și se bagă între copiii care se jucau. Vine Moartea și întreabă - Ce faci mamaie acolo? Baba - Ete mă gioc. Moartea  - Lasă gioaca și hai pa pa !

incerc sa nu te bantui dar vad ca nu ai loc de fundul meu si tot dai sa-l intepi :D asa ca, suporta consecintele :P

Tare bancul =)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

De lene io doar l-am îmbrăcat

https://s24.postimg.org/bbdjh5efp/Funny-_Tree-_In-_Undershirt.jpg

Esti fan Mircea Badea...
Postat

Tare bancul =)))

:flasher1

• Like 1
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Oreste e bou

Eu l-am intalnit... si e simpatic. E mai simpatic decat Mircea Badea...
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pentru evolutia înceată sau lipsa ei.

E o distragere ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu. Sunt fan vistantric.

Offf... tantrismul e interesant. Eu sunt eu... si nu vreau fani, dar sunt plăcute sentimentele bune îndreptate spre mine. Mai ales intr-o dimineata mahmura ca asta cand abia astept sa fiu sunata de om si sa imi spună ce prostii am facut, ca mi s-a rupt filmul. Nu mai beau in viata mea wiski!
  • Like 5
  • Minus 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

E o distragere ;)

Asa... si? Nu mi se pare o scuza (aici parca am folosit tonul lui ceaușescu)!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...