Sari la conținut

Nu exista Dumnezeu...

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da.

Ok
  • Oras:Falastoaca
Postat

Ia si pentru tine asa, subiect care sa te pună pe ganduri:

Eu habar nu am ce varsta are anonna, dar eu am 34 de ani. Tu cati ani ai, copilash drag?

Duhurile nu au vârstă,ele sunt nemuritoare. :pope

Apropo,cum te vezi peste 10-15 ani când n-o sa mai poți face bani din prostituție si nici alt job nu vei fii in stare sa ai pentru ca nu ai nicio calificare,basca ca pute pământul sub tine de putoare ce ești.

• Like 4
Postat

Am hotarat sa-mi fac pomana cu pipiloi si sa-l fut moca, poate se mai inveseleste si el daca primeste tratament special

Ghinion! N-ai nicio șansă sa ajungi la pula Sfântului Părinte,poate doar sa te mai naști odată. :pope

• Oras:NY
Postat

Trebuie sa o întrebi pe Tania... ca ea m-a prins intr-un moment si i-am aratat-o p-aia fizică. Ea făcea exercitii cu haltere... si mi-a zis sa o ajut cu ceva. Cand a vazut ce forță am, nu mai scăpam de ea... si voia sa mă învețe chestii.

Și te-a învâțat?

Postat

eu nu imi mai cunosc puterile, le incercam? eu imping cu bucile 200kg =))

Care buci, mă? Ești deja stafidită, mânca-me-ai cariciul.

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Am hotarat sa-mi fac pomana cu pipiloi si sa-l fut moca, poate se mai inveseleste si el daca primeste tratament special

Sex caritabil cum ar veni
  • Like 1
Postat

Încă nu... îmi pare rău. ☺

Nu ai de ce sa iti para rau. Omu e parsiv. Stii de ce te intreaba? Pen ca vrea sa te futa. Ce, credeai ca te invita la o plimbare sub clar de luna? Neeeee. De aia doar civilele romantice au parte... :laugh2  :laugh2

Postat

“Pariul lui Pascal” este numele dat unui argument al credintei in Dumnezeu de catre Blaise Pascal. Numele este inselator, deoarece intr-un singur paragraf din lucrarea sa, “Pensées”, Pascal prezinta cel putin 3 astfel de argumente, toate putand fi numite “pariuri”. Ultimul dintre ele este numit, in mod traditional, Pariul lui Pascal. In el se incruciseaza cateva curente importante de gandire: justificare teismului, teoria probabilitatii si teoria deciziilor, folosite aproape pentru prima oara in istorie, voluntariatul (ideea ca credinta tine de liberul arbitru), si folosirea conceptului de infinit.

Rezumatul pariului, conform acelui paragraf din cartea sa:

1. Daca crezi in Dumnezeu si Dumnezeu exista, o sa fii rasplatit cu o viata vesnica in rai, deci un castig infinit.

2. Daca nu crezi in Dumnezeu si Dumnezeu exista, o sa fii condamnat la un iad vesnic, deci o pierdere infinita.

3. Daca crezi in Dumnezeu si Dumnezeu nu exista, nu o sa fii rasplatit, deci o pierdere finita.

4. Daca nu crezi in Dumnezeu si Dumnezeu nu exista, nu o sa fii rasplatit, dar ti-ai trait viata asa cum ai vrut, deci o pierdere finita.

• Like 1
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

“Pariul lui Pascal” este numele dat unui argument al credintei in Dumnezeu de catre Blaise Pascal. Numele este inselator, deoarece intr-un singur paragraf din lucrarea sa, “Pensées”, Pascal prezinta cel putin 3 astfel de argumente, toate putand fi numite “pariuri”. Ultimul dintre ele este numit, in mod traditional, Pariul lui Pascal. In el se incruciseaza cateva curente importante de gandire: justificare teismului, teoria probabilitatii si teoria deciziilor, folosite aproape pentru prima oara in istorie, voluntariatul (ideea ca credinta tine de liberul arbitru), si folosirea conceptului de infinit.

Rezumatul pariului, conform acelui paragraf din cartea sa:

1. Daca crezi in Dumnezeu si Dumnezeu exista, o sa fii rasplatit cu o viata vesnica in rai, deci un castig infinit.

2. Daca nu crezi in Dumnezeu si Dumnezeu exista, o sa fii condamnat la un iad vesnic, deci o pierdere infinita.

3. Daca crezi in Dumnezeu si Dumnezeu nu exista, nu o sa fii rasplatit, deci o pierdere finita.

4. Daca nu crezi in Dumnezeu si Dumnezeu nu exista, nu o sa fii rasplatit, dar ti-ai trait viata asa cum ai vrut, deci o pierdere finita.

Utopie

Postat

Care buci, mă? Ești deja stafidită, mânca-me-ai cariciul.

ti-am spus sa nu-ti mai pui buba la bataie ca ramai fara punctuletul ala de'l numesti "carici, pula" sau cum vrei sa il alinti

As putea pune pariu la faza asta dar mi-e mila sa-ti iau tot din casa si pe langa asta, sa te suport o vesnicie pe langa mine, ca sclav =))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Duhurile nu au vârstă,ele sunt nemuritoare. :pope

Apropo,cum te vezi peste 10-15 ani când n-o sa mai poți face bani din prostituție si nici alt job nu vei fii in stare sa ai pentru ca nu ai nicio calificare,basca ca pute pământul sub tine de putoare ce ești.

Nu mă interesează nemurirea ta... ci faptul că minți. Dacă ai avea nemurire nu te-ai teme de adevăr! Așa că te-aș ruga să îmi răspunzi la întrebare. De ce ai o problemă că am eu vârsta de 34 de ani?

Postat

Nu mă interesează nemurirea ta... ci faptul că minți. Dacă ai avea nemurire nu te-ai teme de adevăr! Așa că te-aș ruga să îmi răspunzi la întrebare. De ce ai o problemă că am eu vârsta de 34 de ani?

Tanti,nu ocoli întrebarea mea cu altă întrebare

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tanti,nu ocoli întrebarea mea cu altă întrebare

Tocmai îți spuneam că tu ai ocolit o întrebare... eu te-am intrebat prima, nene. Îmi răspunzi, daaa!? Cu toată nemurirea ta te-ai țicnit la vedere... Unde vezi tu aici tanti, copilash prost?! Răspunde... că nu-ți merge să mă duci cu vorba!post-143417-0-08025000-1492173168_thumb.jpg
  • Like 8
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...