Sari la conținut

Nu exista Dumnezeu...

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tocmai ce spuneam :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ce-o zice acolo? Spune de bine ? :slap2

....sa faca cineva un rezumat :)

Ce spuneai dragutule!? Că pe acest topic ti-am întrerupt eu cu prostioarele mele... desfasurarea sclipitoare a propriei inteligente. Tu crezi ca pe mine mă satisface ca-si aruncă cineva o frantura...? Ia tu zoburile si linge-i pe cei care ti le-au oferit!
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aoleu,mult ai mai scris.S-o luam pas cu pas,ca nentu ' Klaus,da?

"puteai sa ajuți...să oferi bunăvoință "-ei da,victimizarea.Apoi,are tot ce-i trebuie, ce sa-i mai dau?

Legat de restul-ce interpretezi tu te privește.

Perfecțiunea-o întrebare-capcană pentru tine :)

Am făcut doi copaci-unul drept și unul îndoit de la jumătate.Care-i perfect?

1. Eu doar am facut o deductie... ca nu ma durea creierul. Dar asta nu insemna ca am intrat in rolul oferit din marea Ta bunăvoință. Am facut altceva... ce nu era pentru tine, si gandeste-te ca e o simpla propoziție. Doar că a ta era fara sens, insist!

2. Unde am zis eu ca ma intereseaza perfecțiunea...? Eu cred ca trebuie sa te relaxezi.

• Oras:-
Postat

Puteai să ajuți un biet om neajutorat și să oferi un pic de bunăvoință...

Că asa, cum zici tu... reiese că omul are decât două alegeri:dependenta de El sau să pătrundă în "creierul" Lui.

Din textul tău, deduc că afirmația mea mă condamnă să rămân strict la materialism si fiu dependentă... 

Tu nu poti sa ramai strict la materialism draga mea pentru ca tu ai acea fluiditate a firii tale care uneori curge lin ca un rau de campie, iar alta data esti navalnica ca si cea mai iute apa de munte  =))

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

1. Eu doar am facut o deductie... ca nu ma durea creierul. Dar asta nu insemna ca am intrat in rolul oferit din marea Ta bunăvoință. Am facut altceva... ce nu era pentru tine, si gandeste-te ca e o simpla propoziție. Doar că a ta era fara sens, insist!

2. Unde am zis eu ca ma intereseaza perfecțiunea...? Eu cred ca trebuie sa te relaxezi.

Second time...ce deduci te privește. Sigur,poți expune ce deduci.N-am nimic împotriva ;)

Nu ți-am dat vreun rol,tu îl alegi.Fii Cine vrei tu sa fii.

Insista! Ai tot dreptul! Ca nu înțelegi...am spus ca-i dincolo de "human comprehension ".Am zis,nu?;)

Ai pomenit.Fa deosebirea.Eu o fac,ca-s relaxat :)))

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce spuneai dragutule!? Că pe acest topic ti-am întrerupt eu cu prostioarele mele... desfasurarea sclipitoare a propriei inteligente. Tu crezi ca pe mine mă satisface ca-si aruncă cineva o frantura...? Ia tu zoburile si linge-i pe cei care ti le-au oferit!

nu spun ca sunt atat de inteligent , mai degraba practic 

dar tu ai itele tare incurcate  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

nu spun ca sunt atat de inteligent , mai degraba practic

dar tu ai itele tare incurcate :laugh2

Măi omule... când jignesti pe cineva de frică ca-ti fura zoburile, asta nu se mai numeste un lucru practic.
Vizitator
Postat

Tocmai ce spuneam  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ce-o zice acolo? Spune de bine ? :slap2

....sa faca cineva un rezumat   :)

Are un stil anume.Eu știu ce face,nu-avea griji.

Ce vede-ca toată lumea(ei bine,cam toată lumea) o considera... mai asa,și-i da răspunsuri acide.Eu nu o fac și nici nu o sa o fac.De aceea știu ce impresie are despre mine(și știu ca nu-i singura) și face ceea ce face.Nu ma afectează în vreun fel,și nici nu ma simt câtuși de puțin sa dau explicații, demonstrații etc ca sa arat ceva,orice. ;)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Second time...ce deduci te privește. Sigur,poți expune ce deduci.N-am nimic împotriva ;)

Nu ți-am dat vreun rol,tu îl alegi.Fii Cine vrei tu sa fii.

Insista! Ai tot dreptul! Ca nu înțelegi...am spus ca-i dincolo de "human comprehension ".Am zis,nu?;)

Ai pomenit.Fa deosebirea.Eu o fac,ca-s relaxat :)))

Eu doar am zis de-un sentiment... si tu te-ai legat de lipsa de sens. Gandeste-te... ca aici era capcana. Eu nu fac deosebiri cand cunosc clar ceea ce vreau sa gasesc.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu nu poti sa ramai strict la materialism draga mea pentru ca tu ai acea fluiditate a firii tale care uneori curge lin ca un rau de campie, iar alta data esti navalnica ca si cea mai iute apa de munte =))

😅 E bine uneori să las oamenii să și creadă. Ei au nevoie să creadă... orice, nu contează, chiar dacă este important ceea ce zici tu.
  • Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Eu doar am zis de-un sentiment... si tu te-ai legat de lipsa de sens. Gandeste-te... ca aici era capcana. Eu nu fac deosebiri cand cunosc clar ceea ce vreau sa gasesc.

Tu doar spui :) lașo! :) te dai fugita. :)))

Nu m-am legat de lipsa de sens...dacă tu nu vezi sensul...asta e.Nu-i obligatoriu și nici nu te oblig ;)

Bravo ție! Chiar,ce vrei sa găsești?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu doar spui :) lașo! :) te dai fugita. :)))

Nu m-am legat de lipsa de sens...dacă tu nu vezi sensul...asta e.Nu-i obligatoriu și nici nu te oblig ;)

Bravo ție! Chiar,ce vrei sa găsești?

Uite! Mă faci lasă doar pentru că ai crezut... că am zis eu ca nu vad sensul. Tu cunoști ce inseamna a vedea pentru un om? Stii ce dureros este pentru cei aflati in condiția umană... să vadă?
Vizitator
Postat

Uite! Mă faci lasă doar pentru că ai crezut... că am zis eu ca nu vad sensul. Tu cunoști ce inseamna a vedea pentru un om? Stii ce dureros este pentru cei aflati in condiția umană... să vadă?

Uite!Cum de ai ajuns tu la concluzia ca Eu "am crezut?"

Da,știu.D-aia v-am făcut din Trup-Minte-Suflet.

Postat

E bine uneori să las oamenii să și creadă. Ei au nevoie să creadă... orice, nu contează, chiar dacă este important ceea ce zici tu.

pana cand (doar) cred e inofensiv, e ca o joaca de copii, vor stii doar cand li se vor permite sa stie. Daca nu vor stii sa faca binele ii pot rani atat pe ei cat si pe ceilalti..

Vizitator
Postat

pana cand (doar) cred e inofensiv, e ca o joaca de copii, vor stii doar cand li se vor permite sa stie. Daca nu vor stii sa faca binele ii pot rani atat pe ei cat si pe ceilalti..

Se știe

Dar da-i ce-și dorește.Sa vedem cum se comportă ;)

Postat

Măi omule... când jignesti pe cineva de frică ca-ti fura zoburile, asta nu se mai numeste un lucru practic.

mie nu mi se pare ca te-am jignit

ti-am expus o parere , demult  , dar tu continui sa  inunzi topicele de  absurditati 

spor la treaba ....ce sa zic mai mult ?  :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Uite!Cum de ai ajuns tu la concluzia ca Eu "am crezut?"

Da,știu.D-aia v-am făcut din Trup-Minte-Suflet.

Din nou... Chiar crezi că este o concluzie?

PS. Din nou, a treia oară si ultima... Am spus de un sentiment... si trebuia sa treci prin sens, la creier si sa ajungi la sentiment ca sa poți face drumul de retur spre sens. Mai pe înțelesul tău:am avut puterea sa-l conditionez pe Dumnezeu.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

mie nu mi se pare ca te-am jignit

ti-am expus o parere , demult , dar tu continui sa inunzi topicele de absurditati

spor la treaba ....ce sa zic mai mult ? :)

Măi... Tu chiar nu înțelegi că este important ceea ce faceti voi pe lângă acele două cuvinte de-ale mele? Ia nu mă mai băga pe mine la înaintare... că sunt femeie ce naiba, si am voie sa ma îngrijesc de acest statut al meu.
Vizitator
Postat

Din nou... Chiar crezi că este o concluzie?

PS. Din nou, a treia oară si ultima... Am spus de un sentiment... si trebuia sa treci prin sens, la creier si sa ajungi la sentiment ca sa poți face drumul de retur spre sens. Mai pe înțelesul tău:am avut puterea sa-l conditionez pe Dumnezeu.

Galadriel către Sauron

"You have no power here... "

Ce cauti cu sentimentul în creier? Locul lui e în alta parte...

Last time-eu nu cred.Doar observ.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Se știe

Dar da-i ce-și dorește.Sa vedem cum se comportă ;)

A treia oară spun să ai răbdare, că acesta nu-i un statut bine definit al vostru... in raport cu mine.
Postat

Are un stil anume.Eu știu ce face,nu-avea griji.

Ce vede-ca toată lumea(ei bine,cam toată lumea) o considera... mai asa,și-i da răspunsuri acide.Eu nu o fac și nici nu o sa o fac.De aceea știu ce impresie are despre mine(și știu ca nu-i singura) și face ceea ce face.Nu ma afectează în vreun fel,și nici nu ma simt câtuși de puțin sa dau explicații, demonstrații etc ca sa arat ceva,orice. ;)

stiu ca stii, cum si eu stiu , dar de multe ori exagereaza si devine  obositoare  si  alunga  si latura cealalta de  curiozitati  :)

Postat

Galadriel către Sauron

"You have no power here... "

Ce cauti cu sentimentul în creier? Locul lui e în alta parte...

Last time-eu nu cred.Doar observ.

adica cand smeagol care e alterego lu basexu o calarea pe udrea care e fica lu sauron decat pe mai presas cauta sau se rusina de bocciu?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...