obsidian Reputație: 1866 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Aprilie 22, 2017 Sunt de acord cu treburile spuse de tine... dar esti sigur că a omului credință e folosită?Sunt sigur doar de ceea ce simt eu in raporturile mele cu fortele care ne guverneaza...unii ii zic Dumnezeu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2017 Postat Aprilie 22, 2017 Încă Ma mai dezbateți, eh?Sa nu va mire ca va ignor total.Mai aveți de dezlegat multe mistere până la Mine.Ar trebui sa va urmăriți propria evoluție, propria iluminare. Nu ajungeți la concluzii bătând apa în piuă, ci acționând în consecință. Cam faceți vraiște planeta asta,va omorâți unii pe alții,și la propriu și la figurat și în loc sa va preocupe sa îndreptați lucrurile,fiecare și la grămadă,va preocupa existenta Mea.Incredibil!Sunt foarte dezamăgit de voi.Ce ați ajuns sa faceți.Va limitați singuri potențialul vostru uriaș,și ca individ, și ca grup.Și pentru ce? Pentru niște bani.Deci nimic nu s-a schimbat.Tot nemulțumiți, tot cerșetori(Doamne da-mi,fa-mi) și când nu va răspund (ca de obicei,ca voi aveți puterea sa va faceți singuri) vă comportați ca niște copii răsfățați și ofticați ca ati pierdut la joc,lași(nu va asumați răspunderea pentru nimic și nici nu faceți nimic).Extraordinar, vorba lui Piturca... 1
ezemund Reputație: 3078 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 22, 2017 Încă Ma mai dezbateți, eh?Sa nu va mire ca va ignor total.Mai aveți de dezlegat multe mistere până la Mine.Ar trebui sa va urmăriți propria evoluție, propria iluminare. Nu ajungeți la concluzii bătând apa în piuă, ci acționând în consecință. Cam faceți vraiște planeta asta,va omorâți unii pe alții,și la propriu și la figurat și în loc sa va preocupe sa îndreptați lucrurile,fiecare și la grămadă,va preocupa existenta Mea.Incredibil!Sunt foarte dezamăgit de voi.Ce ați ajuns sa faceți.Va limitați singuri potențialul vostru uriaș,și ca individ, și ca grup.Și pentru ce? Pentru niște bani.Deci nimic nu s-a schimbat.Tot nemulțumiți, tot cerșetori(Doamne da-mi,fa-mi) și când nu va răspund (ca de obicei,ca voi aveți puterea sa va faceți singuri) vă comportați ca niște copii răsfățați și ofticați ca ati pierdut la joc,lași(nu va asumați răspunderea pentru nimic și nici nu faceți nimic).Extraordinar, vorba lui Piturca... "Care e in fata portii s-o inscrie" Claudiu Răducanu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2017 Postat Aprilie 22, 2017 "Care e in fata portii s-o inscrie" Claudiu RăducanuMi-a plăcut cum le spunea,când îl făcea muci în direct pe ala micu,Mititelu,un alt golanas de cartier pus pe capatuiala.
copilul cuminte Reputație: 155 Postat Aprilie 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Postat Aprilie 22, 2017 Suntem tineri, puternici, bravam mult, suntem nihilisti , uneori cochetam cu farmecul filosofiei.........Dar suntem siguri ca suntem convinsi 100 % ca nu exista Dumnezeu ?
the godfucker Reputație: 176 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Autor Postat Aprilie 23, 2017 Suntem tineri, puternici, bravam mult, suntem nihilisti , uneori cochetam cu farmecul filosofiei.........Dar suntem siguri ca suntem convinsi 100 % ca nu exista Dumnezeu ?Da.''It's all a fugazi...fugaizy fugazi it's a wazzy it's a wuzzy.Fairy dust,it doesn't exist
obsidian Reputație: 1866 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Aprilie 23, 2017 # I am spus migdalului...frate, vorbeste mi despre Dumnezeu. Si migdalul a inflorit # Nikos Kazantzakis
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 23, 2017 straduieste-te sa ma ignori Sigur voi incerca asta, este greu insa atata timp cat esti omniprezent pe aici si te bagi in toate cacaturile! Nene, viata este frumoasa si nu se limiteaza la acest forum de cacat, eu unul nu trebuie sa "dovedesc" nimic aici, nu am cui. Se pare insa ca tu iti doresti foarte mult acest lucru, deh, este optiunea matale. Respectele mele, nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni, fiecare este liber sa actioneze cum isi doreste!
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 23, 2017 Nu cred ca intrec masura mai mult decat tine si stai linistit ca-mi port singur de grija , nu cred ca ti-am cerut tie ajutorul vreodata , iar pana la proba contrarie , adica al injuriilor adresate , eu ii consider pe toti oameni , nu "gunoaie" , chiar daca ma pozitionez pe o treapta mai superioara uneori fata de anumite persoane , ingamfatule . Esti chiar penibil ...ma lesi Probabil ca tot gunoaie ii faci si pe aceia care iti ridica gunoiul saptamanal , cu toate ca multi sunt oameni care nu au avut acelasi noroc in viata sau nu au putut sa faca mai mult cu toate ca si-ar fi dorit....ca mine , ca tine . Eu in schimb ii tratez cu aceeasi moneda pe toti pana la un punct ...iar tu l-ai depasit , as zice. Am spus ...lucrez cu oameni tot timpul si de tot soiul , dar nu-i calc pe cap pe niciunul atata timp cat au un comportament adecvat fata de mine . PS: Auzeam o poveste mai demult , dar s-a dovedit a fi una destul de falsaCum spuneam, nu ma cunosti, nu incerca sa te dai atot cunoscator, NU ESTI! Iti fac si eu o descriere daca vrei, nu o sa iti placa! Esti vanitos, vrei mereu sa fii in fata, nu iti reuseste niciodata, te ataca atunci cand ti se atrage atentia ca esti limitat. Scuza-ma, asta este realitatea, bruta, nesimtita, asta este!Iti doresc tot binele din lume, nu te cunosc, nu am nimic cu tine, nu am nici un motiv sa ma cert cu tine. Esti cam artagos insa, vrei sa domini si nu iti iese. Ti-o recomand pe Siana, te domina si la Inteligenta si la orice vrei tu! Inca o data, iti respect optiunea! Hai ca am si treburi importante de facut, data viitoare platesti pentru consiliere.,
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 23, 2017 Sigur voi incerca asta, este greu insa atata timp cat esti omniprezent pe aici si te bagi in toate cacaturile! Nene, viata este frumoasa si nu se limiteaza la acest forum de cacat, eu unul nu trebuie sa "dovedesc" nimic aici, nu am cui. Se pare insa ca tu iti doresti foarte mult acest lucru, deh, este optiunea matale. Respectele mele, nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni, fiecare este liber sa actioneze cum isi doreste!Ma bucur . Nu ti se pare ca aduci niste contraziceri in exprimare ? Ti se pare ca ma intereseaza pe mine sa cronometrez viata si timpul cuiva petrecuta aici ? Ptr. mine nu reprezinta decat inca o fereastra deschisa intr-un rahat pe care cu totii il adulmecam din moment ce am ales sa ne inscriem aici , doar ca unora azi le place mirosul , maine le pute , iar eu cunosc destul de perfect cand este momentul sa ma delimitez de acesta. Si totusi ....am intalnit si pers. minunate , deci nu m-as hazarda ca tine sa-i cataloghez pe toti varandu-i in aceeasi oala si a-i critica. Ai avut si versiunea PM la care nu ai catadicsit sa apelezi sau sa raspunzi , dar totusi ai incercat sa ma provoci sau sa aprobi anumite injurii la adresa mea. In fine , de critici si de dat lectii toti suntem buni pana la un punct . Intelegi? Nu prea .Cum spuneam, nu ma cunosti, nu incerca sa te dai atot cunoscator, NU ESTI! Iti fac si eu o descriere daca vrei, nu o sa iti placa! Esti vanitos, vrei mereu sa fii in fata, nu iti reuseste niciodata, te ataca atunci cand ti se atrage atentia ca esti limitat. Scuza-ma, asta este realitatea, bruta, nesimtita, asta este!Iti doresc tot binele din lume, nu te cunosc, nu am nimic cu tine, nu am nici un motiv sa ma cert cu tine. Esti cam artagos insa, vrei sa domini si nu iti iese. Ti-o recomand pe Siana, te domina si la Inteligenta si la orice vrei tu! Inca o data, iti respect optiunea! Hai ca am si treburi importante de facut, data viitoare platesti pentru consiliere.,Toata viata am fost un vanitos si tocmai de aceea am fost/iesit in fata intotdeauna . De Siana :laugh2 inca nu am ajuns sa folosesc grupa aceasta de varsta si in niciun caz genul acela de perversiuni si fetisuri cu care isi deserveste clientii . Tu vad ca ai reusit sa o cunosti si asta spune multe .I-am mai spus unuia , daca stii ce inseamna machedon , vei intelege multe si peste asta vei intelege si de ce noi ne ajutam reciproc , fara a cere ceva in schimb , iar voi romanii va dati in cap unul altuia cum prindeti ocazia .Iar de platit inca nu am ajuns sa platesc unui avocatel ptr. consiliere. Cand va fi cazul , voi angaja unul , dar tot de-al nostru , ca romanii sunt perversi si te vad pe o ceapa cu prima ocazie .Sa ai spor , dar ai gresit din pacate persoana careia vrei sa-i faci o descriere total nereusita. 11 14
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 23, 2017 Ma bucur . Nu ti se pare ca aduci niste contraziceri in exprimare ? Ti se pare ca ma intereseaza pe mine sa cronometrez viata si timpul cuiva petrecuta aici ? Ptr. mine nu reprezinta decat inca o fereastra deschisa intr-un rahat pe care cu totii il adulmecam din moment ce am ales sa ne inscriem aici , doar ca unora azi le place mirosul , maine le pute , iar eu cunosc destul de perfect cand este momentul sa ma delimitez de acesta. Si totusi ....am intalnit si pers. minunate , deci nu m-as hazarda ca tine sa-i cataloghez pe toti varandu-i in aceeasi oala si a-i critica. Ai avut si versiunea PM la care nu ai catadicsit sa apelezi sau sa raspunzi , dar totusi ai incercat sa ma provoci sau sa aprobi anumite injurii la adresa mea. In fine , de critici si de dat lectii toti suntem buni pana la un punct . Intelegi? Nu prea .Toata viata am fost un vanitos si tocmai de aceea am fost/iesit in fata intotdeauna . De Siana :laugh2 inca nu am ajuns sa folosesc grupa aceasta de varsta si in niciun caz genul acela de perversiuni si fetisuri cu care isi deserveste clientii . Tu vad ca ai reusit sa o cunosti si asta spune multe .I-am mai spus unuia , daca stii ce inseamna machedon , vei intelege multe si peste asta vei intelege si de ce noi ne ajutam reciproc , fara a cere ceva in schimb , iar voi romanii va dati in cap unul altuia cum prindeti ocazia .Iar de platit inca nu am ajuns sa platesc unui avocatel ptr. consiliere. Cand va fi cazul , voi angaja unul , dar tot de-al nostru , ca romanii sunt perversi si te vad pe o ceapa cu prima ocazie .Sa ai spor , dar ai gresit din pacate persoana careia vrei sa-i faci o descriere total nereusita. Postarea ta spune enorm de multe despre tine. Daca esti in fata, depinde foarte mult cum o faci, orice tantalau o poate face. In rest faci niste afirmatii gratuite, de om limitat si orbit de propriul orgoliu! Si machedonii sunt oameni sau "oameni"! Intamplator, am crescut printre machidoni, oameni de o probitate morala fantastica, oameni de o modestie deosebita si un bun simt fantastic. Nu este insa cazul tau, faci parte din aia care se bat cu caramida in piept. Nu este bine, permite-mi te rog un sfat, daca nu prietenesc, macar amical, incearca sa cunosti modestia, bunul simt si nu strica sa recunosti cateodata ca ai gresit. Am sa te rog sa te abtii de la a mai face afirmatii "subtile", nu iti iese si chiar jignesti. Nu ma cunosti taticu' , habar nu ai la ce nivel evoluez eu, asta o spun asa, pentru tine.
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 23, 2017 Da. Voi nu credeti in Dumnezeu, nu pentru că ati demonstrat ca nu exista... ci pentru că voi credeti ca El nu va aduce acel bine, al lui, in viața voastră. Mie mi se pare un pic ciudat ca vă bazați lipsa de credință pe faptul ca un credincios nu va demonstrează ca Dumnezeu exista?Eu dacă nu as crede in Dumnezeu... mi-as vedea de treaba mea. Nu vă inteleg nevoia de a il nega... decat daca aveti ceva in interiorul vostru sa negati, adică un Dumnezeu. 4 2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 23, 2017 Ma bucur . Nu ti se pare ca aduci niste contraziceri in exprimare ? Ti se pare ca ma intereseaza pe mine sa cronometrez viata si timpul cuiva petrecuta aici ? Ptr. mine nu reprezinta decat inca o fereastra deschisa intr-un rahat pe care cu totii il adulmecam din moment ce am ales sa ne inscriem aici , doar ca unora azi le place mirosul , maine le pute , iar eu cunosc destul de perfect cand este momentul sa ma delimitez de acesta. Si totusi ....am intalnit si pers. minunate , deci nu m-as hazarda ca tine sa-i cataloghez pe toti varandu-i in aceeasi oala si a-i critica. Ai avut si versiunea PM la care nu ai catadicsit sa apelezi sau sa raspunzi , dar totusi ai incercat sa ma provoci sau sa aprobi anumite injurii la adresa mea. In fine , de critici si de dat lectii toti suntem buni pana la un punct . Intelegi? Nu prea .Toata viata am fost un vanitos si tocmai de aceea am fost/iesit in fata intotdeauna . De Siana :laugh2 inca nu am ajuns sa folosesc grupa aceasta de varsta si in niciun caz genul acela de perversiuni si fetisuri cu care isi deserveste clientii . Tu vad ca ai reusit sa o cunosti si asta spune multe .I-am mai spus unuia , daca stii ce inseamna machedon , vei intelege multe si peste asta vei intelege si de ce noi ne ajutam reciproc , fara a cere ceva in schimb , iar voi romanii va dati in cap unul altuia cum prindeti ocazia .Iar de platit inca nu am ajuns sa platesc unui avocatel ptr. consiliere. Cand va fi cazul , voi angaja unul , dar tot de-al nostru , ca romanii sunt perversi si te vad pe o ceapa cu prima ocazie .Sa ai spor , dar ai gresit din pacate persoana careia vrei sa-i faci o descriere total nereusita. Siana te domina intelectual si sexual! Nu ii faci fata agariciule! Faci de rusine machidonii, am acum cativa in casa, am crescut impreuna si nu sunt constipati ca tine, chiar se pisa pe tine si nu stiu din ce canal sa te adune!. Iti recomand dulcolax bulangiule!
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 23, 2017 Postarea ta spune enorm de multe despre tine. Daca esti in fata, depinde foarte mult cum o faci, orice tantalau o poate face. In rest faci niste afirmatii gratuite, de om limitat si orbit de propriul orgoliu! Si machedonii sunt oameni sau "oameni"! Intamplator, am crescut printre machidoni, oameni de o probitate morala fantastica, oameni de o modestie deosebita si un bun simt fantastic. Nu este insa cazul tau, faci parte din aia care se bat cu caramida in piept. Nu este bine, permite-mi te rog un sfat, daca nu prietenesc, macar amical, incearca sa cunosti modestia, bunul simt si nu strica sa recunosti cateodata ca ai gresit. Am sa te rog sa te abtii de la a mai face afirmatii "subtile", nu iti iese si chiar jignesti. Nu ma cunosti taticu' , habar nu ai la ce nivel evoluez eu, asta o spun asa, pentru tine. Ti-am explicat bunul meu simt are o limita , pana in momentul in care incep sa curga jignirile . Niciodata "nu am scos primul cutitul sa-l infig intr-o rana" fara a avea un motiv destul de pertinent. Nu te face acum ca nu stii , ca e tardiv deja.Nu-ti mai repet inca o data ca puteai sa folosesti PM-ul , nu sa-mi dedici pana si piese golanesti de proasta factura crezand ca gata "l-am facut si p'asta" , ca o fac degeaba .Restul e Can-Can si diversiune ieftina Subtile dar te-au atins.Poti evolua in orice "liga" (iar esti ingamfat ca si ieri cand incercai sa-i faci pe toti gunoaie si sa te pozitionezi mai presus decat toti) , dar atata timp cat aduci aprecieri asupra altor persoane fara sa le cunosti sunt doar tanguielile tale , nu ale mele. . Bye-bye ...nu cred ca avem ce discuta mai departe , nici chiar amical , iar eu am sa ma abtin.
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 23, 2017 Siana te domina intelectual si sexual! Nu ii faci fata agariciule! Faci de rusine machidonii, am acum cativa in casa, am crescut impreuna si nu sunt constipati ca tine, chiar se pisa pe tine si nu stiu din ce canal sa te adune!. Iti recomand dulcolax bulangiule!Vezi cat esti de prost si penal ....avocatelule ....si cum jignesti asa gratuit ? Vai de tine Du-te sa te strapunga aia cu staponul ....ca sa nu mai spun si de alte balarii si poate te calmezi
the godfucker Reputație: 176 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Autor Postat Aprilie 23, 2017 Voi nu credeti in Dumnezeu, nu pentru că ati demonstrat ca nu exista... ci pentru că voi credeti ca El nu va aduce acel bine, al lui, in viața voastră. Mie mi se pare un pic ciudat ca vă bazați lipsa de credință pe faptul ca un credincios nu va demonstrează ca Dumnezeu exista?Eu dacă nu as crede in Dumnezeu... mi-as vedea de treaba mea. Nu vă inteleg nevoia de a il nega... decat daca aveti ceva in interiorul vostru sa negati, adică un Dumnezeu.Cei care spun ca Dumnezeu exista trebuie sa vina cu dovezi nu aceia care spun ca nu exista.Eu nu incerc sa conving pe nimeni am mai spus-o fiecare crede ce vrea.Faptul ca eu nu cred in Dumnezeu este optiunea mea personala si am ca argumente prostiile scrise in Biblie care ma fac sa cred ca Dumnezeu este o iluzie si suntem doar niste bieti actori intr-o manipulare la scara mondiala.
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 23, 2017 Ti-am explicat bunul meu simt are o limita , pana in momentul in care incep sa curga jignirile . Niciodata "nu am scos primul cutitul sa-l infig intr-o rana" fara a avea un motiv destul de pertinent. Nu te face acum ca nu stii , ca e tardiv deja.Nu-ti mai repet inca o data ca puteai sa folosesti PM-ul , nu sa-mi dedici pana si piese golanesti de proasta factura crezand ca gata "l-am facut si p'asta" , ca o fac degeaba .Restul e Can-Can si diversiune ieftina Subtile dar te-au atins.Poti evolua in orice "liga" (iar esti ingamfat ca si ieri cand incercai sa-i faci pe toti gunoaie si sa te pozitionezi mai presus decat toti) , dar atata timp cat aduci aprecieri asupra altor persoane fara sa le cunosti sunt doar tanguielile tale , nu ale mele. . Bye-bye ...nu cred ca avem ce discuta mai departe , nici chiar amical , iar eu am sa ma abtin. Vezi cat esti de prost si penal ....avocatelule ....si cum jignesti asa gratuit ? Vai de tine Du-te sa te strapunga aia cu staponul ....ca sa nu mai spun si de alte balarii si poate te calmezi Ti-ai aratat limitele de multa vreme mikiduta, esti un rozator mic si labagiu, nu meriti sa fii bagat in seama gunoiule! Stii cum isi reneaga machidonii gunoaiele ca tine? Esti un renegat bai miky patru ruine!Peseu: idiotule, Siana iti da lectii din toate punctele de vedere, tu I sa nu ai cum sa percepi decat prostia,asta esti, un prost basit, vrei sa fii tare pe un site de curve, fara a lua in considerare faptul ca esti cea mai mare curva! Chiar vrei sa imi vezi coaiele mikidutza!? Au mai facut si altii scandal si le-au vazut, au tacut si au luat muie! Vrei si tu?
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 23, 2017 Vezi cat esti de prost si penal ....avocatelule ....si cum jignesti asa gratuit ? Vai de tine Du-te sa te strapunga aia cu staponul ....ca sa nu mai spun si de alte balarii si poate te calmezi Cal mare sa ai parte dementule! Besi mai analfabetule, cine pula mea te crezi bai handicapatule? Vrei sa ai valoare aici? Chiar esti bou labarule!Kiki, besi mai papagalule, de acum incolo ma joc cu tine, cu orgoliul tau bolnav si cu vanitatea ta! Besi ma scursura societatii!
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 23, 2017 Cei care spun ca Dumnezeu exista trebuie sa vina cu dovezi nu aceia care spun ca nu exista.Eu nu incerc sa conving pe nimeni am mai spus-o fiecare crede ce vrea.Faptul ca eu nu cred in Dumnezeu este optiunea mea personala si am ca argumente prostiile scrise in Biblie care ma fac sa cred ca Dumnezeu este o iluzie si suntem doar niste bieti actori intr-o manipulare la scara mondiala.De ce vrei ca cineva sa vina cu dovezi? Esti nesigur de necredinta ta...De ce ai nevoie sa gasesti niste argumente intr-o carte care sa îți întărească o non-credință? Nu ai nevoie sa crezi ca Dumnezeu din biblie este o iluzie... Tu esti necredincios si-atat...De ce vrei sa te crezi manipulat?...
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 23, 2017 Ti-ai aratat limitele de multa vreme mikiduta, esti un rozator mic si labagiu, nu meriti sa fii bagat in seama gunoiule! Stii cum isi reneaga machidonii gunoaiele ca tine? Esti un renegat bai miky patru ruine! * machedoniiam zis ca prima este doar o scapare Cal mare sa ai parte dementule! Besi mai analfabetule, cine pula mea te crezi bai handicapatule? Vrei sa ai valoare aici? Chiar esti bou labarule! ai fetishuri ciudate "amice" ....acum nu ma indoiesc de ce "te bateau" toti in trecut cu "tocul" peste gura pe contul Advaced vezi sa nu-ti dai drumul pe aici :laugh2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 23, 2017 De ce vrei ca cineva sa vina cu dovezi? Esti nesigur de necredinta ta...De ce ai nevoie sa gasesti niste argumente intr-o carte care sa îți întărească o non-credință? Nu ai nevoie sa crezi ca Dumnezeu din biblie este o iluzie... Tu esti necredincios si-atat...De ce vrei sa te crezi manipulat?...Când sugi pula îți faci cruce și spui: "Primește-o Doamne și pe asta"?
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 23, 2017 Ti-ai aratat limitele de multa vreme mikiduta, esti un rozator mic si labagiu, nu meriti sa fii bagat in seama gunoiule! Stii cum isi reneaga machidonii gunoaiele ca tine? Esti un renegat bai miky patru ruine!Peseu: idiotule, Siana iti da lectii din toate punctele de vedere, tu I sa nu ai cum sa percepi decat prostia,asta esti, un prost basit, vrei sa fii tare pe un site de curve, fara a lua in considerare faptul ca esti cea mai mare curva! Chiar vrei sa imi vezi coaiele mikidutza!? Au mai facut si altii scandal si le-au vazut, au tacut si au luat muie! Vrei si tu?Ce ai ma diliule,a dat strechea în tine? 5
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 23, 2017 Când sugi pula îți faci cruce și spui: "Primește-o Doamne și pe asta"?Așteaptă un pic să caut un video...
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 23, 2017 Ia uite pipilică cum te-a depasit acest animal... Intelegi de ce?
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 23, 2017 Ce ai ma diliule,a dat strechea în tine? i s-a facut dor de "prietena" ta si nu stia cum sa mi-o vare mie pe gat cu de-a forta nu-l credeam atat de plapand si neajutorat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum