obsedatul Reputație: -2024 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Aprilie 27, 2017 Tu esti cea adevarata?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Daca Biblia ar fi bazata pe fapte adevarate atunci as crede in Dumnezeu,dar cand sustii ca Pamantul are 6000 de ani n-am cum sa te iau in serios. Si cine spune că Biblia n-ar fi bazată pe fapte adevărate? 4
the godfucker Reputație: 176 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Autor Postat Aprilie 27, 2017 Si cine spune că Biblia n-ar fi bazată pe fapte adevărate?Toti oamenii care sunt sanatosi la cap.Ai citit Biblia?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Toti oamenii care sunt sanatosi la cap.Ai citit Biblia? Normal că am citit-o. E discutabil asta cu sănătoși la cap. Nu spun că e adevărat sau nu e ceea ce scrie acolo dar e discutabil si INTERPRETABIL. 5
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 www.youtube.com/watch?v=fj1d9h7IL0I ft interesant test de credinta , ma intreb cati l-ar trece ~ Are You Ready To Die For Your Faith In Jesus Christ ? ~
the godfucker Reputație: 176 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Autor Postat Aprilie 27, 2017 Normal că am citit-o. E discutabil asta cu sănătoși la cap. Nu spun că e adevărat sau nu e ceea ce scrie acolo dar e discutabil si INTERPRETABIL.Eh daca ai citit-o,in Exodus scrie ca Moise impreuna cu Aaron s-au dus in fata faraonului Ramses al 2-lea si i-au cerut sa elibereze poporul evreu de sub robie la comanda Dumnezeului lui Israel.Faraonul neimpresionat de cererea lor le-a spus ca vrea sa vada o dovada a puterii Dumnezeului lor.Si atunci Moise a scos toiagul l-a aruncat in fata faraonului si s-a transformat in sarpe.Asta nu este o metafora care sa lase loc de interpretari,sunt minuni descrise cu amanuntul.Ori s-a intamplat asa ori nu s-a intamplat.Nu poti sa spui ca esti doar putin gravida...
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 a calatorit cineva in timp , sa ne spuna izact cum sta treaba ?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Eh daca ai citit-o,in Exodus scrie ca Moise impreuna cu Aaron s-au dus in fata faraonului Ramses al 2-lea si i-au cerut sa elibereze poporul evreu de sub robie la comanda Dumnezeului lui Israel.Faraonul neimpresionat de cererea lor le-a spus ca vrea sa vada o dovada a puterii Dumnezeului lor.Si atunci Moise a scos toiagul l-a aruncat in fata faraonului si s-a transformat in sarpe.Asta nu este o metafora care sa lase loc de interpretari,sunt minuni descrise cu amanuntul.Ori s-a intamplat asa ori nu s-a intamplat.Ori e alba ori e neagra,nu merge sa fii doar putin gravida... Biblia e plină e metafore și acțiuni care par desprinse dintr-un film de copii d-ăla de băgau Duminică dimineața. Ideea e ca a fost scrisă ca cei din vremurile respective să poată pricepe și să înțeleagă substanța ei și ceea ce vrea să transmită. Astfel unele fapte au fost "colorate" sau exagerate. Dar repet, nu am spus ca tot ce scrie în Biblie este adevărat, luat fază cu fază. Te-am întrebat doar de unde știi că nu e adevărat. 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 a calatorit cineva in timp , sa ne spuna izact cum sta treaba ? Ne poate spune Anonna ca ea e nascuta in perioada aia. 4
marta Reputație: 219 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Ne poate spune Anonna ca ea e nascuta in perioada aia.
the godfucker Reputație: 176 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Autor Postat Aprilie 27, 2017 Biblia e plină e metafore și acțiuni care par desprinse dintr-un film de copii d-ăla de băgau Duminică dimineața. Ideea e ca a fost scrisă ca cei din vremurile respective să poată pricepe și să înțeleagă substanța ei și ceea ce vrea să transmită. Astfel unele fapte au fost "colorate" sau exagerate. Dar repet, nu am spus ca tot ce scrie în Biblie este adevărat, luat fază cu fază. Te-am întrebat doar de unde știi că nu e adevărat.Pentru ca nu am vazut pana acum ca cineva sa arunce un toiag pe jos si sa se transforme in sarpe tu ai vazut?
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 27, 2017 Ne poate spune Anonna ca ea e nascuta in perioada aia. zi, copilas, ce vrei sa intrebi pe baba ?
lica29 Reputație: 125 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Postat Aprilie 27, 2017 Biblia e plină e metafore și acțiuni care par desprinse dintr-un film de copii d-ăla de băgau Duminică dimineața. Ideea e ca a fost scrisă ca cei din vremurile respective să poată pricepe și să înțeleagă substanța ei și ceea ce vrea să transmită. Astfel unele fapte au fost "colorate" sau exagerate. Dar repet, nu am spus ca tot ce scrie în Biblie este adevărat, luat fază cu fază. Te-am întrebat doar de unde știi că nu e adevărat.Si politica tot cam asa se face, se pun multe, se coloreaza , totul pentru a face poporul sa inteleaga substanta 1
al dracu Reputație: 218 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Postat Aprilie 27, 2017 Este doar o creatie a mintii umane avand ca scop mentinerea controlului asupra oamenilorhttps://www.youtube.com/watch?v=pmZAqevFkcUEști sigur ?
obsedatul Reputație: -2024 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Aprilie 27, 2017 Pentru ca nu am vazut pana acum ca cineva sa arunce un toiag pe jos si sa se transforme in sarpe tu ai vazut?Vezi-l pe nenea: https://www.youtube.com/watch?v=ZnV6yEBxiAM
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 zi, copilas, ce vrei sa intrebi pe baba ? Păi prima întrebare este dacă te mai piși în pat? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 27, 2017 Păi prima întrebare este dacă te mai piși în pat? Draga, pustiulica, lasand deoparte ca in zilele noastre se gasesc scutece pentru adulti deci nicio sansa sa ud patul, este clar si sigur ca intotdeauna m-am pisat pe tine, si continui sa fac acelasi lucru Alta intrebare...?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Draga, pustiulica, lasand deoparte ca in zilele noastre se gasesc scutece pentru adulti deci nicio sansa sa ud patul, este clar si sigur ca intotdeauna m-am pisat pe tine, si continui sa fac acelasi lucru Alta intrebare...? Firaiadracudă babă proastă https://i.ytimg.com/vi/7zEZIOrGtFQ/hqdefault.jpg Mă piș în castronul tău 4
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 27, 2017 Firaiadracudă babă proastă https://i.ytimg.com/vi/7zEZIOrGtFQ/hqdefault.jpg Mă piș în castronul tăuAnonna arata mult mai rau ca asta,iti garantez eu. 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Anonna arata mult mai rau ca asta,iti garantez eu. Logic că arată mult mai rău. Anonna e un moroi.
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 27, 2017 Firaiadracudă babă proastă https://i.ytimg.com/vi/7zEZIOrGtFQ/hqdefault.jpg Mă piș în castronul tău Pustiulica, mic si prost stim ca esti dar castronu' e de la muma'ta )
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 27, 2017 Va dati seama cat de disperat e pipiloi daca babuta cocheta de mai sus e MISS pentru el )
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 27, 2017 Anonna arata mult mai rau ca asta,iti garantez eu. iar o dai in tango pe aici ... cum garantezi ? stau sa ma gandesc ce dreaq ai tu de pierdut daca vrei sa si garantezi pentru hidosenia mea ) ...probabil ca pielea de pe pula pui gaj dar cine dreaq are nevoie de ea cand sunt celelalte mai falnice si mai frumoase decat bubita ta ... )
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Pustiulica, mic si prost stim ca esti dar castronu' e de la muma'ta ) Fă leșinato, eu am respect pt oamenii în vârstă și pt morți, fără excepție. Dar tu ești ceva între astea două deci la tine nu se aplică. Marș în pula mea d-aici!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum