Sari la conținut

Nu exista Dumnezeu...

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tu esti cea adevarata? :)

Ea e :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca Biblia ar fi bazata pe fapte adevarate atunci as crede in Dumnezeu,dar cand sustii ca Pamantul are 6000 de ani n-am cum sa te iau in serios.

Si cine spune că Biblia n-ar fi bazată pe fapte adevărate?

• Like 4
  • Oras:Resita
Postat

Si cine spune că Biblia n-ar fi bazată pe fapte adevărate?

Toti oamenii care sunt sanatosi la cap.Ai citit Biblia?

Postat

Toti oamenii care sunt sanatosi la cap.Ai citit Biblia?

Normal că am citit-o. E discutabil asta cu sănătoși la cap. Nu spun că e adevărat sau nu e ceea ce scrie acolo dar e discutabil si INTERPRETABIL.

• Like 5
Postat

Normal că am citit-o. E discutabil asta cu sănătoși la cap. Nu spun că e adevărat sau nu e ceea ce scrie acolo dar e discutabil si INTERPRETABIL.

Eh daca ai citit-o,in Exodus scrie ca Moise impreuna cu Aaron s-au dus in fata faraonului Ramses al 2-lea si i-au cerut sa elibereze poporul evreu de sub robie la comanda Dumnezeului lui Israel.Faraonul neimpresionat de cererea lor le-a spus ca vrea sa vada o dovada a puterii Dumnezeului lor.Si atunci Moise a scos toiagul l-a aruncat in fata faraonului si s-a transformat in sarpe.Asta nu este o metafora care sa lase loc de interpretari,sunt minuni descrise cu amanuntul.Ori s-a intamplat asa ori nu s-a intamplat.Nu poti sa spui ca esti doar putin gravida...

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

a calatorit cineva in timp , sa ne spuna izact  cum sta treaba  ? :thinking

Postat

Eh daca ai citit-o,in Exodus scrie ca Moise impreuna cu Aaron s-au dus in fata faraonului Ramses al 2-lea si i-au cerut sa elibereze poporul evreu de sub robie la comanda Dumnezeului lui Israel.Faraonul neimpresionat de cererea lor le-a spus ca vrea sa vada o dovada a puterii Dumnezeului lor.Si atunci Moise a scos toiagul l-a aruncat in fata faraonului si s-a transformat in sarpe.Asta nu este o metafora care sa lase loc de interpretari,sunt minuni descrise cu amanuntul.Ori s-a intamplat asa ori nu s-a intamplat.Ori e alba ori e neagra,nu merge sa fii doar putin gravida... 

Biblia e plină e metafore și acțiuni care par desprinse dintr-un film de copii d-ăla de băgau Duminică dimineața. Ideea e ca a fost scrisă ca cei din vremurile respective să poată pricepe și să înțeleagă substanța ei și ceea ce vrea să transmită. Astfel unele fapte au fost "colorate" sau exagerate.

Dar repet, nu am spus ca tot ce scrie în Biblie este adevărat, luat fază cu fază. Te-am întrebat doar de unde știi că nu e adevărat.

• Like 3
Postat

a calatorit cineva in timp , sa ne spuna izact  cum sta treaba  ? :thinking

Ne poate spune Anonna ca ea e nascuta in perioada aia.

• Like 4
Postat

Biblia e plină e metafore și acțiuni care par desprinse dintr-un film de copii d-ăla de băgau Duminică dimineața. Ideea e ca a fost scrisă ca cei din vremurile respective să poată pricepe și să înțeleagă substanța ei și ceea ce vrea să transmită. Astfel unele fapte au fost "colorate" sau exagerate.

Dar repet, nu am spus ca tot ce scrie în Biblie este adevărat, luat fază cu fază. Te-am întrebat doar de unde știi că nu e adevărat.

Pentru ca nu am vazut pana acum ca cineva sa arunce un toiag pe jos si sa se transforme in sarpe tu ai vazut?

• Oras:in spatele tau
  • Oras:in spatele tau
Postat

Si politica tot cam asa se face, se pun multe, se coloreaza , totul pentru a face poporul sa inteleaga substanta

• Like 1
Postat

zi, copilas, ce vrei sa intrebi pe baba ?

Păi prima întrebare este dacă te mai piși în pat?

• Like 1
Postat

Păi prima întrebare este dacă te mai piși în pat?

Draga, pustiulica, lasand deoparte ca in zilele noastre se gasesc scutece pentru adulti deci nicio sansa sa ud patul, este clar si sigur ca intotdeauna m-am pisat pe tine, si continui sa fac acelasi lucru =)) 

Alta intrebare...?

Postat

Draga, pustiulica, lasand deoparte ca in zilele noastre se gasesc scutece pentru adulti deci nicio sansa sa ud patul, este clar si sigur ca intotdeauna m-am pisat pe tine, si continui sa fac acelasi lucru =)) 

Alta intrebare...?

Firaiadracudă babă proastă =))

https://i.ytimg.com/vi/7zEZIOrGtFQ/hqdefault.jpg

Mă piș în castronul tău

• Like 4
Postat

Anonna arata mult mai rau ca asta,iti garantez eu.

Logic că arată mult mai rău. Anonna e un moroi.

Postat

Anonna arata mult mai rau ca asta,iti garantez eu.

iar o dai in tango pe aici ... cum garantezi ?

stau sa ma gandesc ce dreaq ai tu de pierdut daca vrei sa si garantezi pentru hidosenia mea =))) ...probabil ca pielea de pe pula pui gaj dar cine dreaq are nevoie de ea cand sunt celelalte mai falnice si mai frumoase decat bubita ta ... =)))

Postat

Pustiulica, mic si prost stim ca esti dar castronu' e de la muma'ta =)))

Fă leșinato, eu am respect pt oamenii în vârstă și pt morți, fără excepție. Dar tu ești ceva între astea două deci la tine nu se aplică. Marș în pula mea d-aici!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...