obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 1, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Mai 1, 2017 Intotdeauna! 2 1
trolescoviciulos Reputație: 2 Postat Mai 1, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Mai 1, 2017 Ălò des karamderes Nem zaorva de la zaere , jendo sez la vafe lu koki lem foor ? Lo vader ka mo borna le kares te zat Bulodaf de tas le ke to dore le ka
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 5, 2017 . sa trimiti si mie cartea 4 2
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Mai 5, 2017 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Mai 5, 2017 Dupa ce mori unde vrei sa ajungi in rai sau in iad?Pai in iad ca acolo sunt toate curvele 1
badmadafaka Reputație: 1435 Postat Mai 18, 2017 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Mai 18, 2017 http://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/descoperiri/de-ce-nu-crede-stephen-hawking-in-dumnezeu-726649
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2017 Postat Mai 19, 2017 Eu m-am spart de ras cu aia doi din Africa.Unul cică are numărul Meu de telefon )) dar tine monopol Altul,după o săptămână de rugăciune și post a vrut sa meargă pe apă. La al 3-lea pas,a intrat la apă și l-au mâncat 3 crocodili, i-a rămas doar sandalele și chiloții... Lume nebună. )
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2017 Postat Mai 19, 2017 http://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/descoperiri/de-ce-nu-crede-stephen-hawking-in-dumnezeu-726649Eu v-am spus:"caută și vei afla"V-am mau spus sa aveți credință,ca multe lucruri le puteți face și voi.Credință în Voi.
Boltzmann Reputație: 250 Postat Octombrie 26, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 26, 2022 Ma bucur ca am gasit acest topic vechi din 2017. Raspunsul este DA , NU EXISTA ! Daca ar exista , cine l-a creat ? Ce dovezi reale , rationale , logice avem cum ca ar exista ? Ma bucur ca am putut comenta si eu in acest topic mort 1
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2022 Postat Octombrie 26, 2022 26 minutes ago, Boltzmann said: Ma bucur ca am gasit acest topic vechi din 2017. Raspunsul este DA , NU EXISTA ! Daca ar exista , cine l-a creat ? Ce dovezi reale , rationale , logice avem cum ca ar exista ? Ma bucur ca am putut comenta si eu in acest topic mort Cum vede un ateu altceva decat existenta palpabila, sa zicem lumea paranormala, daca in lumea spiritelor (ingeri, draci, Dumnezeu, Lucifer) nu crede. Cum se pot explica anumite lucruri care nu au explicatie logica ? Sau poate logica e diferita pentru voi, ateii, decat pentru un deist, teist sau panteist ?
Boltzmann Reputație: 250 Postat Octombrie 26, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 26, 2022 6 minutes ago, Raportor2022 said: Cum vede un ateu altceva decat existenta palpabila, sa zicem lumea paranormala, daca in lumea spiritelor (ingeri, draci, Dumnezeu, Lucifer) nu crede. Cum se pot explica anumite lucruri care nu au explicatie logica ? Sau poate logica e diferita pentru voi, ateii, decat pentru un deist, teist sau panteist ? De fapt , sunt agnostic, adica nu neg POSIBILITATEA EXISTENTEI UNUI CREATOR. Doar ca , daca acest creator exista , cu siguranta nu este "Alah" , "Dumnezeu" , "Zeus" sau unul dintre ceilalti 5000 de zei si dumnezei la care s-a inchinat omenirea in istoria ei. La care lucruri care nu au o explicatie logica te referi ? Te referi la fantome si alte bazaconii ? Big Foot ? Yeti ? Da-mi un exemplu concret.
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2022 Postat Octombrie 26, 2022 4 minutes ago, Boltzmann said: De fapt , sunt agnostic, adica nu neg POSIBILITATEA EXISTENTEI UNUI CREATOR. Doar ca , daca acest creator exista , cu siguranta nu este "Alah" , "Dumnezeu" , "Zeus" sau unul dintre ceilalti 5000 de zei si dumnezei la care s-a inchinat omenirea in istoria ei. La care lucruri care nu au o explicatie logica te referi ? Te referi la fantome si alte bazaconii ? Big Foot ? Yeti ? Da-mi un exemplu concret. Nu Bigfoot sau Yeti, astea sunt intr-adevar, aiurisme. Si nici fantomele, pentru ca evident ca nu ai cum sa crezi in asa ceva, fiind ateist. Nu la asa ceva m-am referit ! De pilda, cum a luat nastere universul, daca nu a fost un Creator, care a fost procesul, ce anume a produs conditiile premergatoare propice pentru Big Bang ? Cum a aparut primul atom, din care a evoluat totul pana astazi. Mai exista crezi, ceva, in afara de acest Univers ? Pot fi mai multe "n"versuri ?
natoporus Reputație: 5106 Postat Octombrie 26, 2022 Oras:* Oras:* Postat Octombrie 26, 2022 Si eu sunt agnostic, pentru ca nu poti dovedi existenta sau inexistenta unui Creator. Dar daca exista si e diferit de tot ce ne spun religiile, in sensul ca nicio religie nu are vreo legatura cu Acesta, care ar fi implicatiile pentru noi, oamenii?
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2022 Postat Octombrie 26, 2022 Multi il vad pe Dumnezeu ca pe o persoana, pentru ca nu-L pot explica altfel. Dumnezeu nu este un mosulet cu barba alba, care are varsta in eoni (1 eon are 4.35 ani galactici. 1 eon eon = 4.35 ani galactici. 1 yr = 0.000000001 eon = 1.0 x 10 -9 eon. 1 an este egal cu 0.000000001 eoni). El este mai degraba o Forta, o Energie, o Inteligenta net superioara celei mai superioare inteligente cunoscute din Universul cunoscut si din Universurile necunoscute inca. Este mai mult decat o persoana !
Boltzmann Reputație: 250 Postat Octombrie 26, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 26, 2022 10 minutes ago, Raportor2022 said: Nu Bigfoot sau Yeti, astea sunt intr-adevar, aiurisme. Si nici fantomele, pentru ca evident ca nu ai cum sa crezi in asa ceva, fiind ateist. Nu la asa ceva m-am referit ! De pilda, cum a luat nastere universul, daca nu a fost un Creator, care a fost procesul, ce anume a produs conditiile premergatoare propice pentru Big Bang ? Cum a aparut primul atom, din care a evoluat totul pana astazi. Mai exista crezi, ceva, in afara de acest Univers ? Pot fi mai multe "n"versuri ? Pozitia angosticismului este ca nu stim aceste lucruri si nu avem de unde sa le stim. Ateistii o sa iti spuna ca din nimic , apoi cand tu o sa ii intrebi cum e posibil sa fie creat ceva din nimic , o sa te intrebe cine/ce l-a creat pe Dumnezeul tau atunci ?
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2022 Postat Octombrie 26, 2022 10 la puterea -9 (era mai bun editorul de text de la vechea versiune a forumului)....
Boltzmann Reputație: 250 Postat Octombrie 26, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 26, 2022 5 minutes ago, Raportor2022 said: Multi il vad pe Dumnezeu ca pe o persoana, pentru ca nu-L pot explica altfel. Dumnezeu nu este un mosulet cu barba alba, care are varsta in eoni (1 eon are 4.35 ani galactici. 1 eon eon = 4.35 ani galactici. 1 yr = 0.000000001 eon = 1.0 x 10 -9 eon. 1 an este egal cu 0.000000001 eoni). El este mai degraba o Forta, o Energie, o Inteligenta net superioara celei mai superioare inteligente cunoscute din Universul cunoscut si din Universurile necunoscute inca. Este mai mult decat o persoana ! Te referi la "dumnezeul lui Spinoza" ? Practic ce credea si Einstein ,din cate stiu
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2022 Postat Octombrie 26, 2022 Just now, Boltzmann said: Te referi la "dumnezeul lui Spinoza" ? Practic ce credea si Einstein ,din cate stiu Oarecum Dumnezeul lui Spinoza, intr-un fel teoretizat in acelasi mod si de Preafericitul Augustin, Toma din Aquino si Scarlat Demetrescu. Pe Einstein nu prea l-am citit, inca, deci nu stiu prea multe despre teoriile lui spirituale.
eturit Reputație: 3390 Postat Octombrie 26, 2022 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 26, 2022 10 minutes ago, natoporus said: Dar daca exista si e diferit de tot ce ne spun religiile, in sensul ca nicio religie nu are vreo legatura cu Acesta, care ar fi implicatiile pentru noi, oamenii? ... nu mai poți să te prezinți la Judecata de Apoi cu teancul de recenzii și să zici: "Ia zi, moșule, am preacurvit sau nu? Că eu nu-mi dau seama..."
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum