Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 A promis că se întoarce. N-a zis și când Dac-ar veni înapoi acum,nici nu intră pe orbită ca face cale-ntoarsa. 1
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Aprilie 12, 2017 N-a zis și când Dac-ar veni înapoi acum,nici nu intră pe orbită ca face cale-ntoarsa. Vine la finalul filmului, asa a zis. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 Vine la finalul filmului, asa a zis.E cu strategie!Ca se plictisesc mulți și pleacă pe la jumătatea filmului. Aia care rezistă pe metereze au parte de final fericit ^^ 1
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Aprilie 12, 2017 E cu strategie!Ca se plictisesc mulți și pleacă pe la jumătatea filmului.Aia care rezistă pe metereze au parte de final fericit ^^ Și dacă totuși....toată povestea e reală? Zic și eu așa...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 Și dacă totuși....toată povestea e reală? Zic și eu așa...Teoria mea:Se urmărește nivelul de evoluție. Când vom depăși un anumit prag,se vor întoarce.Imaginează-ți ca vin extratereștrii acum.Omu o sa caute tehnologie, arme.Scurtat,știi vorba aia-dai chibrituri pe mana copiilor, dau foc la casă.
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Aprilie 12, 2017 Teoria mea:Se urmărește nivelul de evoluție. Când vom depăși un anumit prag,se vor întoarce.Imaginează-ți ca vin extratereștrii acum.Omu o sa caute tehnologie, arme.Scurtat,știi vorba aia-dai chibrituri pe mana copiilor, dau foc la casă. Asa e dar cine sunt EI? Pacat ca nu vom afla niciodata.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 Asa e dar cine sunt EI? Pacat ca nu vom afla niciodata.O teorie este ca am fost plantați aici de către extratereștri. Toate izvoarele vechi vorbesc de zei care au venit din cer.Suntem într-un loc ferit în galaxie,univers...se leagă.Acum pare ca am fost lăsați de capul nostru-o mutare bună,as zice.Trebuie sa ajungem "acolo" pe forțele proprii. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 12, 2017 Iar te-ai pișat sub chiuvetă esti prost? tu asa faci? cand reusesti sa nu te pisi pe tine apuci sa te pisi sub ghiuveta? cat despre mine, ti-am spus, am stil si cand ma pis
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 12, 2017 Când am citit o babă murdară pe picioare m-am gândit instant ca ne spui ceva despre Anonna. ce drag iti e de mine! adormi cu mine in gand si te trezesti tot cu gandul la mine in acest caz, te astept sa ma speli pe picioare
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Aprilie 12, 2017 O teorie este ca am fost plantați aici de către extratereștri. Toate izvoarele vechi vorbesc de zei care au venit din cer.Suntem într-un loc ferit în galaxie,univers...se leagă.Acum pare ca am fost lăsați de capul nostru-o mutare bună,as zice.Trebuie sa ajungem "acolo" pe forțele proprii. Interesantă teoria asta...
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Aprilie 12, 2017 ce drag iti e de mine! adormi cu mine in gand si te trezesti tot cu gandul la mine in acest caz, te astept sa ma speli pe picioare Jet !
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Aprilie 12, 2017 esti prost? tu asa faci? cand reusesti sa nu te pisi pe tine apuci sa te pisi sub ghiuveta? cat despre mine, ti-am spus, am stil si cand ma pis La vârsta ta ce stil să mă ai faă nebuno, tu te piși în pampers mamaie.
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 12, 2017 Jet ! air? sky? de care vrei >?
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 12, 2017 ce drag iti e de mine! adormi cu mine in gand si te trezesti tot cu gandul la mine in acest caz, te astept sa ma speli pe picioare Mamaie,cand te scoate foamea la cersit in strada? 2
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 12, 2017 La vârsta ta ce stil să mă ai faă nebuno, tu te piși în pampers mamaie. daca stai sa gandesti , si ala e un stil dar inca nu am ajuns asa... stai pe spate si ai sa-mi afli stilul Vezi ca am pretentii sa tii gura deschisa sa nu pierzi un strop
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 12, 2017 La vârsta ta ce stil să mă ai faă nebuno, tu te piși în pampers mamaie. daca stai sa gandesti , si ala e un stil dar inca nu am ajuns asa... stai pe spate si ai sa-mi afli stilul Vezi ca am pretentii sa tii gura deschisa sa nu pierzi un strop
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 Interesantă teoria asta...Omul a ajuns la un nivel de evoluție în care poate sa-și poarte și singur de grijă.
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 12, 2017 nu vorbesc cu prostovanii
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 12, 2017 nu vorbesc cu prostovanii
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 am un covor zburator.Ie persan? 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 Ie persan?le furculision 6 6
obsedatul Reputație: -2024 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Aprilie 13, 2017 Omul a ajuns la un nivel de evoluție în care poate sa-și poarte și singur de grijă.La cum arata planeta, n-as prea zice...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2017 Postat Aprilie 13, 2017 La cum arata planeta, n-as prea zice... Încă arată bine!Doar ca omul are acum alte priorități. E ca atunci când ești la școală și în loc sa te concentrezi pe ce preda profesoara,te uiți la ea,ca-i bună și-ți imaginezi ce bine ți-ar sta pe ea,sub ea,într-o parte...
genovese Reputație: -418 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Aprilie 13, 2017 daca stai sa gandesti , si ala e un stil dar inca nu am ajuns asa... stai pe spate si ai sa-mi afli stilul Vezi ca am pretentii sa tii gura deschisa sa nu pierzi un strop Marș în pula mea de babă nebună 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum