Sari la conținut

new moldoveanca slim

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Si cum tiam tr si msg o sa te dam in judecata ptr denigrare noi avem analizele facute din care reiese ca nu avem nimik si tu continui .

• Like 1
Postat

Hahaha... deci 2 stimabile doamne vor sa dea in judecata pt reclama proasta pe un domn care le-a babardit pe banii domniei sale :) ... a, si treaba cu onoarea nereperata s-a consumat pe un forum de curve. :)) mooor. Parca e stire de pe timesnewroman :)))))) aia cu caracaleanul care a dus marijuana la legalizat la notar :))))))))

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Sa nu va dea el in judecata pentru prostitutie, zic...

• Telefon: 0730430819
Postat

Sa nu va dea el in judecata pentru prostitutie, zic...

:laugh2  :laugh2 Si cu ce dovedeste ca fata este prostituata ? A intrat de buna voie si nesilit de nimeni in casa ei ? :slap2 Nush ,zic...cu anunturile de pe net? fix cca,se pot sterge...

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:laugh2  :laugh2 Si cu ce dovedeste ca fata este prostituata ? A intrat de buna voie si nesilit de nimeni in casa ei ? :slap2 Nush ,zic...

Mai bine nu ziceai, daca tot nu sti...

Postat

deci cat pot sa fie unele de tampite in primul rand cand e infestata sa mai si semnalizeze...coci , candida ce mai...evitati-le oameni buni ca au mijoaca focar ...antibiotice fetelor , pana nu va treziti ca va rupe unul capul dintre aia la care le-ati dat bucurii...deci oameni buni vedeti cat de prosti ne tin boarfele astea si cu cat tupeu afiseaza documentat ca is bombe biologice!

Postat

"sti" tu.  :laugh2  nu cumva "stii"?

Postat

"sti" tu.  :laugh2 nu cumva "stii"? 

Postat

Postat

Buna draga Cristina. ce faci suflet mare si frumos? Mi-e foarte dor de tine, tot pe Ion Perlea nr 10 stai? tre sa revin la tine cat de repede posibil, imi e dor de tot ce ai, numai cand ma gandesc la ultimele dati in care am fost la tine mi se ridica instant jr. esti superba lasand la o parte ca esti si buna rau, eu ador maxim femeile pufoase cu sani imensi si un cur obraznic, te pup si ne revedem in curand. cu drag Alex.

Eu am fost azi prima data la ea, e o fata superba, mai ales celor care le plac fetele mai blinute gen bbw...am stat aproape 1 ora, are un cur superb.

Multe salutari

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bãnuiesc...am o idee vagã...Stii ce zic? Mã'ntelegi?
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

:laugh2 :laugh2 Si cu ce dovedeste ca fata este prostituata ? A intrat de buna voie si nesilit de nimeni in casa ei ? :slap2 Nush ,zic...cu anunturile de pe net? fix cca,se pot sterge...

Prostitutia s-a scos di codul penal.
  • Like 1
  • Oras:in spatele tau
  • Oras:in spatele tau
Postat
Nu sunt vreun doctor dar din ce am mai citit si eu, acei coci ar putea fi prezenti pe pielea din jur...se numeste contaminare. nu e boala, nu dau boala (daca ar fi dat era prezenta inflamatia). 

Data viitoare cand mergeti la analize nu ar fi rau sa cereti explicatii unde pare suspect.

S-a ambalat putin Crisitina acum pe final, dar totusi e de apreciat ca fetele au fost deschise

Postat

Eu am cerut explicati si doamna doctora mia explicat ca coci astia se fac la aproape toate femeile care nu consuma apa si ca trebuie sa beau apa .

Postat

Si in primul rand dragi mei domnu bolnav poate sa confirme eu muncesc doar protejat si asta se poate vedea in topingurile mele din bucuresti si cei care au fost la mine eu fac totul protejat asa ca nu va dati cu parerea degeaba .

Ceea ce am eu nui nimik .

• Like 1
Postat

La oras nu se spune "doctora"ci doctorita.ai zis chiar tu ai facut de 5 ori oral neprotejat.dar si daca n-ai fi facut in viata ta neprotejat,statistic ar fi imposibil sa n -ai nicio probl. Venerica.Herpes ,hpv etc le iei daca ai o minima cultura medicala si cu 10 prezervative ale partenerului.

Postat

:laugh2  :laugh2 Si cu ce dovedeste ca fata este prostituata ? A intrat de buna voie si nesilit de nimeni in casa ei ? :slap2 Nush ,zic...cu anunturile de pe net? fix cca,se pot sterge...

Silvy se vede ca esti in necunostiinta de cauza , cand se dispune o urmarire penala , procurorul poate cere ascultarea telefoanelor , se pot asculta convorbiriile la numarul care il are domnisoara in cauza si se poate recunoaste vocea, sper ca te-am lamurit , asa ca poti face ,,caca,, cum spui tu pe anunturi , ca daca vor sa te prinda o fac! Iar domnisoara pufoasa spune niste prostii mai mari ca ea , cica il da in judecata pentru denigrare , si ea pune poze in care oarecum confirma ca sufera de unele boli.Plus ca aici din cate stiu nu se poate sterge nimic pe acest forum ,poate doar adminul are aceasta optiune ...

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...