Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Monte-Carlo
Postat

"Maseuza am fredonat-o eu. Pentru că îmi place foarte tare" (Gigi Becali, referindu-se la imnul Franței "La Marseillaise")

• Like 1
Postat

"Gicu Grozav e Gicu Grozav. Fiecare om suntem diferiți. El se va identifica cu el însuși" (Gheorghe Hagi)

• Like 1
Postat

"Am vorbit zilele trecute cu mai mulți parteneri de afaceri. Oameni serioși, din lumea interlopă" (Gigi Becali)

• Like 1
Postat

După cum se poate observa, Gheorghe Hagi e campion detașat. Așa că am decis să închei tot cu un citat plin de logică din marele nostru Gică. "Iancu dacă talent, orice ne-a demonstrat totul".

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Gigi Becali : "Tu ești femeie, deci mai puțin cu inteligența. Ai vazut vreo femeie care să fie campioană la șah?! Niciodată o femeie nu poate să bată un bărbat la șah!"

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Filosofia este o transcedentala propedeutica pentru sufletul bantuit de moarte al romanului.  Cornel Dinu

• Like 5
  • Minus 6
Postat

M-am dat şi pe mine afară. Nu sînt mulţumit cum am gestionat treburile la club în acest sezon", Gigi Becali

• Like 1
Postat

Sex fac animalele, dracu’ te pune sa faci sex, oamenii fac dragoste si se impreuneaza. Gigi Becali

• Like 2
Postat

„Am pierdut pentru că am fost lipsiţi de ghinion", a spus după o partidă cu Rapid, jucată în Giuleşti şi încheiată 0-0. Cristi Borcea

• Like 2
Postat

„Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor".Declaraţia a fost dată acum zece ani după ce Dinamo era campioană matematic înaintea finalului campionatului. Borcea cere linişte, dar nici până azi roş-albii nu au ajuns în Champions League, în timp ce Steaua, Unirea Urziceni, CFR Cluj sau Oţelul au reuşit.

• Like 2
Postat

Gigi Becali: "Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informatii din lume - stie tot, chiar si-un fir de par"

• Like 1
Postat

Gigi Becali: "Da cine e dom'ne Nichita Stanescu asta? A adus mai multi bani decat mine in Romania?"

• Like 1

Postat

Ionut Popa: "Sincer, mie nu-mi place sa ma duc la Vaslui! Pai, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu si scria "Popa prostu"

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.