Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Monte-Carlo
Postat

Reporter: Ce v-a placut la Tănase ? Mi-a plăcut ca-l cheamă ca pe tata :))) Gigi Becali.

• Like 2
  • Oras:Printre Oameni
  • Oras:Printre Oameni
Postat

Reporter: Ce v-a placut la Tănase ? Mi-a plăcut ca-l cheamă ca pe tata :))) Gigi Becali.

=))
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Gigi Becali nu este fotbalist, nu stiu daca sunt on topic, dar mie mi-a placut mult asta:

" sunt gandurile mele, care am zeci de ganduri: si da, si nu, si asta , si astalalt, care se-nvart ca zecile gandurile astea in capul meu, dar nu e niciunul stabil." 

• Like 4
  • Minus 3
Reputație: -1893
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Gigi Becali nu este fotbalist, nu stiu daca sunt on topic, dar mie mi-a placut mult asta:

" sunt gandurile mele, care am zeci de ganduri: si da, si nu, si asta , si astalalt, care se-nvart ca zecile gandurile astea in capul meu, dar nu e niciunul stabil."

Te pricepi si la fotbal, vad. :)
Postat

Dan Nistor: ”Îi dorim multă sănătate copilului, să fie sănătos și așteptăm să vină să dea ceva de băut”

• Like 1
Postat

“Eu nu sunt campion mondial, dar am batut si eu vreo cativa ospatari la viata mea.Bute este prietenul meu si sper sa castige. Este un campion pentru Romania. Ne-am cunoscut la Los Angeles in 2006. Nu o sa fiu la meciul lui, dar ii tin pumnii. Un croseu perfect e ca o lovitura libera in vinclu. Sa-i dea lui Mendy cu stanga aia a lui devastatoare", a spus Mutu.

• Like 1
Postat

Entuziasmat de primul loc în clasament, în ediţia 2011-2012, Marius Nicuale de la Dinamo a declarat: „Poate că mulţi ne vedeau în a doua sau chiar în a treia jumătate a clasamentului”.

• Like 1

Postat

Bălţoi i-a dedicat un gol lui Badea, spunând: „Acest gol i-l dedic lui Ionuţ Badea, care a născut azi-dimineaţă o fetiţă, iar golul i-l dedic lui”

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.