Sari la conținut

id : vampa 87 mai activeaza

SCUBY69

Postări Recomandate

Postat

ZIle astea ma tot gandeam la o veche expiereta ca domnisoara ,o cunoscusem la un salon de masaj in Iasi ,apoi stiu ca a luat-o pe cont propru Am lipsit 6 luni din tara si am vazut ca a disparut topicul ei din Iasi ,din galeria foto mi s-a parut ca e Cory ,nu stiu sigur ca vad ca acu a mai slbit si parca e mai fara sani ,eu eram nebun dupa fundul ei dupa el am recunoscut-o . S-A CASATORIT PANA LA urna in SUCEAVA ??

• Oras:V. B. L.
  • Oras:V. B. L.
Postat

@Scuby,ne-ai pacalit cu titlul tau :) ...mai corect era asa "vampa87 mai activeaza"?

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Corina spune clar ca nu mai este in Iasi. Daca activeaza sau nu, e putin cam complicat de afirmat. Ea spune ca nu dar in acelasi timp isi programeaza o deplasare la Bucuresti cu scopul de a se "intalni" cu ceva membri.

Poate reuseste ea sa lamureasca aspectul, atat ca se pare ca-i place jocul de lumini si umbre.

Vizitator Cory
Postat

@ SCUBY ... esti patetic...daca vezi ca te ignor..fa la fel..e cel mai bine asa ...

Vizitator Cory
Postat

@Cautatorul...daca citeai mai multe postari de ale mele, primeai raspunsul :) :P Sunt lucruri pe care mi le pun in gand sa le fac si pana la urma le fac :P

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...