SCUBY69 Reputație: 23 Postat Octombrie 13, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Oriunde sexul devine placere Telefon: [email protected] Oras:Oriunde sexul devine placere Postat Octombrie 13, 2012 ZIle astea ma tot gandeam la o veche expiereta ca domnisoara ,o cunoscusem la un salon de masaj in Iasi ,apoi stiu ca a luat-o pe cont propru Am lipsit 6 luni din tara si am vazut ca a disparut topicul ei din Iasi ,din galeria foto mi s-a parut ca e Cory ,nu stiu sigur ca vad ca acu a mai slbit si parca e mai fara sani ,eu eram nebun dupa fundul ei dupa el am recunoscut-o . S-A CASATORIT PANA LA urna in SUCEAVA ??
euflo961 Reputație: 60 Postat Octombrie 14, 2012 Oras:V. B. L. Oras:V. B. L. Postat Octombrie 14, 2012 @Scuby,ne-ai pacalit cu titlul tau ...mai corect era asa "vampa87 mai activeaza"?
SCUBY69 Reputație: 23 Postat Octombrie 14, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Oriunde sexul devine placere Telefon: [email protected] Oras:Oriunde sexul devine placere Autor Postat Octombrie 14, 2012 am atentionat moderatorii de greseala din titlu si sper sa se remedieze
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2012 Postat Octombrie 14, 2012 Corina spune clar ca nu mai este in Iasi. Daca activeaza sau nu, e putin cam complicat de afirmat. Ea spune ca nu dar in acelasi timp isi programeaza o deplasare la Bucuresti cu scopul de a se "intalni" cu ceva membri.Poate reuseste ea sa lamureasca aspectul, atat ca se pare ca-i place jocul de lumini si umbre.
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2012 Postat Octombrie 14, 2012 @ SCUBY ... esti patetic...daca vezi ca te ignor..fa la fel..e cel mai bine asa ...
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2012 Postat Octombrie 14, 2012 @Cautatorul...daca citeai mai multe postari de ale mele, primeai raspunsul Sunt lucruri pe care mi le pun in gand sa le fac si pana la urma le fac
Postări Recomandate