maxxx80 Reputație: 233 Postat Octombrie 14, 2012 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Octombrie 14, 2012 salutare din nou prieteni. in urma cu vreo 2-3 ani , manat de un chef nebun de un masaj erotic pun mana pe desteptarea si gasesc un nr de tel la care sun. imi raspunde o doamna care cred ca era patroana si incepe sa imi expuna serviciile si preturile. imi fac curaj si intreb daca pot avea parte si de ceva extra la care ea imi raspunde ferm ca nu se poate dar ca imi poate da mai multe detalii la fata locului. imi spune ca are 2 locatii una pe 1 mai si una pe fosta casele nationale. aleg sa merg la cea de pe 1mi pt ca cealalta era prea aproape de locuinta mea si nu vroiam sa risc nimic(am radarul acasa)si stabilesc pt a doua zi la 11 dimineata chiar la inceputul programului.(cand esti insurat e mai greu sa scapi pt vreo 2 ore . trebuie sa prinzi vreo portita ceva.)ok......am ajuns la locatie cu vreo 10 min inainte am parcat masina si m-am pus la astepta. intre timp si-au facut aparitia 3 fete care s-au oprit in fata blocului un functiona salonul. am inceput sa le studiez fiind convis ca erau angajatele salonuluisi deja imi facusem o idee despre ce am sa aleg. era o bruneta tunsa mai scurt la 1.70 si vreo 55 kg un fizic destul de placut celelalte 2 nu prea erau pe gustul meu una bruneta si mai plinuta si cealalta blonda (imi plac blondele dar asta nu prea ma inspira). in fine ajunge si patroana si intra toate in bloc. astept 5 minut si sun. raspunde aceiasi doamna care imi spune sa sun la interfon. era un apartament la parter. locatie destul de curata si simpla cu 2 camere . asa cum am spus am aleso pe cea care pusesem deja ochii care ma conduce in camera. despre dus nu imi aduc aminte sa ma fi intrebat dar oricum la acea ora eram fresh. si cred ca si ea fiind primul client. intram in camera , ne desbracam amundoi si se apuca sa imi faca un masaj de relaxare (nota 2 era 0 barat la masaj) ma intorc cu fata in sus sa fac putina conversatie si iii vad fata plictisita si fara vlaga. o intreb ce are si imi spune ca e satula de ceea ce face si ca vrea sa stranga niste bani sa poata renunta.atat am asteptat. intre timp se urcase cu pasarica pe obiectul muncii si a inceput sa se frece in sus si in jos la care o intreb daca nu ii este frica ca am sa fac o miscare surpriza si sa intru in ea( era foarte umeda spre surprinderea mea) si ea imi raspunde ca nu se poate si ca are incredere in mine, dar daca vreau imi poate oferii un oral pt 50 lei. va imaginati ca am fost de acord si a inceput fata sa lucreze la oral destul de bun umed si adanc dar lipsa atentiei la zonele adiacente ma face sa ii dau doar 8. cred ca daca insistam putin si daca aveam caciulita la mine o convinceam si de un normal. per total destul de multumit de oral dar restul a lasat de doritfata nota 8 pt fizic 5 pt prezentalocatie 8(pe atunci nu prea aveai ce alege pe piata)gfe 5 oral 8 (daca facea si com poate ii dadeam mai mult)cam atat. nu stiu daca mai exista salonul ca nici nr de tel nu il mai am . daca careva dintre voi a mai fost poate ma informeaza si pe mine. nu de alta dar oricum piata din bacau e destul de saraca in domeniu 3
adytzu_boss777 Reputație: 13 Postat Octombrie 15, 2012 Telefon: [email protected] Oras:bacau Telefon: [email protected] Oras:bacau Postat Octombrie 15, 2012 si o modalitate de contact.... 1
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2012 Postat Octombrie 15, 2012 Recenzie din amintiri foarte vechi... nu stiu ce relevanta poate avea si recenzia si modalitatea de contact. 1
maxxx80 Reputație: 233 Postat Octombrie 16, 2012 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Autor Postat Octombrie 16, 2012 Recenzie din amintiri foarte vechi... nu stiu ce relevanta poate avea si recenzia si modalitatea de contact.salut "cautatorul" am inteles interventia ta ,dar am facut aceasta recenzie pt ca in bacau in momentul de fata nu prea ai prea multe variante de unde alege si am sperat ca poate cineva a mai vizitat acel salon sica imi poate confirma ca mai exista. dupa cum vezi locatia mea nu e in tara si de cate ori vin fac tot posibilul sa trec pe la cat mai multe saloane dar asa cum am spus mai inainte nu prea ai de unde alege. si prin prisma serviciilor pe care le ofera sunt destul de limitate si aici nu ma refer la serviciile extra. din pacate am pierdut nr de telefon a acelui salon si nu am mai avut posibilitatea de a-i contacta. sper ca explicatia a fost destul de relevanta. salut si spor la treaba
drako Reputație: 25 Postat Ianuarie 24, 2013 Oras:bacau Oras:bacau Postat Ianuarie 24, 2013 salut.salonul de pe 1 mai s a mutat pe i sandu sturza iar momentan este pe str erou costel marius hasan.am fost si eu la acel salon despre care vorbesti acum vreo 3 ani dar nu mai exista de foarte mult timp.patroana a ramas aceasi.oricum categoric fetele care erau pe atunci nu cred ca mai sant prin tara.deci acest salon nu mai exista,si cred ca e inutila aceasta discutie,doar am vrut sa ti dezleg misterul. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum