Sari la conținut

Adriana - 0757506946

jokervs

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Buna,numele meu este Adriana,sunt o bruneta sexy si frumoasa,imi place ceea ce fac,imi place sa te fac sa ma suni de fiecare data tot pe mine,de cate ori ai nevoie de cineva care sa te alinte,sa te faca sa te simti deosebit,daca stii sa apreciezi calitatea si bunul simt poti sa ma contactezi. . .Rog seriozitate.poze reale.tel:0757506946

post-9862-0-49381700-1350243502_thumb.jpgpost-9862-0-89738400-1350243522_thumb.jpg

Postat

Poate nu am eu un spirit de observatie asa de dezvoltat ca al tau, dar eu nu vad o diferenta "clara" a personajului din ambele seturi de fotografii. Dar poate ca te referi la poze in sine? :)

Ca eu vad aceleasi solduri grasute, acelasi par brunet si lung, etc. Pare a fi aceeasi fatuca, cu o dimensiune verticala cam prea mica pt. cea pe care o are pe orizontala. :)

Postat

Hai sa nu transformam topicul intr-un chat dar :

-sanii sunt clar mai mari in pozele postate de tine fata de cele din anuntul despre care vorbeam eu

-cea din pozele postate de tine are mai multi ani decat cea din anunt si are cateva kg de celulita in plus (uita-te la pozele din spate)

-sigur mai sunt, dar nu are rost sa dezvolt

DUPA MINE, pozele sunt clar diferite. Daca chiar esti asa curios si hotarat, du-te si incearc-o si scrie o recenzie. Toti iti vom fi recunoscatori!

Bafta!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sa va lamuresc eu , Andrei1986 ce ai postat tu sunt pozele unei brunete din Bucuresti , chiar eu am fost la ea acu vreo 2 luni , pozele sunt facute in locatia la care am fost si eu adica in Dr. Taberei Sector 6 , deci prin urmare pozele sunt fruate de pe Anuntul.ro !!! Stima!!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.