manutm Reputație: 3077 Postat August 12, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat August 12, 2018 Fata mea este modelUrca pretul pan' la cer! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Pan' la cer m-as duce euDar modelul ce il vreauNu e orice chip de fataNici de bulangiu...:)))) Link spre comentariu
semargl Reputație: 0 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 http://www.svlabel.co.uk/dresses.htmlNu e ea. Link spre comentariu
semargl Reputație: 0 Postat August 23, 2018 Partajează Postat August 23, 2018 Stie cineva daca mai lucreaza? Link spre comentariu
semargl Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2018 Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Mai da cineva de ea? La mine suna ocupat. Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4284 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Si eu sunt obsedat de domnisoara, n am avut sansa s o cunosc, din poze arata traznet.Nu i curiosa sa mai posteze din ce am citit, nici WhatsApp'u nu l mai are activ. Nu se risca nimeni sa informeze comunitatea,cine stie. ..poate apare doar cat sa lase un nr de contact, cativa interesati exista cu siguranta. dag dal gas! Link spre comentariu
semargl Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Numarul nu mai e valabil, poate fi trecuta la inactive. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum