Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2017 Postat Aprilie 18, 2017 Eu cred ca din greseala, asa cum a aparut si carnea fripta.
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 18, 2017 Eu cred ca din greseala, asa cum a aparut si carnea fripta.Esti spiritual? 13 2
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 18, 2017 Dar limba,nu a aparut pizda.Limba a aparut in gura.Si daca nu ma-n sel,te-ai nascut cu ea in gura. Oamenii au obiceiul sa-si foloseasca acest organ,si pentru a da limbi.Ceea ce nu este un lucru rau... La fel ca si piciorul...Dumnezeu nu le-a dat sa mergem.Dar noi le folosim si la fotbal. 6
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Aprilie 18, 2017 La fel cum a apărut și pula în gură. Lumea crede că sexul oral a apărut recent în secolul 20, dar a fost practicat încă din antichitate cu dovezi arheologice de la egipteni cu hereoglife cu Osiris sugându-i pula, tăiată a fratelui ei, reducând-o la viață, până la bai antice din Pompei, orasul ars de lavă, arătând desene cu oameni practicând poziția 69.Să nu uitam de kama sutra, care are destule poziții sexuale ce implică sexul oral.De ce a apărut? Din plictiseală probabil oamenii s-au săturat să bage pula în pizdă așa că au încercat ceva nou, în peșterile întunecate și reci, când se ascundeau de lupi? 3 1
doamnax Reputație: 802 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Aprilie 18, 2017 O mare poeta,prietena buna,avea o vorba."asa cum imi iubesc partenerul de viata,din cap pana in picioare,asa-i iubesc si sexul."Mari vorbe si mi-au ramas in amintire.valabil si pentru sexul opus
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 18, 2017 Postat Aprilie 18, 2017 Sa apara contestatarii limbilor in pizda!
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 19, 2017 Sa apara contestatarii limbilor in pizda!Atunci să fi sigur că aceia se vor duce la fete si nu vor recunoaște că au cont pe forumul ăsta 1
obsidian Reputație: 1866 Postat Aprilie 19, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Aprilie 19, 2017 Placerile oferite cu limba sunt unice. Nu i asa doamnelor ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum