Sari la conținut

Cum a aparut 'limba in pizda' si mai ales 'de ce'?

Vizitator sarlatanu

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Eu cred ca din greseala, asa cum a aparut si carnea fripta.

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Dar limba,nu a aparut pizda.Limba a aparut in gura.Si daca nu ma-n sel,te-ai nascut cu ea in gura.

Oamenii au obiceiul sa-si foloseasca acest organ,si pentru a da limbi.Ceea ce nu este un lucru rau...

La fel ca si piciorul...Dumnezeu nu le-a dat sa mergem.Dar noi le folosim si la fotbal.

• Like 6
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

La fel cum a apărut și pula în gură.

Lumea crede că sexul oral a apărut recent în secolul 20, dar a fost practicat încă din antichitate cu dovezi arheologice de la egipteni cu hereoglife cu Osiris sugându-i pula, tăiată a fratelui ei, reducând-o la viață, până la bai antice din Pompei, orasul ars de lavă, arătând desene cu oameni practicând poziția 69.

Să nu uitam de kama sutra, care are destule poziții sexuale ce implică sexul oral.

De ce a apărut? Din plictiseală probabil oamenii s-au săturat să bage pula în pizdă așa că au încercat ceva nou, în peșterile întunecate și reci, când se ascundeau de lupi?

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

O mare poeta,prietena buna,avea o vorba."asa cum imi iubesc partenerul de viata,din cap pana in picioare,asa-i iubesc si sexul."Mari vorbe si mi-au ramas in amintire.valabil si pentru sexul opus

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Sa apara contestatarii limbilor in pizda!

Atunci să fi sigur că aceia se vor duce la fete si nu vor recunoaște că au cont pe forumul ăsta
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...