Sari la conținut

Lorena Summerland 250-400 - 0731647458

Vizitator proxenet

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Ii dispar ei figurile din cap in maxim 2 ani ,pana isi ia 3 capace la ureche. Dupa o vedem cu 80/160.

Vizitator borfas
Reputație: 0
Postat

0733297233

0724612048

0726822096

0762382283( numar la care raspund cel mai des) SUNT SINGURELE MELE NUMERE DE TELEFON,nu exista altele la care sa raspund eu. Nu am colega/colege. Nu va asteapta nimeni in dulap,sub dulap,pe dulap . Suntem doar noi in apartament.

wow cate numere!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Nu inteleg de ce unii trebuie sa fie rai,cand “piata†este atat de mare si ai o vasta gama de unde sa alegi. Daca nu mi-ar fi mers cu aceste preturi cu siguranta le schimbam. Dar avand in vedere ca din luna mai 200-400 a ramas neschimbat,chiar uneori a fost si mai mult,mai merge 😂. Ma bucur si le multumesc celor care ma apreciaza si ma respecta,la fel si eu lor le ofer respectul meu si buna purtare.

• Like 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Nu inteleg de ce unii trebuie sa fie rai,cand “piata” este atat de mare si ai o vasta gama de unde sa alegi.

Corect! Eu asa fac! Cantaresc, compar si Aleg! :)

Si unde nu stiu, tac din guramai astept, mai o recenzie, una-alta...apoi iar Aleg!:)

Ah, ca aleg eu mai des aceleasi lucruri...asta e!my Big mistake!

• Like 2
Postat

Te pup. Fiecare alege pe ce anume si in ce fel isi cheltuie banii. Daca se intampla sa te astepti la mai mult decat ti se ofera si nu ti-a placut,asta este,salvezi cu NU,si altadata nu t mai intorci. Daca unui baiat nu ii place ceva,nu inseamna ca el va crea o majoritate care va fi de acord cu el. Fiecare cu gusturile lui. Unii vor prea mult,altii se multumesc cu ce li se ofera 🎀

• Like 2
  • Oras:Unde vreau
Postat

Nu mai talii,ma refer (tu si cu mine=noi) tu ai mai fost la mine,a fost vreun iubi pe undeva?

Din partea mea a fost un fel de gluma :) m-am prins ca despre asta e vorba.

Am fost la tine si a fost foarte ok, din toate punctele de vedere :)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Mai, tu ma faci sa mai vin o data pe la tine :)

Mai ai becuri de schimbat prin casa? :)) sa vin cu un set la mine daca e :)

Ps: nu o zic in nume de rau, chiar m-am distrat, si imi aduc aminte cu placere de vizita la tine.

Postat

Aaa, pai noi nu avem o chifla in stomac (dupa cum zicea o colega a ta) dapoi de voi mi-e mila ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...